Originally posted by AlNik
Zashto dizeli ubijaju benzince
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by AlNikSamo ti vredjaj i vozi to svoje zuto sr*nje, kako te nije blam da se sa tim pojavis u gradu? Ja kad vidim takva kola odma pomislim - vidi lozanu. Jel ti nisi na Balkanu - jesi i to balkanska prizana najgora. Pazi, kupio kupe sa onim najgorim dzukackim spojlerom (i to ZUT) i jos se hvali time."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Originally posted by cocoOriginally posted by AlNikDa sam gastos iz Nemacke, mogao bi autoputem sve vreme da vozim dzaba. Preko 1200 km bez problema.
Comment
-
-
Originally posted by cocoOriginally posted by AlNikSamo ti vredjaj i vozi to svoje zuto sr*nje, kako te nije blam da se sa tim pojavis u gradu? Ja kad vidim takva kola odma pomislim - vidi lozanu. Jel ti nisi na Balkanu - jesi i to balkanska prizana najgora. Pazi, kupio kupe sa onim najgorim dzukackim spojlerom (i to ZUT) i jos se hvali time.
Comment
-
-
sada polako prelazite granicu sa vredjanjem i prelazenjem na lichni nivo...od sada se tema prati pa ne bih da se neko nadje s druge strane reke i da se pita kako je presao a nigde mosta nema
jos jednom ponavljam dizel se poredi sa benzincem u atmo verziji,turbo dizel se poredi sa turbo benzincem.
na dalje pratim temu"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Originally posted by X9sada polako prelazite granicu sa vredjanjem i prelazenjem na lichni nivo...od sada se tema prati pa ne bih da se neko nadje s druge strane reke i da se pita kako je presao a nigde mosta nema
jos jednom ponavljam dizel se poredi sa benzincem u atmo verziji,turbo dizel se poredi sa turbo benzincem.
na dalje pratim temu
Comment
-
-
Prethodne dve strane su bezvredne za ovaj forum, obavite to telefonom ili na PP ali posle obrišite te PP-ove.
Rekli ste manje više sve što ste imali.
Comment
-
Comment