a to sto niko ne proverava ispravnost uredjaja pre merenja po uputstvu ?
Radar i zakon
Collapse
X
-
Originally posted by Misko Mima tolerancija 3-4% i to po zakonu, nisi ti obavezan da stalno buljis u cajger da bi kontrolisao brzinu !
Comment
-
-
Originally posted by prleOriginally posted by Misko Mima tolerancija 3-4% i to po zakonu, nisi ti obavezan da stalno buljis u cajger da bi kontrolisao brzinu !
..pa ne moze da ti naplati kaznu za 2km preko, mozes da kazes da je djidao kad je merio !!!!
Comment
-
-
Ne znam sta pise u zakonu za toleranciju, ali meni su pisali prijavu za 66km/h gde je ogranicenje 60km/h. To je, realno, na cajgeru 68-70km/h.
Pre nekoliko godina u Makedoniji je ortaku naplacena kazna za voznju 54km/h gde je ogranicenje 50!
Znaci, verovatno je samo dobra volja pandura da te pusti s tim malim prekoracenjima...
Comment
-
-
Pozdrav
Originally posted by djukicda ima dopuna koja vazi od kraja 2006 i moze po zakonu da te meri i u dolasku.
Comment
-
-
Pozdrav
Originally posted by Misko Mi koja im je to fora za neko uverenje o ispravnosti uredjaja do 12meseca 2007 godine, zar nije po zakonu na svakih 6meseci ?
ALI DALI JE NEKO CUO ZA NEKAKAV TZV.SKRACENI POSTUPAK I DALI JE TO PRAVNO UREDU,DA TI MILICIJA PREKO NEKOG ODSEKA ZA PREKRSAJE PRI MILICIJI ODARAPI KAZNU ODN.RESENJE ZA PLACANJE ILI ZATVOR BEZ OBRACANJA SUDU,odn.SUDIJI ZA PREKRSAJE.Jos su mi napisali da se nisam odazvao pozivu,i da prilozena izjava milicionera,atest o bazdarenju je kao dovoljna za izricanje presudi.Cak se pozivali na Clan78 gde kazu da se nisam pojasvio po pozivu,A JA NI NE DOBIH POZIV NIKAKAV????
Ko moze pomoci?
Inace mislim da cu vec sutra pisati zalbu da nisam dobio poziv,i da je milicioner trazio 500 din ispod ruke-sto je i istina,a imam i svedoka,pa se nakon svadje rastasmo bez mog potpisa jer nije stavio u Primedbu da sam isao propasom brzinom i da je trazio 500 din.Sta kazete na ovo???
Cesto traze ispod ruke,ali bas sam sporo isao,i sa istom izmerenom je zaustavio i drugo vozilo-znaci nije merio,a radar mu nije bio onaj naj-naj.
Comment
-
-
Re: Pozdrav
Svidjaju mi se razgovori ali neka mi neko potvrdi ili stavi scanirano da je navodno Sl.Gl.146 od 2006 god 24.11.2006. na 45 str.-ovako su mi javili,da je dodato snimanje radarom i u dolasku vozila?????
Svidja mi se ono: Sta radis? Gledam svoja posla.
Kada mene pitaju gde sam bio i gde idem? Ja ima kazem:Vidi bogati kako te interesuje gde sam bio i gde idem,pa ja ni svojoj zeni negovorim to a kamoli tebi.(Samo sto mu nekazem da sam bio kod jedne,a to je bas mozda tvoja zena).Jedino bi me presao da mi odgovori da je on Homoseksualac po opredeljenju.
Dali zakonom Saobracajac sme da iskoci iz grma na 10-20 m i da te radarise i zaustavi,a on i auto mu sakriveni??????
Comment
-
Comment