Postavite TETKA na toèkove posle VRBASA....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

To je odlicna cena za Astru sa tako malo kilometara,nesto se zaoboravlja da je to belgijski ili Nemacki proizvod a ne poljski ko ove klasik,nezmam po cemu je to golf bolji vozio sam i ja cetvorku par hiljada kilometara i Astra ostavlja prilicno bolji utisak,Golf Iv je ipak samo nadogradnja trojkedok je Astra G auto sam za sebe projektovan od nule ima bolje motore jeftiniji je izdrzljiviji manje privlacan za lopove a taj pomenuti primerak je ustvari nov auto racunaj da bi kosao kao nov sada negde oko 14k evra pa vidista ti je ciniti.da dodam da su 1.8 i 2.0 motori prava mera ovde u srbiji

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Necu da komentarisem...ali moj glas definitivno ide astri....i to je ta trzisna cena a astra za 11000 aha oce to....te 2 astre nemaju veze jedna s drugom.

I ljudi, gledajte sta je prakticnije za porodicnog coveka a ne sta je brze....i golf je nadrndan do OO.....koga zabole ....jos je cena visoka
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

Astra u svakom slucaju!
        Power of dreams !!!

Comment

• iwcham1979
          CBC Senator XXL
          • 17.07.2007
          • 741
          • Nis
          • Seat Altea 2.0Tdi

Licno meni, Golf je lepsi spolja, a unutra Astra izgleda zalosno u poredjenju sa Golfom. Losiji aterijali, nedostatak detalja, obicna plastika ko u Golf-u 3, i sve to ce da pocne da krcka na jedno 90000km Dobro poznajem jednog vlasnika Astre G, ciji je odgovor na, zasto toliko pocela da krcka: 'Ma brate, nasi putevi! Mora posle 2 god. da krcka! Mozda moze da se poredi Astra H sa Golfom 5, ali ovo, no way! Na kraju, kolko pare, tolko muzika - uvek bilo ostace

Comment

• zux
            CBC Senator XXL
            • 10.05.2005
            • 773
            • Beograd-Filmski grad

heh pa ako to krckanje vredi 3-4.000eur. onda dobro
            a to sto golfu krcka trap, na svakom 2. rade el. podizaci i sl.,nikom nista
            uzimaj tu astru, a za te 2.000 razlike (koliko ces ustedeti u odnosu na golfa) uradi izolaciju instrument table, da ne bi krckala
            a ta astra stara 2 godine je klasik, pa je njoj i dopusteno da krcka

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Iwcham
              E.......a o cemu pricas....ja bas pricam iz licnog iskustva....kakvo bre krckanje...evo nas drugar SALE je tera pun gas i auto je vise nego odlican a ne krcka bas nista.....jeste da ima manje detalja SALE-tova konkretno ne ali je auto upakovan odlicno ima odlicnu aerodinamiku i ama bas nista ne zvecka, odlicno se ponasa na putu....tako da ova tetkova sa tom kilometrazom je prava stvar...do 100 hiljada ce stici za 7 godina

A ta astra od tvog drugara mora da je presla 300000

Comment

• -Vedran-
                CBC Senator XXL
                • 03.10.2004
                • 3255
                • Beograd

Pa ne vredi njemu da pricas...golf je golf!
                Svaka sledeca pristrasnost u ovoj temi od strane bilo koga ce da se brishe!!!
                Power of dreams !!!

Comment

• SALE
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2005
                  • 841
                  • Banovo Brdo

+1 za Astru
                  Bas zato i nisam hteo da pisem, da ne bude da sam pristrasan.
                  Moja je sad na 112 000, od toga je kod mene presla 30 000 i o krckanju nema ni govora, a nisam je bas stedeo ( ima srece sto nema vise dragova).

Comment

• iwcham1979
                    CBC Senator XXL
                    • 17.07.2007
                    • 741
                    • Nis
                    • Seat Altea 2.0Tdi

Ovo kazu vlasnici Astre:

"Vozim Astru II, kupljenu kao novu 2003. god. Dodao bih, sto se tice mana, jos: pri vecim kisama i vlazi kocnice skripe. U unostrasnjosti cesto nesto po malo pucketa (mada ne izrazeno, ali dovoljno da nervira). Iako imam taj pohvaljeni tvinport motor 1.4 od 90KS, izrazen je "turbo-leg", tj. ima neki deo sekunde kada se auto razmislja sta hocu kad pritisnem gas. Ogibljenje jeste neudobno, ali to dodje na svoje u krivinama"

Neka moja ukupna procena, posle 2 godine koriscenja: pouzdan auto (nikakav kvar do sada), vrlo solidnog dizajna (dakle, postize imidz bolji nego sto mu je cena), prosecnih karakteristika, potrosnje i odrzavanja i lose odradjene unutrasnjosti. Ukupna ocena (1-10): 7-

"Kako je ovo auto koji baš i ja vozim evo da dodam malo reči ...

Naime plastika škripi mnogo pre navedenih 100.000 Km ...kod mene je počelo već na 25.000Km ...problema sa elektrikom još nije bilo ali zato sam 2x promenio zadnje amortizere ...prednji su na 43.000Km koliko sada ima pomalo omekšali ali nisu još za menjanje ....sve u svemu auto je neprijatno tvrd naročito pozadi (moj je karavan pa možda zato).

Motor 2.0 DTI 16V 100KS sasvim uporediv sa WV parnjakom 1.9tdi od 110 /90KS ... po svemu su vrlo slični osim što opel slabije vuče pri niskim (izražena turbo rupa ispod 2000 min-1) a bolje pri visokim (3500-4300 min-1)obrtajima ...kod opela je dupli lanac pa je održavanje ležernije ....kod WV je kaiš pa moraš biti tačan kod izmena . Sve u svemu performanse su zadovoljavajuće , auto vuče uvek solidno , naročito su ubedljiva međuubrzanja ...dobro i koči jer ja imam diskove i pozadi ...ABS se povrememo dosta diskretno budi..."

itd....itd! Ovo nije pristrasnost, ovo su cinjenice! Ne treba obmanjivati ni sebe ni drugoga (covek treba da da 8200e!) Zao mi je, ali svaki auto novinar, kao i svaki totalni laikce reci da je Golf klasa iznad kad vidi unutrasnjost i Astre i Golfa!

Comment

• M-power
                      Moderator
                      • 10.01.2005
                      • 10060
                      • Bg; Banovo Brdo
                      • CorsaC, astra H,

SALE...pravac na zamenu amortizera.....mogao bi zadnje odmah 2X da zamenis kad si vec u servisu posto je i tvoj karavan

U stvari gresim...ko zna taj sa karavanom dal tovari pilice ili svinje pozadi pa su amortizeri omeksali

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

Ovo je tema gde treba ukazati na dobru kupovinu bilo kog auta. Koliko sam ja procitao Tetku je pod broj 1 bitno stanje vozila, nebitno da li je golf, astra, honda itd.

Stoga, ako zelis nekome da dokazes da je golf bolji od astre, imas temu svadja oko brenda automobila pa pisi do mile volje:
                        Evo i direktnog linka:

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... start=1975

Dakle, jos jednom, molim bez favorizovanja nekog brenda u ovoj temi!
                        Power of dreams !!!

Comment

• SALE
                          CBC Senator XXL
                          • 04.01.2005
                          • 841
                          • Banovo Brdo

Sta li su meni uvalili
                          NEEEEEE mozda vozim gnoja

Comment

• CLD
                            CBC Senator XXL
                            • 08.02.2005
                            • 1225
                            • Belgija - ranije Luna-Chico

Comment

• Manfred
                              CBC Senator XXL
                              • 04.08.2007
                              • 905
                              • Beograd

Moj glas ide za Astru...

Comment

• iwcham1979
                                CBC Senator XXL
                                • 17.07.2007
                                • 741
                                • Nis
                                • Seat Altea 2.0Tdi

@Azrael Da rascistimo! Ne cenim nista manje od VAG vozila ni Hondu, ni Mazdu npr! Bmw, Mercedes su naravno bolji! Egzoticni automobili su prica za sebe! Alfe mi se mnoooogo svidjaju, ali ne znam mnogo o njima, niti sam se u zivotu vozio u Alfi, tako da nista ne mogu da odgovorim na bilo kakav komentar o Alfama! Korejanci su meni samo korejanci, pa ma koliko "kvalitetni" bili. Mnogo je lepse videti H na prednjoj maski od H(u italics) Nikog ne ubedjujem da je Golf najbolji! Ima puno boljih automobila! A i spomenem VW zato sto vozim dva vw auta, i moja iskustva sa tim automobilima nisu rekla-kazala, vec first-hand!

Ova dva kozna

A sad, pada server :

Comment

Working...
                                X