Presretaci i u Srbiji

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CLD
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2005
    • 1225
    • Belgija - ranije Luna-Chico

e onda ce da radi kao i kod hrvata 100? ako vozis 220-240 i dovidjenja.

Comment

• JNC
      CBC Senator XXL
      • 19.12.2006
      • 1332
      • Beograd

, pa to uvek pali fala bogu

Comment

• alt+64
        CBC Senator XXL
        • 27.02.2006
        • 571
        • bgd

Originally posted by JNC
        Pa naravno da sam zapamtio sve ovo traje vec jedno mesec dana, samo mislim da nije u redu da kazem ovde.
        Aaaa, el bi bilo u redu da kazes koje su tablice na doticnom

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Heh Za sve ima leka.

Par puta me u BiH hvatali neobelezeni presretaci, patroliraju po magistralnim putevima u Golfovima, sa sve kamerama koje snimaju, zakace se iza tebe i snimaju gluposti koje pravis.

Do sada su me 2 puta hvatali, 2 puta pokazivali snimak u kolima, oba puta odbio da potpisem zapisnik, oba puta pisali prijavu.

Oba puta otisao kod sudije, trazio da mi pokazu snimak prekrsaja - koji naravno nisu pokazali jer ga vise nisu imali - jer su do tada vec jedno 20 puta presnimili neku drugu jurnjavu preko mog "dokaza".

I oba puta otisao kuci bez kazne
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• stefanves
            CBC Senator XXL
            • 10.12.2006
            • 1351
            • BG

Evo ja se probudio(ne mogu da spavam) pa rekoh da postavim pitanjece.
            Poznato je da u Srbiji postoji puno kriminala.Ako su ti presretaci neobelezeni, kako ga mogu razlikovati od auta neke bande koji su samo postavili displej gde pise ono sranje, sledi me....Mislim to je direktno ugrozavanje bezbednosti ucesnika u saobracaju koje na taj nacin "kontrolisu".Samo cekajte, za par meseci cucete na TV, radiu, tranzistoru....ovako nesto.

P.S. setite se onog coveka iz Hrvatske sto su ga ubili!
            Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
            Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Laki GSi
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2006
              • 2426
              • Beograd-Vozdovac

Originally posted by prolupator
              A na sta tacno treba da se obrati paznja i ima li neka slika da se to malo vidi ?
              ...gledaj u kabinu ... gledaj ono ispod retrovizora... a sta?
              Najbolje ti je da gledas ispred sebe i u kilometar sat. Nemoj preterivati....
              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Pa ako jure one sa 180+ ja sam za sada bezbedan

Sto se tice stajanja, stajem samo na dooooobro osvetljenim mestima i to iskljucivo ako me zaustavlja jasno obelezena patrola naravno s policijskim kolima.
                https://t.me/pump_upp

Comment

• JNC
                  CBC Senator XXL
                  • 19.12.2006
                  • 1332
                  • Beograd

@@
                  Pa tablice koje su na njemu tada bile ce biti promenjene ako vec nisu tako da neznam koje su sada, stare sam znao

206 pa pazi to za snimak, oni mogu da naprave kopiju toga postoji softver koji se dobija i sve sto ide uz to, a sam uredjaj moze da snima mnooogo sati pre nego sto se urade kopije(unutra ima HDD a moze i da se stavi drugi po potrebi ili veci to nije problem), e sad da li ce oni cuvati to i posle slati sudu uz prijavu to je vec drugo pitanje.

@djukic obelezeni su oni nemo se sekiras, samo se to ne vidi nista dok se ne ukljuci

Comment

• barda
                    CBC Veteran
                    • 28.11.2005
                    • 154
                    • Novi Sad

Treba promeniti subject u Passat V6 FSI 250KS 4Motion DSG, crn!
                    Da ne bi zbunjivali.

A sto se tice gledanje obelezja passata u retrovizoru pri brzini 180+ (u retrovizoru gledati retrovizor passata ), mislim da nije uopste pametno, a i bezbedno!

Comment

• BRABUS
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2004
                      • 2399
                      • London

Originally posted by 206
                      @BRABUS

Siguran lek bi bio jedino zveranje u retrovizor i u kabinu auta prilikom obilazenja - nije toliko tesko ili opasno koliko se cini, meni nekako vec preslo u naviku
                      Naucio sam se u Hrvatskoj na to Cudo je kako lako prelazi u naviku

Mada, ako ti dolazi od pozadi, zajeban* je...

Originally posted by prolupator
                      A na sta tacno treba da se obrati paznja i ima li neka slika da se to malo vidi ?
                      ...gledaj u kabinu ... gledaj ono ispod retrovizora... a sta?
                      Evo kako izgledaju Hrvatski presretaci, mozes da vidis na sta mislimo

A evo i sajta na kome mozes da vidis punu listu http://www.presretaci.com/

Comment

• prolupator
                        CBC Senator XXL
                        • 02.09.2005
                        • 3968
                        • Zemun

E, sad je mnogo jasnije, kamera pored srednjeg retrovizora, neka skalamerijica u uglovima soferke, ona velika sijalica na zadnjoj dasci na kojoj pise POLICIJA i aparatura u kabini.
                        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• monkey
                          CBC Senator
                          • 14.11.2006
                          • 286
                          • Porec, Hrvatska

jedino sta je malo nezgodno ako ides 190 gledati u retrovizor auta kojeg pretices, a on ide 130. lakse je vidit policajca u uniformi na suvozackom mjestu.....

Comment

• djukic
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2005
                            • 2526
                            • Beograd

Pa dobro posto u srbiji nece biti mnogo tih presretaca, lako cemo objaviti slike istih. Cuvati se samo tih automobila i gotova stvar. Na sajtu ministarstva ako sve bude po zakonu objavice kako su potrosili parice i gotova stvar (mislim videcemo sta su kupili).
                            https://t.me/pump_upp

Comment

• JNC
                              CBC Senator XXL
                              • 19.12.2006
                              • 1332
                              • Beograd

Ovaj nas ima samo kod unutrasnjeg retovizora malo crnu kutiju gde je kamera, i ima na zadnjoj polici displej, ali se on ne vidi dok se ne digne, cak se i ne primecuje tako lako i kad pridjes kolima kad je spusten, sto se unutrasnje opreme tice displej i sve ostalo je sakriveno, znaci kad su kola parkirana to se nista ne vidi, sve je kao fabricki.

Comment

• prolupator
                                CBC Senator XXL
                                • 02.09.2005
                                • 3968
                                • Zemun

Nasi ce se raspoznavati po mrvama i masnim papirima od bureka, casicama od jogurta, kesicama od cipsova, cokolada i sl. Znacete bar 200m ranije da im prilazite, samo pratite koncentraciju otpada na putu ispred vas. Kad se poveca iznad ocekivanog - tu su !!!

Svi znamo (tetak i sri pogotovo) da ti presretaci kod nemaju neku pravu svrhu. Kod nas se nesrece na auto putu ne desavaju zbog prevelike, vec zbog premale brzine i tehnicke neispravnosti ucesnika u saobracaju.
                                Pa zbog izletaca koji nasrcu na levu traku suludim brzinama od 70 km/h, zatim, koliko kamiona nosi rastresit teret bez cirade, koliko kamiona, kombija, trotineta ide nocu tim istim auto-putem bez ikakvih pozicionih (ili sa vrlo neadekvatnim) svetala? Vidite ih samo u ordazu svetla dolazeceg automobila... Hoce li se baviti i kamionima koji sa 90 km/h preticu druge kamione koji idu 89 km/h pa se to razvuce na po 20 min? Ima mnogo precih stvari i rizicnijim prekrsaja od brzih automobila.
                                Uostalom, koja je to fora sa 180+?
                                Mene su zaustavljali i sa 130, a sad se "tolerise" i 180? Na kojim deonicama i za koga?
                                Ja tih 180+ km/h ne mogu ni da postignem ali se svejedno dosta puta osetim ugrozenim od strane kojekakvih. Ovi brzi ti blicnu, sklonis se, prodju i to je to... Ovi spori, neispravni urnisu sve redom!!!
                                Hoce li ti presretaci i takve presretati?
                                O "magistralama" je vec previse i receno...
                                OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
                                X