Presretaci i u Srbiji

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Navatace posle svih 10 porschea, uporediti sa snimkom i lagano utvrditi koji je tvoj.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

a ako vozis neki auto koji nisu imali prilike da vide, ili jesu, a ne znaju kako se zove
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Vocko
        CBC Senator XXL
        • 25.04.2005
        • 4556
        • nBGd

To sto je nesto retko ne znaci da niko ne zna o cemu je rec...

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

recimo, vozis Ultimu GTR

sumnjam da ce ko pogoditi o cemu se radi samo na osnovu pogleda otpozadi
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• HEMI 426
            CBC Senator XXL
            • 23.12.2005
            • 1833
            • Novi Sad -United States of Liman

Originally posted by sri98
            Navatace posle svih 10 porschea, uporediti sa snimkom i lagano utvrditi koji je tvoj.
            Ma daaaaa
            Nemaju pojma ni da li je auto iz ns, ni da li su nase tablice uopste, tako da ne znaju ni odakle da pocnu da traze....sve sto mogu realno, jeste da gledaju snimak i da pi.zde...

Comment

• 206
              Admin od ispočetka :)
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Probaj nekad da pobegnes na autoputu nekome ko pokusava da te stigne, pri brzinama >200 km/h, da vidis koliko je zeznuto...

Prvo, stigli bi te, jer nema TRIKA po nasim putevima i autoputevima da pobegnes autu koji ide 250 na sat, jednostavno nema puta i uslova za to. A drugo, ne znam da li bi ti se isplatilo da te upucaju kad te stignu, jer imaju pravo na tako nesto...
              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• subicd
                CBC Senator XXL
                • 20.06.2008
                • 463
                • Novi Sad

Ne mogu da verujem da neko ovako razmislja. Da vozi 300km/h nasim autoputem zbog kazne, rizikovaci tudje zivote, jer pri toj brzini nit ima uslova niti kontrole nad vozilom, da ne bi platio kaznu. Katastrofa.
                Ovo se zove bahatost i nerazmisljanje.

Comment

• Superbird
                  CBC Senator XXL
                  • 06.02.2006
                  • 384
                  • Sabac ---> Novi Sad
                  • Audi 100 Typ 43

Mislim da je pitanje tipa "sta bi bilo kad bi bilo"... Ne verujem da bi se iko zaista upustio u taj poduhvat...

Comment

• Bojan1212
                    CBC Senator XXL
                    • 15.07.2008
                    • 468
                    • Zemun
                    • Honda Accord

Pa ne bi oni sa tri kilometra tebi signalizirali da stanes nego kad bi te obisli ili priblizili ti se na par metara. U tom trenutku ti ih uocavas i kreces, pa sta mislis sa 170 km/h kad oba date gas da bi ti do 300 uhvatio odma pa te oni nebi mogli dovoljno dugo pratiti. To ubrzanje od 170+ ne ide tako brzo tj. ne mozes nekom jakom autu toliko brzo da odes iz vida, a za to vreme svi su vec obavesteni koji trebaju. Pa mozda i helihopter

Comment

• r1cer
                      CBC Senator XXL
                      • 22.01.2006
                      • 363
                      • Beograd

Možeš sa vejronom.

Comment

• Shazalakazoo
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2007
                        • 545
                        • Beograd

Ali ako tako vozis vejrona neces moci daleko da odmaknes jer ce da posrce ceo rezervoar
                        U AB sam procitao da presretaci koriste i C5. Jel ovo provereno tj. jel ga video neko????

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

Originally posted by Bojan1212
                          U tom trenutku ti ih uocavas i kreces, pa sta mislis sa 170 km/h kad oba date gas da bi ti do 300 uhvatio odma pa te oni nebi mogli dovoljno dugo pratiti. To ubrzanje od 170+ ne ide tako brzo tj. ne mozes nekom jakom autu toliko brzo da odes iz vida,

moze, moze i to tamo gde najmanje ocekujes

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oSBr2qatJGg&feature=related[/youtube]
                          [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IV6Ev7-Rt9E[/youtube]

Comment

• starac vujadin
                            CBC Senator XXL
                            • 27.08.2005
                            • 2617
                            • Stari grad

Hemi zamislja da je Kowalski...

Comment

• MOSLER
                              CBC Senator XXL
                              • 27.05.2005
                              • 1064
                              • Niš

Originally posted by Shazalakazoo
                              U AB sam procitao da presretaci koriste i C5. Jel ovo provereno tj. jel ga video neko????
                              Ukoliko nisi primetio, taj clanak iz Auto bild-a je napisan upravo zahvaljujuci informacijama prvenstveno sa ovog i jos jednog foruma. Pomunju se tamo razne gluposti poput Alfe 156 presretaca itd.
                              Sve u svemu taj clanak mozes okaciti macku o rep!!!
                              P.S. Mislim da je ovo jedan od razloga zasto bi trebalo neregistrovanim i neredovnim korisnicima ograniciti pristup pojedinim temama i forumima

Comment

• HEMI 426
                                CBC Senator XXL
                                • 23.12.2005
                                • 1833
                                • Novi Sad -United States of Liman

Originally posted by 206
                                A drugo, ne znam da li bi ti se isplatilo da te upucaju kad te stignu, jer imaju pravo na tako nesto...

smisao cele akcije je da me ne stignu, odnosno da im pobegnem i da prodjem nekaznjen, tako da im postojeci dolazi ne znace nista... ipak, mislim da bi pucanje bilo ozbiljno prekoracenje ovlascenja, dozvoljeno samo u slucaju da ja potegnem oruzije ili da na neki nacin ugrozim njihove zivote, dok ja mirno sedim u autu uhvacen, nema govora o pucanju pa mozda ni vadjenju oruzija iz futrole... da ne govorim o nekoj high speed poteri gde bi policija pucala zamnom dok me jure. Mislim nije to gangsterski film iz 30tih gde se policija i gangsteri prepucavaju okaceni na auto. Cak i ako bi neki od pacijenata iz posade presretaca to pokusao, voleo bi da vidim kako bi mogao da bude precizan dok visi kroz prozor automobila koji ide ogromnom brzinom i puca po auto putu rizikujuci da napravi tragediju... Taj scenario je potpuno debilan...

Originally posted by starac vujadin
                                Hemi zamislja da je Kowalski...

mislim da je ovaj film, obavezno stivo za svakoga...ali originalna verzija iz 71 ne tv rimejk iz 97 god...

Comment

Working...
                                X