PORSCHE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • luci
    CBC Senator XXL
    • 13.03.2006
    • 1103
    • odzaci

moguce je a je to onaj sto se covek povremeno pojavi na forumu, nasviran je prilicno.... puno jace motore ok 100+ je covek odbijao od sale...

Comment

• scarab26
      CBC Senator XXL
      • 27.09.2006
      • 353
      • bgd

ima u todora dukina 944 s2 sivi sa ispumpanim gumama, koliko je to atraktivan auto i koliko vredi po vama?

Comment

• remus
        CBC Senator XXL
        • 25.12.2004
        • 695
        • Zrenjanin

Originally posted by Ivvan
        Evo jedan zanimljiv primerak koji se prodavao na Nishkoj auto pijaci pre jedno dve godine

ale znas li nesto i o njmu
        Ovaj auto se sad nalazi u ZR-u vidjam ga relativno cesto,samo ne znam ko ga vozi.
        VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• Uzelac
          CBC Senator XXL
          • 03.12.2006
          • 1717
          • munZe

Sta je ovo ?

Izgleda kao 930 sa branicima/spojlerima/felnama od 964 (+ zadnji spojler od Turba).

3000ccm ?
          Koliko ja znam, poslednji 3.0 je bila Super Carrera u 930 karoseriji, pravljena do 1983ce.

Plus je cena prilicno niska.

Sve izgleda sumnjivo .
          work in progress

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

Napakovan auto, za zaobilazenje...Frankenstajn

Comment

• 911s [SK]
              CBC Senator
              • 21.11.2007
              • 242
              • Beograd

Još i nije pokazao sliku otpozadi...

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• Uzelac
                CBC Senator XXL
                • 03.12.2006
                • 1717
                • munZe

Originally posted by starac vujadin
                Napakovan auto, za zaobilazenje...Frankenstajn
                Pazi, sve govori da je svasta radjeno, ali da dobro izgleda, izgleda odlicno .

Ko ne zna, na keca ce kaze 964 Turbo. Mmmmm... 964 Turbo
                work in progress

Comment

• starac vujadin
                  CBC Senator XXL
                  • 27.08.2005
                  • 2617
                  • Stari grad

Pa, dobro...sto kazes - izgleda dobro za onog ko ne zna. Za onog ko iole zna videce mnostvo losih elemenata. Najzesce su mu hromirani okviri farova ...Inace, pozadi se vidi po stop svetlu da je to 911 starije generacije.

Pre 3-4 meseci prodavao se u Jagodini izvanredan 911/964 za 14000. Auto spolja i iznutra izvanredan. Od ovog bolji 5 puta. Jedino ne znam za legalnost, ali inace auto je bio bombona.

Comment

• luci
                    CBC Senator XXL
                    • 13.03.2006
                    • 1103
                    • odzaci

definitivno ti hromirani okviri farova oudaraju skroz, a inace mi se cini da je isti taj auto vec bio na oglasima za 11000 evra, sto ce reci 1000 manje nego sad...

Comment

• Gruja
                      CBC Senator XXL
                      • 09.02.2006
                      • 614
                      • Bgd
                      • Alfa 75 TS

Napakovan... i to lose...

p.s. felne su sa 993...
                      Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• Uzelac
                        CBC Senator XXL
                        • 03.12.2006
                        • 1717
                        • munZe

Nego, otkud 3000ccm ?

Mada, zbog registracije pisu ljudi svasta. Mogao je i 2000ccm da stavi verovatno
                        work in progress

Comment

• Bzuva
                          CBC Senator
                          • 17.09.2006
                          • 269
                          • Bgd

Originally posted by 12M

Dobre su mu tablice...
                          Kod Piramide?
                          Alfista u povoju

Comment

• 911s [SK]
                            CBC Senator
                            • 21.11.2007
                            • 242
                            • Beograd

Da.

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• jovan30
                              CBC Senator
                              • 07.05.2006
                              • 322
                              • Beograd

Boxter-prve generacije

Planiram da sledece sezone uzmem Boxtera ili BMW E46 cabrio posto su slicne cene, po konceptu su sasvim razliciti automobili iako su i jedan i drugi kabrioleti. Vise naginjem Boxteru da budem iskren.
                              Uzeo bih iskljucivo kola iz uvoza, sam cu otici i uzeti auto, posto mi ovi beogradski Boxteri nekako ne ulivaju poverenje, samo mi je dovoljno da pogledam vlasnika i sve mi je jasno

Onu osnovnu verziju od 2500 ccm i 200 ks bih zaobisao posto mi po nekim stranim forumima deluje da se nije dobro pokazao.
                              Mislim da su varijante od 2700 ccm i 3200 ccm optimalne. Ova od 2700 ccm moze da se nadje cenovno prihvatljiva za mene, 3200 su skuplje i ne mnogo jeftinije od carrere 996 za koju nazalost ne mogu jos uvek da se ispruzim, a carreru bih najvise voleo.

Citao sam da elektronika moze da zeza na Boxteru kao i paljenje. Ono sto me plasi to je sto je polozaj za upravljacem jako nizak, nikad nisam vozio te niske automobile, pa nemam uopste predstavu kako se to odrazava na svakodnevnu upotrebu.
                              Takodje jos nesto sto me brine je to sto je dvosed i uopste nemam predstavu koliko moze da se gurne sediste nazad s'obzirom da sam dvometras.

Comment

• starac vujadin
                                CBC Senator XXL
                                • 27.08.2005
                                • 2617
                                • Stari grad

Ima solidnih Boxstera i kod nas. Ja znam za bar 3 koji su super. Naravno, vecina je losa.

Koliko pratim i taj osnovni motor nije los - relativno je stedljiv u odnosu na ono sto pruza, ali je sve u svemu slab za Boxstera. Ja se ne bih bunio ako bi naisao na neki dobar, ali je zbog svezijeg godista realnije traziti vece motore.

Boxster dosta hvale po pitanju prostora u kabini.

Najkriticnije oblasti za kvarove su elektrika i menjac-kvacilo, a ostali kvarovi su uglavnom plod loseg odrzavanja sto je, nazalost, cest slucaj cak i u Nemackoj.

Comment

Working...
                                X