Varanje oko kilometraze

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Niko nemože da o?ita pravu kilometražu!
    Tetak i na dizelima može uredno da se vrati kilometraza samo sto mora da znas gde i kako ?ak i klju?evi beležekilometražu.
    Što se ti?e servisnih knjižica ako nekome treba samo neka se javi! O?u da kažem da se servisne prodaju na tržištu za tri?avih 10?!
    Jedino pravo stanje kilometara u srbiji (koliko toliko pravo) dobi?ete samo od renoa! Niko drugi ne?e ili nemože da vam da istu!
    I švabe menjaju kilometražu ali na kulturniji na?in. Menja km sat To im je zakonom dozvoljeno!
    Svaki auto koji je dosao u srbiju kre?e sa po?etnom kilometražom od 140000 pa do 300000km za 3 godine starosti. Auto koji valja preko niko ne prodaje za male pare.U milijon slu?ajeva su kola jeftinija kod nas nego preko (i ako su troškovi na 1 autu i do 50°vrednosti auta) pa se i sami prodavci pitaju kako!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• iwcham1979
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2007
      • 741
      • Nis
      • Seat Altea 2.0Tdi

U milijon slu?ajeva su kola jeftinija kod nas nego preko (i ako su troškovi na 1 autu i do 50°vrednosti auta) pa se i sami prodavci pitaju kako!

Potpuno si u pravu! Dizel se na zapadu kupuje da se "Tera", a ne milki! Ima slucajeva kad su presli, kao moj Golf, do 100000km, ali to onda i kosta! Ne mozes kupiti Golfa, recimo, na placu za 9000e, 2003god sa 100000km. Taj je presao 300000 bar! Kad pogledas mobile.de i cene tamo, pomislis da si svoj auto kupio bez papira!

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

Moze da se kupe malo havarisana vozila sa vrlo malom kilometrazom ja sam uzimao Golfa 4 tdi sa 27k km,Mercedesa C klase sa 18km i to sa solidnim stajlingom,Astru sam kupio sa 102 k km dodsuse to je presla za oko 2god samo

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

@Wiz slazem se sa tobom ali si isto tako rekao havarisano. Takva kola mou da se nadju malte ne za bagatelnu cenu. Samo znam da i kada je auto napolju havarisan, a isti vlasnik ga nije sredio taj je dobro havarisan bez obzira na km.
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• fantastik
            CBC Senator XXL
            • 28.07.2005
            • 417
            • Novi Sad

ne mora da znaci nego se radi o tome da svi oni retko popravljaju auta nego ga jednostavno odnesu u ovlasceni salon daju taj havarisani i uzmu novi uz doplata.
            Ako hoce da ga popravljaju oni ne nose kod pere da farba kod mike da razvlaci na panter ne kupuju polovne delove itd.... nego u ovlasceni servis a tamo nema budzenja nego sve novo i original a to kosta i onda ili ovlascena kuca ili osiguravauca daju havarisana kola na plac na prodaju koja su dosta jevtinija a i kod nas popravka izadje dosta povoljnije

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

Slazem se sa ovim gore i nije bas tacno da je havarisan auto sa malom kilometrazom bas bagatela ako je iole dobar i malo presao,ma sve zavisi kako i gde naletis i kako se cenjkas koliko vozila uzimas,evo sad gledam na mobile.de Astra isto godiste ko moja se prodaje od 3000-11000evra

Comment

• iwcham1979
                CBC Senator XXL
                • 17.07.2007
                • 741
                • Nis
                • Seat Altea 2.0Tdi

A nekad mi npr. nije jasno kad vidim na mobile.de da za recimo totalisan audi a6 trazi 5000e, i uvek se pitam cemu to! I josa kad napisu koji je motor u pitanju.. a on samleven, nema ga nigde!

Comment

• Wiz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3104
                  • Nish

Pa motor menjac,trapovi

Comment

• nikolapanic
                    CBC Senator XXL
                    • 16.10.2005
                    • 657
                    • Petrovac

Jedino pravo stanje kilometara u srbiji (koliko toliko pravo) dobi?ete samo od renoa! Niko drugi ne?e ili nemože da vam da istu!
                    Ako moze objasnjenje na koji nacin se moze dobiti relativno tacan podatak o km za renault?
                    Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• ada
                      CBC Senator XXL
                      • 04.06.2005
                      • 2375
                      • Novi Sad
                      • Svasta nesto

jednostavno. jedinstvena baza podataka! Imaju je doduse i drugi ali nece da kazu!

Comment

• stefanves
                        CBC Senator XXL
                        • 10.12.2006
                        • 1351
                        • BG

Ne znam princip rada kilomteraze, ali znam princip rada memorije.Ako je obrsiana kilometraza na jednoj memoriji, pa ponovo presnimljena nije moguce VRATITI(ISCITATI) STARU.Jedino ako se backup cuva negde na drugom mestu ko0je ovi tzv.hakeri kilomtraze ne znaju pa ne vracaju.
                        Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                        Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• TETAK
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3034
                          • Čačak, Srbija

Na obi?nom PC-u sve obrisano mogu?e je povratiti upotrebom odgovaraju?ih programa.E, sad verovatno to važi i za memorijsku jedinicu na vozilu, ali ne znam da li u praksi ima takvih programa!
                          Ostaje kao sigurno, pomo?u broja šasije ili motora do?i do podataka kada je i u kom ovl. servisu radjena bilo kakva intervencija, gde se kao obavezan podatak upisuje km i datum obavljenih radova!Posle je lako!
                          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• ferry
                            CBC Veteran
                            • 31.01.2007
                            • 101
                            • Beograd

A otkud ti to da se na obicnom PC-ju sve obrisano moze povratiti. Mogu se povratiti samo podaci ako posle tog brisanja nije nista upisivano na hdd, a i tad je neizvestan ishod.

Comment

• prolupator
                              CBC Senator XXL
                              • 02.09.2005
                              • 3968
                              • Zemun

TETAK pripreti HD-u i cik da ga vidim da ne izvrne sve sto je ikad bilo zapisano na njemu
                              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• doc
                                CBC Senator
                                • 25.08.2006
                                • 240
                                • BGD/KG

Originally posted by TETAK
                                Na obi?nom PC-u sve obrisano mogu?e je povratiti upotrebom odgovaraju?ih programa.
                                tacno, ako nisu unoseni novi podaci "preko" obrisanih podataka
                                Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

Working...
                                X