JOs neki promasaji:Ford Fiesta Mk2-3, Corsa B, Smart, Honda Jazz...
Koji su po vama dizajnerski promashaji od automobila?
Collapse
X
-
@Laki
Pa i nisam bas cudnog ukusa...od automobila koje sam spomenuo jedino nova generacija BMW je diskutabilna jer se nekima svidja, a drugima ne. Ostali su manje vise opste prizanti kao dizajnerski promasaji, toliko da su prestali ili prestaju da se proizvode koliko su bili ruzni i neuspesni.
Comment
-
-
Neko gore pomenu Reno 4 kao promašaj, a ja upravo mislim suprotno, odnosno da se radi o veoma interesntnom dizajnu jednog automobila koji je ?ak i danas interesantan.Komšija ga ima i to u odli?nom stanju tako da mu se svakodnevno divim.Motor je onaj od 1,2 litra sa kojim ovaj auti? jako lepo ide, a štedljiviji je od onih verzija sa manjim motorom.
Mazda 121, da, ali samo ako pri?aš o modelu koji je istovetan sa Fiestom.Onaj stari "mali veliki auto" je jako interesantna kreacija i jedan od retkih orginalnih japanskih dizajnerskih ostvarenja iz tog vremena!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by TETAKNeko gore pomenu Reno 4 kao promašaj, a ja upravo mislim suprotno, odnosno da se radi o veoma interesntnom dizajnu jednog automobila koji je ?ak i danas interesantan.Komšija ga ima i to u odli?nom stanju tako da mu se svakodnevno divim.Motor je onaj od 1,2 litra sa kojim ovaj auti? jako lepo ide, a štedljiviji je od onih verzija sa manjim motorom.
Comment
-
-
Renault Vel Satis, po meni stravican dizajnerski promasaj
Fiat Multipla 1
Ford Focus 1, **** tj. gledan od pozadi, a takodje i onaj ludi kokpit,ostalo je ok
Hyundai Accent 97. kokpit
Buljavi Scorpio
Buljava Toyota Corolla
Yaris Verso
Jedan Sangyongov dzip, a nije rexton naravno, ne mogu da se setim sad tacno naziva al je extra ruzan
Renault 4 (priznajem da je jako prakticno koncipiran li ipak ruzan)
Zastava 128
Trabant
Varburgini
Renault thalia, ono **** sto su nakalemili na clio...
Seat Altea XL
Comment
-
-
Reno megan, opel speedster, lotus elise(spreda je prosto odvratan) novi Civic...
Ima i neki Rover, sa branicima koji su potpuno od crne plastike, video sam ga jednom u zhivotu, i drago mi je zbog toga... Uzhasno izgleda...Alfista u povoju
Comment
-
Comment