PORSCHE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • starac vujadin
    CBC Senator XXL
    • 27.08.2005
    • 2617
    • Stari grad

Sad ne znam oko cene te 911-ce...nisam se udubljivao jer ne znam mehanicko stanje auta. S druge strane, to je Porsche 911 u prilicno originalnom stanju i spolja gledano malo mu treba da bude savrsen. Ima malo pocepano vozacevo sediste, nema znak napred i fali mu poneka sitnica. Koliko sam cuo, auto ima vrlo zdrav zvuk...Nije mlad, pa dobija na ceni kao klasik...s druge strane ne predstavlja neki posebno vredan primerak. Auto je sa neko baznom opremom. Ne znam...Na osecaj bih rekao da vredi...koliko - stvar cenkanja.

Plavi 944 sa prosirenim krilima i mrezastim felnama se sada najcesce vidja na Bajlonijevoj pijaci. Stajao je par meseci kod Drvne skole u Dusanovoj... mozda je bio pokvaren, pa su ga odneli. Ne znam kakav je mehanicki, nisam ga nikada video u kretanju. Styling koji ima je u potpuno u fazonu 80-ih i to mi se svidja.

928 kod Cvetnog trga deluje odlicno, vidi se da se covek trudi da ocuva auto.

Odlican crni 911 (964) stoji kod Gradske bolnice - covek ga drzi na parkingu, ali auto je stvarno dobar...ima ih nekoliko po Srbiji vrlo dobrih.

To je dobra stvar kod Porsche-a 911 - i kada je mator moze komotno da se vozi svaki dan, samo mu treba pruzati regularnu negu, redovno ga servisirati bez stekarenja i ici ce do vecnosti. Medjutim, ako vlasnik tako ne radi dobice "po usima" nevidjeno, jer za razliku od drugih starijih nemackih kola koja cesto mogu da idu polupokvarena-poluispravna "Elfer" to ne tolerise.

Comment

• bili
      CBC Senator
      • 13.11.2007
      • 208
      • NS

luci

ovaj sa Net-a je bio iz Arandjelovca ili tako nešto, BG mislim da nije bio. Po tvojoj priči mislim da je to taj auto, isto je spominjana servisna knjižica, mala km,... i 15500 fiksno.

Nisam neki poznavalac, ali mislim da je to mnooooogo para, 10-12 bi mu neko i dao...

Za 15000 napolju možeš da biraš i noviji i stariji i bolji i lošiji, pa odradiš neki uvoz preko muzeja,...

Ispravka:

Nešto razmišljam, to mora da je taj auto, mislim koja je verovatnoća da u Srbiji postoje dva narandžasta 911, kad ih ukupno ima možda desetak...
      VW über alles.

Comment

• 911s [SK]
        CBC Senator
        • 21.11.2007
        • 242
        • Beograd

Originally posted by starac vujadin
        Odlican crni 911 (964) stoji kod Gradske bolnice - covek ga drzi na parkingu, ali auto je stvarno dobar...ima ih nekoliko po Srbiji vrlo dobrih.
        U pitanju je Carrera 2.

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• Durango
          CBC Senator XXL
          • 01.02.2006
          • 590
          • Zemun, Srbija

Ovakvu Carreru vozi decko koji zatamnjuje stakla na Zvezdari, a mozda je to bas taj. Auto je u perfektnom stanju.
          Dugo je stajao jedan 928 u Parking servisovoj garazi u Narodnog Fronta. Bio je sav zapekao od prasine, a jedan je takodje dugo stajao i u garazi na Aerodromu.
          MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• jonicalfa
            CBC Veteran
            • 14.10.2007
            • 128
            • Sm.Palanka

Narandzasti je stalno parkiran u dobracinoj ispred nokija prodavnice - elem on je vlasnik iste, vozio sam se par puta samo na suvozackom mestu.Inace tip je extra pican odrzava ga redovno, ima ga vec bar 3-4godine bar koliko ga ja poznajem i mislim da ga prodaje.Kome treba neka mi trazi broj na pp ili ode do dobracine i u nokija radnji trazi Dejana

Comment

• bili
              CBC Senator
              • 13.11.2007
              • 208
              • NS

Od kada i do kada (godine) se proizvodila 964 varijanta 911-tice?
              VW über alles.

Comment

• 911s [SK]
                CBC Senator
                • 21.11.2007
                • 242
                • Beograd

1989-1993

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• TRENTA TRE
                  CBC Veteran
                  • 27.05.2007
                  • 167
                  • Beograd Vozdovac

U Vojvode Stepe na Vozdovcu je stajao jedan metalik braon 928 ispred jedne perionice,dok je drugi mat crni bio u blizini Autokomande.Pre 6-7 godina u prolazu kod EuroAutu i nekadasnjeg Porsche Plaskovic servisa je duze vreme stajao jedan nebo plavi 928 bez tabli.
                  33 16v & Fiat G.P.

Comment

• scarab26
                    CBC Senator XXL
                    • 27.09.2006
                    • 353
                    • bgd

Originally posted by luci
                    ima i toga, ali opet mi nije jasno.... u svakom slucaju 914 nije narocito popularan kao oldtimer...

e cekaj u jednom spotu zeljka joksimovica, on vozi po crnoj gori neki tako autic, samo ja nisam siguran da li je 914 ili je X1/9... ali mislim da je porsche.. metalik siv sa crvenom kozom ili vinilom unutra.. davno sam gledao spot...
                    ipak je u spotu fiat x1/9, decko sa zvezdare ima narandzasti u odlicnom stanju, imam slike ali cu staviti u temu o njemu

Comment

• scarab26
                      CBC Senator XXL
                      • 27.09.2006
                      • 353
                      • bgd

Originally posted by bili
                      Originally posted by HEMI 426
                      @ starac vujadin i bili

jedan 914 ( bas u tom vremenskom periodu pre 20tak god ) je stojao negde kod sajma? bili, jel mozda to taj?
                      Jako često je stajao preko puta Arene, a tada sam ga viđao i da se vozi po gradu. Tada nisam često išao oko Sajma. Mislim da sam se čak jednom slikao pored njega, ali moram videti sa ćaletom da li se seća auta pa da probamo da nadjemo sliku....
                      teget plavi 914 je do pre 6-7 godina stajao u ulici svetog save na slaviji nekih 50 metara pre raskrsnice sa ivana milut i to sa leve strane kada se ide na gore. kasnije ga nisam video, a posle takav auto vise nikad nisam vide. inace sam u kaliforniji pre mesec dana video uzivo 959!!!!!! i 924 kabrio.

Comment

• luci
                        CBC Senator XXL
                        • 13.03.2006
                        • 1103
                        • odzaci

inace 959 se nikad nije prodavao u americi, jer su ameri trazili 4 komada da uniste da provere da li zadovoljava bezbednosne kriterijume a porsche normalno nije dao... komica Jerry Seinfeld ima jednog ili cak dva, a mislim da ni jedan nije registrovan upravo zbog toga sto nije dobio homologaciju...

Comment

• Uzelac
                          CBC Senator XXL
                          • 03.12.2006
                          • 1717
                          • munZe

Originally posted by luci
                          inace 959 se nikad nije prodavao u americi, jer su ameri trazili 4 komada da uniste da provere da li zadovoljava bezbednosne kriterijume a porsche normalno nije dao... komica Jerry Seinfeld ima jednog ili cak dva, a mislim da ni jedan nije registrovan upravo zbog toga sto nije dobio homologaciju...
                          Wikipedija kaze da su kasnije ameri ukinuli tu obavezu i automobili su konacno registrovani. Bill Gates ima jednog, valjda i Steve Jobs. Loze se kompjuterasi na 959, nema sta .
                          work in progress

Comment

• scarab26
                            CBC Senator XXL
                            • 27.09.2006
                            • 353
                            • bgd

nema sta bio je 959, nisam lud, ima one skrge, tj zavesice pozadi i integrisan spojler.

inace, kako se krecu cene 928 i npr 968 (ovog nikad nisam video na oglasu)?

Comment

• 911s [SK]
                              CBC Senator
                              • 21.11.2007
                              • 242
                              • Beograd

Dobre su mu tablice...

Comment

• Uzelac
                                CBC Senator XXL
                                • 03.12.2006
                                • 1717
                                • munZe

Vece zlo je BG 911-00, matori Turbo, mislim da je 964.

Moguce da je malo nasviran, prilicno me lako o****o iako sam bio na motoru sa 100+ks.
                                work in progress

Comment

Working...
                                X