Znachi, ja sam chuo za taj automobil od prijatelja , koji je u posedu njegovog oca ...... tek kada mi je obratio paznju u filmu "Borat" u odjavnom delu filma gde se pojavljuje na kratko Zaporozec, bio sam zgranut ......
Ne znam kolko je kome ruzan/lep
al definitivno deluje kao dizajnerski promasaj
tj. kao da su dizajneri drasticno probili sve rokove pa ssredili samo prednju stranu auta, a zadnju sklepali.
ili obrnuto
BMW M3 Coupe
i kad got ga pogledam uvek pocnem da se pitam sta ovde fali ...
Dalje ...
ameri zbilja umeju da naprave nevidjene gluposti od dizajna
doduse tu uvek postoji razlika americkog i evropskog trzista,
al mi zbilja nisu jasni ljudi koji su furaju na ovakva cuda
napokon ovakve lepotane mozemo da vidimo i po srbiji
Cadillac Escalade EXT
Ovo dodje kao !?! nek ihibrid suva, pickupa i limunzine. Moguce da namenski odgovara reperima il kome vec
jeste da su amerikanci imali dosta dizajnerskih promasaja ali Escalade EXT sigurno nije jedan od njih. Nisi u pravu kad kazes da je u pitanju hibrid, suva, limuzine i pickpua. Kao prvo Escalade je suvise velik da bi bio pravi suv, on je luxuzni terenac ( suv na kvadrat ) a u ovoj verziji ima otvoren prtljazni prostor sto mu je jedina veza za pickupom. Mozda se nekom taj oblik karoserije ne svidja ali su takvi automobili prilicno prakticni i dobro se prodaju a pored Escaladea EXT imas i Chevrolet Avalanche, GMC Denali, Ford Explorer Sport Tack....
Licno, smatram da je iz riznice automobilskih dizajnerskih promasaja, 80% japanskih i korejskih automobila dok ostalo dele evropa i amerika...
e sad, ovo sam prvo video u novinama, pa puste najave za sjama, odusevljenja u prikazima vozila ....
.odem pogledam
na slikama jos i deluje lepo
Dodge Caliber
Uzivo mi je ko ogromna cigla, mnostvo nekih detalja, al sve deluje kao da su kasno skontali da su stavili ciglu umesto auta, pa 15 minute pred predstavljanjem urezivali neke linije.
Cao hemi,
opet ja po amerima,
moguce da su pickup modeli jako prakticni i tako to,
al meni licno ne deluje privlacno takva linija.
ono sto mi je cbezveze kod escaladea, jeste upravo ta prepravka luksuznog suva u pickup. nesto mi se tu ne slaze.
drugo ovaj caliber, sam video u nekoj verziji sa dodatnim spojlerima koji su ga jos vise skockali i delovao mi je toliko odbojno i jako nedovrseno.
..a, nova Laguna ??? Bas je vrte po TV-u ovih dana, a ruzniji auto odavno nisam video...Prednji deo, narocito svetla, kao neka jeftina Japanska kola od pre 20-25 godina...kada su tek poceli da dolaze u Evropu...
Novi Mondeo [ limuzina ] je meni solidnog izgleda..bas kao sto treba da bude u toj klasi...Ali, najbolji primer neke takve limuzine je Alfa 159..ima li sta lepse ?
Comment