Zashto dizeli ubijaju benzince

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • coco
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2004
    • 476
    • i`am from the land that is placed nowhere

Originally posted by AlNik
    Da sam gastos iz Nemacke, mogao bi autoputem sve vreme da vozim dzaba. Preko 1200 km bez problema.
    i onda je svizac smotao.....
    "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• coco
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2004
      • 476
      • i`am from the land that is placed nowhere

Samo ti vredjaj i vozi to svoje zuto sr*nje, kako te nije blam da se sa tim pojavis u gradu? Ja kad vidim takva kola odma pomislim - vidi lozanu. Jel ti nisi na Balkanu - jesi i to balkanska prizana najgora. Pazi, kupio kupe sa onim najgorim dzukackim spojlerom (i to ZUT) i jos se hvali time.
      traktorist-mentol
      "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• AlNik
        CBC Veteran
        • 18.07.2008
        • 144
        • Beograd

Originally posted by coco
        Da sam gastos iz Nemacke, mogao bi autoputem sve vreme da vozim dzaba. Preko 1200 km bez problema.
        i onda je svizac smotao.....
        U cemu je tvoj problem? Nemas digitron? Pri brzini od 120 km/h (znaci bez drljanja gasa) 1.9 tdi trosi oko 4.5-5 litara/100 km. Da vozis 100 km/h u 5. brzini sa malo gasa trosio bi 4 litra/100 km, ali smorio bi se k'o zmaj. Uzmi digitron i podeli 70/5 = 14 = 1400 km.

Comment

• AlNik
          CBC Veteran
          • 18.07.2008
          • 144
          • Beograd

Originally posted by coco
          Samo ti vredjaj i vozi to svoje zuto sr*nje, kako te nije blam da se sa tim pojavis u gradu? Ja kad vidim takva kola odma pomislim - vidi lozanu. Jel ti nisi na Balkanu - jesi i to balkanska prizana najgora. Pazi, kupio kupe sa onim najgorim dzukackim spojlerom (i to ZUT) i jos se hvali time.
          traktorist-mentol
          Kaze mi coco koji vozi zuti lozh-mobil sa spojlerom..

Comment

• X9
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2005
            • 3179
            • Wien-Sabac
            • RX-8 i X-9

sada polako prelazite granicu sa vredjanjem i prelazenjem na lichni nivo...od sada se tema prati pa ne bih da se neko nadje s druge strane reke i da se pita kako je presao a nigde mosta nema
            jos jednom ponavljam dizel se poredi sa benzincem u atmo verziji,turbo dizel se poredi sa turbo benzincem.
            na dalje pratim temu
            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• AlNik
              CBC Veteran
              • 18.07.2008
              • 144
              • Beograd

Originally posted by X9
              sada polako prelazite granicu sa vredjanjem i prelazenjem na lichni nivo...od sada se tema prati pa ne bih da se neko nadje s druge strane reke i da se pita kako je presao a nigde mosta nema
              jos jednom ponavljam dizel se poredi sa benzincem u atmo verziji,turbo dizel se poredi sa turbo benzincem.
              na dalje pratim temu
              Pa ne moze tako da se poredi, ko jos vozi obicne dizele u 21. veku?

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Prethodne dve strane su bezvredne za ovaj forum, obavite to telefonom ili na PP ali posle obrišite te PP-ove.
                Rekli ste manje više sve što ste imali.
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                X