Ok, Dacia Logan je stvarno ruzna, ruzan je onaj Moskvic....Megan 2 je prelep, Skoda niti smrdi niti mirise....
A samo sta je ruzno kod SsangYonga, auto je prelep!
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
medjutim uopšte se ne slažem za 128-cu jer, momci moji, kada se taj Fiat u orginalu pojavio, tamo 70-tih, bio je automobil godine u Evropi i nešto jako lepo i dizajnerski uspelo!
S ovim citiranim se upotpunosti slažem!
Medjutim zastava 128 je redizajnirana verzija orginalne 128-ice, po meni je Fiat napravio par grešaka po?etkom osamdesetih...sjetite se samo Fiat Argente(132 sa crnom plastikom)...
meni se recimo ne dopada ni Chrysler Crossfire, pogotovo kada vidim interijer iz prvog SLK u nekoj roza varijanti...
Ima sad ovih nekih daevua i kia koje su kao igracke a ruzne ko smrt ali nisam stiga o da im imena zapamtim,,,ma svi ovi mini automobili su straota ruzni, mislim na istocnjake, onda onaj fiat panda, pa seciento, ako se tako pise....
Generalno ima i bilo je mnogo vise ruznih automobila od lepih...
Od ovih novijih Audi A2, svi novi BMW (a posebno 7) sem Z4 coupe, Mercedes A, Mercedes R, Opel Vectra (pre faceliftinga, taj mi je bas odvratan...), Porsche Cayenne, Lancia Thesis, Renault Avantime, Vel Satis, Megane (hatchback), Peugeot 307, Citroen C5, Seat Toledo, neki od amera, svi koreanski porodicni wagoni... ima jos duplo ovoliko modernih autmobila koji su ruzni.
A tek onih starijih, da i ne nabrajam...
Ti si bas nekog cudnog ukusa!?
Necu da ti kazem da nemas ukusa jer se oni razlikuju,svako ima pravo na svoje misljenje samo ne mogu da verujem koji se automobili tebi nesvidjaju,50% gore nabrojanih bih tako rado posedovao
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Svaki Moskvich, Aleko narocito, uopste stara ruska skola, Samara i sl. Dacia Logan, naravno, sada cuvena Multipla, Reno 4, neki stariji Volvoi, Wartburgh, Trabant...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Generalno ima i bilo je mnogo vise ruznih automobila od lepih...
Od ovih novijih Audi A2, svi novi BMW (a posebno 7) sem Z4 coupe, Mercedes A, Mercedes R, Opel Vectra (pre faceliftinga, taj mi je bas odvratan...), Porsche Cayenne, Lancia Thesis, Renault Avantime, Vel Satis, Megane (hatchback), Peugeot 307, Citroen C5, Seat Toledo, neki od amera, svi koreanski porodicni wagoni... ima jos duplo ovoliko modernih autmobila koji su ruzni.
A tek onih starijih, da i ne nabrajam...
Ti si bas nekog cudnog ukusa!?
Necu da ti kazem da nemas ukusa jer se oni razlikuju,svako ima pravo na svoje misljenje samo ne mogu da verujem koji se automobili tebi nesvidjaju,50% gore nabrojanih bih tako rado posedovao [/quote:19owek96]
Ukus je kao ****, svako ima svoje i svakome tudje smrdi Zato i ne vredi raspravljati....
i sve Alfe izgledaju kao da imaju onu zensku stvar na sred branika i haube. Zaista ne mogu da se zamislim kako se vozim s tim na vrh auta... Ostali deo vozila je ok.
Bas sam htio da spomenem Edsel na ovu opasku o Alfama. Iskren da budem, alfin grb me vise podsjeca na viteski stit.
Ukus je kao ****, svako ima svoje i svakome tudje *stinking* Zato i ne vredi raspravljati....
Ovo je, ipak, samo nabacivanje vlastitih misljenja... Meni se Opel dopada, nekome je sr@nje (vizuelno)... NHF
Ma, kako god da izgledaju, samo da idu brzo i dobro...
Comment