Svi!Jeste Toyota No.1 , ali i honda i Nissan idu uzlaznom putanjom za razliku od americke konkurencije.
Sta fali Hondinom pick up-u.Meni se bas svdja kako izgleda - robusno.Da li moze da ponese jednu tonu vise ili manje...totalno je nebitno jer smo vec apsolvirali da ogroman deo amerikanca kupuje pick up-ove jer ih voli.Kolega mi je recimo iz Texasa i kaze da tamo "trebao ti pick up ili ne - ti vozis PICK UP".A i sto se tice tog tegljenja, nije nista mnogo losija od konkurencije.Pogledaj nov Toyotin pick up...misis da ce manje da vuce od Silverada ili Ram-a ili Forda?A uz Toyotinu reputaciju..vdecemo ko ce u buduce da preuzme primat i za pick up-ove.
Honda vrlo brzo stice reputaciju...a stize i Nissan...pa videcemo...
Sta fali Hondinom pick up-u.Meni se bas svdja kako izgleda - robusno.Da li moze da ponese jednu tonu vise ili manje...totalno je nebitno jer smo vec apsolvirali da ogroman deo amerikanca kupuje pick up-ove jer ih voli.Kolega mi je recimo iz Texasa i kaze da tamo "trebao ti pick up ili ne - ti vozis PICK UP".A i sto se tice tog tegljenja, nije nista mnogo losija od konkurencije.Pogledaj nov Toyotin pick up...misis da ce manje da vuce od Silverada ili Ram-a ili Forda?A uz Toyotinu reputaciju..vdecemo ko ce u buduce da preuzme primat i za pick up-ove.
Honda vrlo brzo stice reputaciju...a stize i Nissan...pa videcemo...
Sta fali Ridgeline? Ma daj, cak i ti koji volis Japance bi trebao priznati da je Ridgeline smesno vozilo. Minivan platforma, samo V6 motor, mala prikolica, maksimalna vuca samo 5,000 pounda, cena ogromna ... Meni se licno svidja kako izgleda, ali na tom se zavrsava. Izgled i nista vise. Honda je originalno planirala prodavati 50,000 Ridgeline godisnje, a do sada su nekoliko puta smanjivali proizvodnju. Ej 50,000 godisnje ... pa Ford prodaje vise F-Series mesecno
Tundra, kao sto sam rekao, nije losa, ali njena prodaja od 150,000 je nista prema 900,000 od F-Series i 850,000 od Silverada. Mozda ona moze isto da vuce kao F-150, Silverado 1500 i Ram 1500. Problem je samo sto Forda, Chevroleta i Dodgea mozes uzeti u 2500 i 3500 verzijama, dok Toyotu ne mozes.
Jel..pa ok..onda su se izgleda ovi u GM-u zahebali nesto...prebrojali se izgleda...pa se greskom uplasili.
Comment