Ali trosi 3.5l dizela
Koji su po vama dizajnerski promashaji od automobila?
Collapse
X
-
meni A2 nije ruzan ... odlican gradski auto,ali preskup i kao nov i kao polovan(nije dzabe tako).
izgleda napredno u odnosu na konkurente iz klase,jos kad se zna da je full-aluminijum ,i da trosi "sholju" nafte...
a izgledami lepo u toj klasi za koju je namenjen ... Fiat panda dosta lici na njega,a i to je lep auto,narocito sa 1,3 diselom naprimer.
hocu da kazem,da bez obzira na kvalitet materijala-izrade i malu potrosnju,dopada mi se i kako izgleda.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Micra je definitivno automobil koji je namenjen zenskom polu i to ne svim pripadnicama, nego samo onim koje preferiraju SHIK stvarchice.....
A da je ruzan, ruzan je!
Zato ne treba imati zelju da se shvati zena koja je kupila ovaj automobil kada ni one same sebe nekad nemogu da shvate ( shta zele, itd... )
Kako zaboravih ovo chudo....
Comment
-
-
Originally posted by mb12Micra je definitivno automobil koji je namenjen zenskom polu i to ne svim pripadnicama, nego samo onim koje preferiraju SHIK stvarchice.....
A da je ruzan, ruzan je!
Zato ne treba imati zelju da se shvati zena koja je kupila ovaj automobil kada ni one same sebe nekad nemogu da shvate ( shta zele, itd... )"zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
....pa zato sam i napisao da zene koje kupe taj automobil, a pri tom su pripadnice shik&pomodarija odreda, ne treba shvatati u toj svojoj odluci o kupovini Micre jer ni one same sebe nemogu shvatiti ....
OK, uvek bude i oderdjeni broj mushkaraca, mada procentualno veoma mali, koji se lozi na iste stvari i premdete koji su vezani samo za zensku upotrebu, a josh manji je procenat tih SHIK MUSHKARACA , koji bi u ovom sluchaju dali cca 10000 evri or more ...... shta onda pomisliti o njima
Comment
-
-
-
....ah ovi kinezi....znachi sve su u stanju da kopiraju ..... evo pogledajte ovaj Chery.....
zar ne lichi sasvim onako "sluchajno" na Daewu Matiz ..... mislim na sve osim predje maske ..... pogledajte malo bolje i uvidecete da je to iskopiran Matiz!
Comment
-
Comment