Hm, nije valjda da se cudis? Austrijska policija je poznata po svojoj ksenofobiji...
Nepoverenje policiji
Collapse
X
-
ma ne cudim s emirdzo samo sam zeleo da pokazem da je svugde u svetu isto...jedino sto mene na primer nisu ni pipnuli,a svadjali smo se OPASNO
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Prijatelju daleko od toga da je svugde isto, nisi se lepo proveo al te zato nisu ni takli, i sve se zavrsilo za jedan dan.Originally posted by mikimazdama ne cudim s emirdzo samo sam zeleo da pokazem da je svugde u svetu isto...jedino sto mene na primer nisu ni pipnuli,a svadjali smo se OPASNO
Da si ne daj boze zavrsio u beogradskom gradskom sup-u 29., najranije bi izasao za 48h, i verovatno bi dobio solidne batine sto si se drao i ako im je bas los dan, stavljali bi ti kesu na glavu da te malko guse i pekli sa strujom preko onog telefona sto se koristio u vojsci, ne znam kako se zove, sto proizvodi mislim indukovanu struju.
Inace u nasu policiju kad odes i kao ostecena strana pa camis u hodniku 4,5 sata da das izjavu i parafinske rukavice...
Comment
-
-
znam dintel sta mislis..ali oni su europa....razumes sad sta mislim?i dalje se tako ponasaju...pa bio sam u briselu i tamo ima jedan deo grada gde pretezno zive marokanci i tamo policija retko zalazi...ali kad prave raciju imaju pravo da kad narede da stanes i ako ti to ne uradis i ne podignes ruke da pucaju....ej covece evropa
ne branim ja nasu policiju,hebiga odrastao sam u Sapcu u doba kada je Sabac po broju ubistava bio odmah iza Beograda...bio sam iks puta privodjen jer sam se nalazio upravo tamo gde ne treba i kad ne treba.jednostavno treba vremena i treba kontrole i zakona da to sve povezu i sankcionisu..."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
pa u tom Briselu mora tako, jel isti ti Marokanci bi pucali na njih ako bi imali priliku, u jednom postu sam vec naveo da interventne u Belgiji nisu nista bolje od nasih, ali razlika je samo sto njihove interventne vidis samo kad je potrebno, ane uvek ako kod nas.
Comment
-
-
Sta se bre to dogadja , opet su gorile i intervetne dospeli na medije?

Malopre bilo na RTSu
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment