Fiat Bravo - par pitanja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bokija
    CBC Senator XXL
    • 25.01.2008
    • 640
    • Beograd

Nek je sa srecom.To je mnogo dobar autic.Ja kad bi imo sina koji se drogira kupio bi mu ili 1.8 ili HGT,onda ne bi imo pare za drozu,posto bi mu sve otislo na benzin Sala,more da ti lepo pazaris auto pa dodji na skup da nam malo popravis krvnu sliku sto se tice modela Bravo.Ovi sa Puntacima se osilili,misle da su glavni,vec su poceli i da gaze po gradu,doduse pse,al to nije daleko od ljudi.
    I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• Protagonist
      CBC Početnik
      • 07.05.2008
      • 7
      • Beograd

Pa dobro, ovaj ima ugradjen plin pa je lakse podneti gorivo... i opet vuce ko lud da udjem prvo u fazon, pa cemo se lako voziti i pokazati punticima par stvari

Comment

• Protagonist
        CBC Početnik
        • 07.05.2008
        • 7
        • Beograd

Znaci bas sam se iznervirao

Sto se tice ovog GT-a caletov ortak rekao da je generalno dobar, i idu sutra da ga pretresu jos i ja uzmem broj sasije i proverim na ePERu, kad ono 1996/03 a ne 1998 (( ne znam sta da radim sada??? neki savet?

edit:

Evo jos par pitanja... Tice se Bravo-a 1.9 TD... Koliko je losiji od GT-a, uopsteno a i sto se tice opreme, siguran sam da nema sportske amortizere i ostalo kao GT, tj da mu je losiji trap itd?

Nasao sam jedan 1.9 TD, odgovara mi i cena, i stanje i sve, pa cu ici sutra da ga pogledam... razocarao sam se zbog onog GT-a, a nesto mi se ne daje toliko para za 2 godine stariji auto nego sto su rekli da jeste.

Comment

• neshaoct
          Banovan
          • 18.08.2007
          • 1754
          • Beograd, Rakovica

...ako ti se auto sviđa, traži mu nižu cenu zato što je auto stariji...
          Ima ih milion koji su podmlađivani, i bar za pola ljudi nemaju pojma...

TD je staaaari dizel...

Comment

• Protagonist
            CBC Početnik
            • 07.05.2008
            • 7
            • Beograd

Probaću da mu spustim cenu... ali mislim da nece hteti, jer ce moci sigurno da proda nekome za istu cenu, jer taj neko nece proveravati po ePERu.... ((
            sto se tice dog dizela, jbg... noviji je dosta od tog GT-a, 4 godine cak, i covek ga je skroz sredio, u delti sta vise je sve zamenio, ima racune, 60 000 dinara je sve platio...

Sad imam jedan gadan problem u glavi... uzasno mi se svideo Punto 1.8 HGT (( i ima jedan u oglasima ovde... Sad evo tragam po temama koliko mi se isplati ganjati da mozda to uzmem, ne znam koliko je i da li je mnogo skuplje odrzavanje njega od bravo-a 1.8 gt, a izgleda da trose isto goriva koliko sam nalazio na netu??? ako nije problem da mi neko odgovori na tih par pitanja ovde, zahvalan bi bio do neba ))

Comment

• Flavio
              CBC Senator XXL
              • 13.06.2006
              • 1926
              • 012 Centar
              • KaraWagon 1.4T.Spark

Punto HGT ima 131 KS i varijator faze usisne bregaste,kao kod Alfi.Koji je kvarljiv,isto kao kod Alfi,no to nije neka posebna mana.Ostalo bi trebalo da je slicno/isto kao na motoru 1.8,u Bravu .

Comment

• Protagonist
                CBC Početnik
                • 07.05.2008
                • 7
                • Beograd

Pa dobro, al predpostavljam da se to ne menja na 2 meseca

u totalnoj sam konfuziji )) mislim da bih znao sta da radim samo kad bi dobio na loto-u

a predpostavljam da boga oca kosta da se stavi plin u punta?

Comment

• kiborggg
                  CBC Član
                  • 12.02.2008
                  • 24
                  • Bijeljina

LJudi, koliko prelazi ovaj 1.6 motor? Koliko mu je vjek trajanja posto sam ja vec do 210000 stigao

Comment

• neshaoct
                    Banovan
                    • 18.08.2007
                    • 1754
                    • Beograd, Rakovica

...može i mnogo više od toga, ali s'obzirom kako ti ne održavaš auto, dobro je i toliko izdržao...

Da, video sam onu tvoju temu o problemima na plinu...
                    5 godina trpiš da ti auto ne ide na benzinu...5 godina trpiš da ti auto na plinu ne ide kako treba... ???

Originally posted by kiborggg
                    ...posto mi benzinski sitem ne radi odavno...
                    Originally posted by kiborggg
                    ...auto vec 5 god ide na plin, a nikad nije bilo savrseno, a od ugradnje na benzin nikad nije radio kako treba. Trenutno ne ide nikako na benzin, tako da sam u problemu...
                    Jel' si ti ugradio plin, ili si ga kupio sa plinom ?
                    Vozikaš samo po Bijeljini i okolini, ili ideš i na duža putovanja ?

Comment

• Protagonist
                      CBC Početnik
                      • 07.05.2008
                      • 7
                      • Beograd

Evo kad sam vec obavestavao i pitao da javim... gledao sam TD-a i nije to to, i onda sam zakljucio da je onaj GT iako je podmladjen super! i od sutra ga vozim! taman sam uspeo i cenu malo da spustim, tako da ce biti para da se malo sredi!

Comment

• neshaoct
                        Banovan
                        • 18.08.2007
                        • 1754
                        • Beograd, Rakovica

...odlično...

Kad ga budeš imao u posedu, malo slika automobila i predstavljanja u okviru teme koju ćeš otvoriti, nije na odmet :

Comment

• Protagonist
                          CBC Početnik
                          • 07.05.2008
                          • 7
                          • Beograd

Naravno.... sutra idem da ga operem i ostalo, pa cu da ga bacim na jedno poliranje, al to tesko da cu sutra sve da stignem moram da ga prenesem na sebe

bas sam srecan

Comment

• Street race
                            CBC Početnik
                            • 24.09.2008
                            • 1
                            • beograd

fiat is the best.

Comment

• PerkeNS
                              CBC Član
                              • 09.03.2008
                              • 71
                              • Novi Sad

Od mene sve pohvale za motor 1.6 16v koji sam dugo posedovao u svom vlasnistvu.

Comment

• dragan80bg
                                CBC Početnik
                                • 22.01.2014
                                • 6
                                • beograd
                                • opel korsa

Koji su najčešći kvarovi Fiat Bravo i kako ih rešiti?

FIAT BRAVO 2007.-2014. – NAJČEŠĆI KVAROVI
                                Koji su najčešći kvarovi Fiat Bravo i kako ih rešiti?

Comment

Working...
                                X