to probaj na licu mesta direktno njih da pitas. Ovde ne prolazi mito i korupcija
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Veoma pametan predlog...
Konkretno me zanima da li oni snimke direktno salju putem GPRS-a u bazu podataka i da li je kao sa FAMA da ne mogu da se brisu snimci. Znaci zanima me tehnicka karakteristika uredjaja.
Iskustvo jednog decka sa CG presretacem je suprotno, sto se tice snimka i brisanja istog. Kaze da su se prvo natezali, moze li ili ne, i kad je suma dosla do odredjenog(ocekivanog) nivoa, snimak je mogao da se izbrise.
Crna Gora ima presretače??!!?!?!? Dozvoli, ali na kojim deonicama? Smešni su! A i kod njih jedan čovek vozi presretača i ažurira snimke kasnije i piše prijave sudiji, pa onda ode u sudnicu pa primi one prijave koje je sam sebi poslao pa ih presudi itd... Zato to kod njih može da se 'izbriše'
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Imaju presretace u CG, samo ne znam koji uredjaj, ali mi je cudno da mogu na licu mesta da brisu, svaki sistem koji sam ja video, a i ovaj kod nas za tako nesto nema sanse(sto je i poenta naravno, da se smanji muvanje).
Za ovu ili novu temu, kako forumska visocanstva odluce...
Dostupan je spisak radarskih kontrola koje kontrolu na jednij lokaciji u toku dana obavljaju duze od tri sata,ali saobracajna policija moze bilo gde na krace obavljati kontrole za koje nije dostupan spisak kao za ove prve...
Relevantna adresa zvanican sajt Uprave saobracajne policije : http://www.prezentacije.mup.sr.gov.yu/usp izaberite link Raspored radarskih kontrola , tako bar pisu novine....
Pratimo zapadnu evropu u pogledu nacina povecanja efikasnosti u bezbednosti saobracaja...
srdacan pozdrav makim
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Valja link al' kad se ukuca preko gugla ili vec ovako nesto direktno nece...
a spisak je tacan , al' Lepo pise da ne obuhvata patrole koje nisu u jednom mestu vise od tri sata... znaci ima jos patrola koje su sat-dva , pola sata negde al' za njih ne objavljuju spisak
Srdacan pozdrav makim
Comment