Uz sve pomenute samo bih dodao jos i Trabanta, i nikako mi nije jasno kako su ljudi mogli ono da kupuju?!
Koji su po vama dizajnerski promashaji od automobila?
Collapse
X
-
-
Originally posted by stefanvesTaj STAVIC u opste nije ruzan, malo je neobican.
Stvarno mi nije jasno koji MOZAK je mogao da odobri proizvodnju onako necega, a jos mi je manje jasno koji genije moze da da 30ak ili koliko vec soma veverica za onaj pogani izbljuvak Luciferovih bedara...
Najgore je sto vidjam jednog blizu Liona... neko je dao pare za to...Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Comment
-
-
To je Aurora, auto koje je 1957. godine dizajnirao, projektovao i sagradio Alfred Juliano, sveštenik, u nameri da napravi najbezbednije auto na svetu... Problem je što je, po mišljenju mnogih, to auto bilo i najružnije auto na svetu, a meni se čak i sviđa...
Izrada prototipa je koštala tadašnjih 30 000 $, a bio je izgrađen na Bjuikovoj šasiji.
Branici (u stvari ona crna lajsna oko auta) su punjeni gumiranom spužvom, a u slučaju neizbežnog sudara, sedišta su mogla da se zarotiraju za 180°, kako bi se izbegle povrede putnika.
U to vreme nije bilo vazdušnih jastuka, i zato vetrobran ima, malo je reći, čudan oblik, koji prati položaj i oblik glave kada udari u njega...
Restaurirao ga je Andy Saunders 2005. i sada se nalazi u National Motor Museum-u u Beaulieu, Hampshire.
Evo još par slika
P.S.
Planirana maloprodajna cena je bila 12 000 $, a najskuplje auto na američkom tržištu u to vreme (specijalna verzija Cadillac Eldorado-a) je koštalo 13 000 $...155+75=230
VIVA LA VITA!!!
Comment
-
-
El se seca neko fiat duna....znaci da ne verujesJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
-
Comment