1. Prljav hladnjak, pa vazduh ide "oko" umesto "kroz"
2. Bilo u budjavom SATu u riletovim majstorijama, zaglavi se termo ventil pa nema cirkulacije ni kad treba...Mada onda ti se ne bi ni ventilator pomogao pa verovatno nije to...
Moguce je da su kontakti na termo prekidacu losi, pa cas pusti cas ugasi, kako upadnes u rupu. Mozda je i sam termoprekidac crk'o. Ja sam to na Fiesti imao kao problem jer me je mrzelo da sredim zice i uzmem novi termoprekidac, a kostao je, recimo, 120 din...
Proveri zice na termodavacu (termoprekidacu). Meni je izgorela zica od prve brzine ventilatora, pa mi sa isto auto grejao preko mere. Mislio sam da mi je crkao termodavac, ali problem je bio u zici. Termodavac se nalazi na dnu hladnjaka sa leve strane kad gledas ka autu. Pozdrav
Ok, hvala, pogledacu... Mislim da je to u pitanju... Jer nikad nisam osetio da ima dve brzine, nego samo ukljucuje kada se bas zagreje do zadnje bele crtice, (zadnja pred crveno polje)... I jos jedna stvar kada ukljucim klimu koliko toliko se temperatura drzi na sredini...
BTW, kako se zove taj termodavac (termoprekidac) na engleskom da pogledam u Autodati tacno mesto gde se nalazi???
Nije isto termodavac i termoprekidac, termodavac je zasrafljen u glavu motora i daje signal pokazivacu temperature na instrument-tabli, a termoprekidac se nalazi na hladnjaku i ukljucuje ventilator.
Kakva su misljenja za Bravo/Brava 1.2 16V?
Nije li motor ipak malo slab za tu skoljku?Prvenstveno mislim da je mozda mali ob. moment zbog male kubikaze.Cujem od ljudi da,recimo,u Puntu ta masina kida.Prosto te tera da ga "razvaljujes"Ima li neko iskustva?
p.s.
Za 1,6 sam cuo da hoce da crkavaju bregaste,da je nova 250e/kom?
1.
Motor 1.2 16v je zamenio neuspesni motor od 1.4 12v. Pokazao se kao izuzetno izdrzljiv i kao mali potrosac. Za tu kubikazu 83kS je savim dovoljno i taj motor po performansama ne zaotaje mnogo za starijim bratom od 1.6 litara. Kome je potreban gradski auto motor od 1.2 litre ce mu biti sasvim dovoljan. Ko hoce trkacki auto, ni HGT od 2 litre mu nece biti dovoljan.
2.
Motor od 1.6 litara je ubedljivo najbolji u toj seriji i to sto si cuo nije tacno. Bregaste su upravo stradele na motoru od 1.4 litre, zbog zapusenja u kanalima mazalica za bregaste.
Hvala na brzom odgovoru!
Vidim da je ovde na CNB vrlo fina podrska za italijane,posebno za Alfu.Jos merim odgovarajuci model a Marea je jedan od favorita.Mada ni Bravo 80 16V ne zaostaje mnogo(Brava=ugly).Bezim prvenstveno zbog problematicne elektr(on)ike (kako vidim ovde,spravom).Videcemo ...
Pozz ...
Nije samo elektronika... Odredjeni tip Brave ima fabricku gresku jer mu korpa kvacila ne leze lepo na menjac pa se mnogo cesce moraju menjati korpa i lamela u odnosu na Bravo.
Kome je potreban gradski auto motor od 1.2 litre ce mu biti sasvim dovoljan. Ko hoce trkacki auto, ni HGT od 2 litre mu nece biti dovoljan.
Malo naivno pitanje:
Kakva je situacija pod haubom kad treba nesto da se radi?Malo sam imao prilike da zagledam.Cini mi se da "nema gde igla da se spusti" pored 1,6 motora u Marei.
Recimo da,po meni,oko motora Vectre A 1,6i moze i kolce da se zaigra ako treba koliko je prostrano.
Za Bravo 1.6 mogu da kazem da je sve nabijeno i da nema nigde ni iglu da ispustis! Mada to me ne zanima je ne nameravam da ugradim plin niti da nesto budzim motor. Zadovoljan sam i sa ovim sto imam.
A koliki je problem za majstora to sto je pod haubom sve sabijeno to ne znam i ne zanima me zato ga i placam...
Comment