Taj je jos i pristojan kakvih SsangYogova ima...actyon, rodius....ali furaju neki svoj stil+mb tehnologija
Koji su po vama dizajnerski promashaji od automobila?
Collapse
X
-
Originally posted by stefanvesPunto MK2b, a mk2 mi se jako svidja, Multipa isto je vrlo ruzna, ruzan mi je SPARK(MATIZ), Kalos, Twingoo...
P.S.
Molba svima koji postavljaju slike, ako mogu da postave slike koje nece prosirivati temu! Problem nastaje kada se tema prosiri pa pri chitanju posta se mora skrolovati levo-desno shto je veoma neprijatno za chitanje
Thanks
Comment
-
-
-
Ovo je po meni potpuni promasaj!!!
Dan danas se ne zna ko je dizajnirao ovaj "auto"!!! :x
Za one koji ne znaju sta je ovo... u pitanju je Ford Scorpio mk4.
E da auto je pravljen za evropsko a ne za americko trziste...ali kao da je za ameriku pravljen ?
Sta li je ovaj ludi Ford mislio da mi je znati... znaci exxtra auto sto se tice enterijera,udobnosti,kvaliteta,ponasanja na putu ali dizajn!!!fordclubserbia.org
Comment
-
-
Comment
-
-
-
Ovo treba dizajnerima pucati u kolena da im nikad takva vishe glupost ne padne na pamet
BTW koliko se meni chini da je to neuspeo pokushaj da se iskopira Americhki dizajn iz 80-tih godina ..... mozda su se u to vreme na Ruskim televizijama previshe vrteli filmovi i serije iz tog doba, pa su pomislili ajde malo da nalozimo ljude, da im prenesemo to ovamo ..... medjutim veoma loshe!
Comment
-
-
Ruzno Reno Megan II,Talia,Pezo 206 sedan.Cudno ili kako vec Fiat Multipla I.Recimo,Pezo 305 mi je oduvek izgledao nekako sasavo sa onolikim rasponom osovina i default 145 gumama.Pezo 604.VW Pasat B2 pa jos u verziji 2(ili 3) vrata - fuujjjs
,VW 411 ... ustvari,koliko daleko da idemo unazad(mislim na starost modela) ?
Comment
-
-
Prius
I ni sam ne znam zasto ali Aven**** ne podnosim,
Generalno toyote su mi katastrofa, skode, ma da ne nabrajam...
Comment
-
Comment