Ja ne videh do sada ni jednu. A i da vidim tesko da bih stao nekome u neobelezenom vozilu pa jos je i taj neko u civilu!
Obelezena su ta vozila samo tako....kao pravi light-show...
Voze iza tebe....sa opremom koja je unutra, snime te u prekrsaju....a onda te zaobidju...i samo upale light-show pozadi...Sve je tu, od svetleceg STOP, pa do plave i crvene boje...
Sad nisam ispratio temu od pocetka pa nisam u toku ali koliko znam tek je u planu raspisivanje tendera za ta vozila. Da li ce biti superb i kada ce biti uopste je pitanje,al prvo ce ici novi zobs,pa tek onda. Ionako sam stalno na autoputu...presretaca NEMA.
Pre neki dan me je na izlalu sa auto puta startovao pezo 206 beli. posto sam malo podivljao pa vozio tamo gde je bilo slobodno(najvise zutom trakom) i na izlasku on pored mene i sa palicom stop me zaustavlja. I pocela prica o tome kako sam vozio bla,bla,bla i kad smo kretali pogledam unutra pezo kompletno okicen sa nekim cudima po staklu!?!?!?
Da li su oni ili ovi drugi ne znam
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Na izlazu kod plavog mosta(Medakovic).
Oni su pokusali da me jure ali verovatno nisu uspeli da me stignu i posle kad sam se vec iskljucio i poceo normalno da vozim video sam u retrovizoru da neko pozadi vileni i na semaforu stali pored mene,razrolali one silne znacke i naredise zaustavljanje iza semafora.
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment