Upravo to, shta je drugo Yaris Verso nego Yaris karavan, a to samo po sebi ne moze da bude dobro, osim ako ti tako neshto treba i kako bi Jeremy Clarkson "I?ve done my reproductive duty and now I want to dress in tan and eventually die."
Koji su po vama dizajnerski promashaji od automobila?
Collapse
X
-
Najruzniji automobili
Ajmo malo da komentarisemo na ovu temu.
Pozeljne slike da bi svi znali o cemu pricamo.
Ako je tema vec bila onda nema veze. Barem ce modovi nesto da rade
za pocetak
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
u bre lorde gde iskopa ovo. ovo je nio slucajni abotrusSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Originally posted by Pro_Touring_MoparHonda S2000 i Toyota Supra po meni nemaju konkurenciju kad je u pitanju promasen dizajn.
Nadam se da ti je jasno da ovo nece ici ovako.
PS: Nezelim nikakva objasnjenja po ovim pitanjima, svaki odgovor na ovaj post bice sankcionisan!
Pozz // BoostAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ova gnusoba je najogavniji auto koji sam uzivo u zivotu video... A valjda je u pitanju Ssangyong Actyon...
Posle ove ogavstine jedva da mogu da se setim jos nekog ruznog auta... E da... Ova kofa...
Jes boga mu ima jos jedan...
E ovi auti su mi najruzniji koje sam uzivo video... Priznajem da u ovoj temi ima jos ruznijih od ovih gore navedenih, ali ponavljam ove sam uzivo video, pa mi oni ipak jaci utisak ostavise...
BMS team
Comment
-
-
Re: Koji su po vama dizajnerski promashaji od automobila?
- Skoda Fabia MK2
- Fiat Stilo (verzija sa 5 vrata)
- BMW 5 Serie (Ruzno pace, sa stopovima preko gepeka)
- Porsche Panamera
- Fiat Panda (stara)OPEL Astra 1.6i
OPEL Kadett 1.6
ŠKODA Favorit
Comment
-
-
Re: Koji su po vama dizajnerski promashaji od automobila?
Panda je daleko od dizajnerskog promasaja jer kada se pojavila ceo sve je pricao u genijalnosti kutijastog dizajna, tankih sedista i kolicini prostora u malom autu.
Isto je bilo i sa Sierom koja sada izgleda kao sampion ruznoce ili dizajnerskog promasaja.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment