Koliko ste najbrze vozili UZ Bubanj Potok

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Penja
    CBC Član
    • 07.02.2008
    • 19
    • Avala

Vidim da komentarisete Bubanj Potok tj. moju deonicu puta.Vise puta sam usao oko 200km u prvu levo ali auto i pored FULL vesanja ode na izlazu iz krivine skoro u desnu traku! za dalje neznam jer nisam bio dovojno lud da to probam.

PS-igrate se speed ruleta!!!

Pozz!

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

Originally posted by driverGT
      Cega sam se sve nagledao u ovoj temi....muka mi je...
      Sada vidim da neki nisu nikad ni vozili uz bubanj potok.Mislim koje su to gluposti sa tim brzinama ....Kao idem 150 dole a na vrhu uhvatim 220 na sat.Koje su to gnusne lazi...da te muka uhvati...kao neka deca.Mi smo tako kao klinci lagali kada smo imali najvise 7 godina....Ja dva puta dnevno prodjem preko bubanj potoka jedno 2 godine i tacno znam kakav je to put i koliko brzo moze da se vozi.Nedaj boze da u tolikoj brzini dohvatis onu desnu traku.Gines odmah.Jel znate vi kolika je brzina 200 na sat.Pa to je mnogo da se vozi i po ravnom putu gde nema nikoga a kamoli po tolikoj uzbrdici i jos sa onakvim krivinama.I to jos svi imate kola koja petom brzinom tako ludacki ubrzavaju uz bubanj potok da se ja postidim sta ja to vozim..
      Kao da svi vozite M3 ili RS4 ....nije mi jasno...
      Ne kazem da ne moze da se vozi brzo,jer sam skoro video da autobus nis ekspresa ulazi sa 120 na sat na dnu ali zagllavi na oko 60 pri vrhu....Ali 200 je mnoooogooo vece nego 150 na primer...
      e, svaka ti cast za ovaj post...
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• jevtic
        CBC Senator XXL
        • 26.11.2006
        • 729
        • beograd

da i ja se potpuno slažem.

ja sa golfom uđem u prvu krivinu sa 180 i nema šanse da dalje i malo ubrzam a imam 200ks na raspolaganju.

kako onda neko sa samo 150ks može da uđe u prvu krivinu sa 100 i da završi na brdu sa 190. to ne verujem dok ne vidim.

BTW pre neko veče sam probao i sa fabijom. prva krivina sa 160 na vrhu oko 150. fabija jednostavno ne može brže a inače ima 108ks na točku.
        ex - fabia 1.9 tdi
        golf 2.0 tfsi

Comment

• AreOut
          CBC Senator XXL
          • 22.07.2006
          • 590
          • Zabjelo

Pa to je OK ja koliko mogu da se sjetim sa kupeom turbo (200+ KS) sam izlazio na nekih 180 km/h s tim sto sam u tu krivinu sigurno ulazio sa manje (mozda sa 150). I to cetvrtom sve, kad jurcam volim da imam snage na tockovima a ne da se pravim pametan i da vozim petom (to me jednom kostalo 1 auta).
          http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• r1cer
            CBC Senator XXL
            • 22.01.2006
            • 363
            • Beograd

Skoro nikad ne poštujem ograničenje brzine ali ovako javno promovisati ludačku vožnju i to od strane admina foruma stvarno nije u redu(u nekim zemljama bi se za ovo odgovaralo). Samo razmislite, ovo sigurno čita mnogo ljudi među kojima ima mlađih neiskusnih vozača koji će sigurno čitajući ovu temu hteti da probaju kolko njihov auto može da razvije i dovoljno je jedan da se s**** i šta smo uradili...
            Kao što rekoh vozim i ja brzo i sigurno ću i ja sledeći put kad budem prolazio probati kolko može ali nije u redu to ovako javno promovisati i pozivati(indirektno) svakojake ljude da to probaju jer ipak ovaj forum čita mnogo ljudi...

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Nisi primetio da tog admina koga spominjes nema vec poslednja 2 meseca na forumu.
              Covek se ubio, skocio je sa Ajfelovog tornja. Hoces i ti to da uradis i hiljade mladih koji citaju ovaj forum?
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• CannoN
                CBC Senator XXL
                • 15.09.2007
                • 485
                • Beograd

Ja se donekle slazem sa tobom r1cer ali ima i druga strana:

Zivot na Zemlji je konstantan proces prirodne selekcije a ako je neko dovoljno glup ili neobazriv moze da zavrsi u Darvinovim nagradama pokusavajuci da pobedi zakone fizike na Bubnju ali ne zaslugom ovog topica vec iskljucivo zahvaljujuci sopstvenoj nepromisljenosti.

Comment

• Car
                  CBC Senator XXL
                  • 07.07.2005
                  • 900
                  • Beograd

Originally posted by r1cer
                  Skoro nikad ne poštujem ograničenje brzine ali ovako javno promovisati ludačku vožnju i to od strane admina foruma stvarno nije u redu(u nekim zemljama bi se za ovo odgovaralo).

Ne znam sta je cudno kad sami moderatori ucestvuju u takvim aktivnostima.
                  Primer je tema koja je skoro obrisana, divljanje kroz centar grada i kacenje snimaka na youtube. Postovi su brisani onima koji su imali lose misljenje o tome. Navodno, nisu skapirali o cemu se tu radi, i da je stvar "pod kontrolom".
                  Jos se par ljudi bunilo i ljutilo sto neko uopste kritikuje takvu voznju.

Comment

• vujke
                    Admin
                    • 29.09.2004
                    • 1673
                    • Mladenovac
                    • Daewoo Lanos 1.5SX

@ CAR:

Ovo je forum ljubitelja automobila, ne ljubitelja bezbedne voznje ili klub penzionera. Slazem se da neka granica treba da postoji u ponasanju ali i sto se tice javnog iznosenja nekih aktivnosti.

Ono sto smeta u celoj prici je tvoje kontriranje i sarkazam na svaku temu koja se tebi ne dopada, bez obzira da li to sto imas da kazes je uopste potrebno da neko drugi cita. Ovo se ne odnosi samo na ovu temu ali cu ovde to da okacim javno a ne da tebi saljem PP. Napisi na temi ako imas nesto pametno da kazes, uputis, pomognes...ako samo mislis da kritikujes preskoci Reply taster, ustedeces vreme sebi i moderatorima.
                    while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• M-power
                      Moderator
                      • 10.01.2005
                      • 10060
                      • Bg; Banovo Brdo
                      • CorsaC, astra H,

Na protiv, tema je obrisana skroz bas iz razloga sto negativno utice na odredjeni broj ljudi. Nikom nisu brisani postovi nego su izbrisani svima.

Ja ne znam da li ste vi ludi ili se pravite blesavi. Ova tema nije nikakav poziv za trku i razne ludorije. Ko je ne kapira nema potrebe ni da mu se objasnjava, neka je zaobidje.
                      To date there has never been a faster car built for the public road and,
                      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• prolupator
                        CBC Senator XXL
                        • 02.09.2005
                        • 3968
                        • Zemun

Yebote .. koji ste vi likovi ...
                        Pa, moja zena placa kaznu nedeljno zbog jurcanja, a ja da vozim polako, a???
                        NIKAD !!!
                        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• stefanves
                          CBC Senator XXL
                          • 10.12.2006
                          • 1351
                          • BG

E kukava vam mati, sto bre obrisaste tu temu sa divljanjem! Ja to nsiam ni video

P.S. Zverko vozi RS 4
                          Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                          Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

zverko vozi S4 a zdravlje od boga bice i RS i skorijoj buducnosti...
                            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Snejk
                              CBC Senator XXL
                              • 14.02.2008
                              • 704
                              • BG

Originally posted by jevtic
                              da i ja se potpuno slažem.

ja sa golfom uđem u prvu krivinu sa 180 i nema šanse da dalje i malo ubrzam a imam 200ks na raspolaganju.

kako onda neko sa samo 150ks može da uđe u prvu krivinu sa 100 i da završi na brdu sa 190. to ne verujem dok ne vidim.

BTW pre neko veče sam probao i sa fabijom. prva krivina sa 160 na vrhu oko 150. fabija jednostavno ne može brže a inače ima 108ks na točku.
                              Koliko Nm i KS i _na koju tezinu_? To je najbitnija stvar.. Jako je bitno i da se pogode stepeni prenosa, da auto nema 'rupu'. A i na kraju krajeva, neki ljudi jednostavno preteruju sa izjavama. Za tih 100 na sat dole a 190 gore koje pominjesh treba nekih 400Nm plus na auto od 1400kg i menjach sa dobro slozenih 6 stepeni prenosa.

U kom stepenu ti pokusavas u Golfu? Pri koliko je to obrtaja i na koliko ti je bese maksimalni obrtni moment?

Poz.

Comment

• jevtic
                                CBC Senator XXL
                                • 26.11.2006
                                • 729
                                • beograd

280 od 1800-5100.

inače težina 1355 kg.

za stepen prenosa ne znam pošto dsg čini svoje.
                                ex - fabia 1.9 tdi
                                golf 2.0 tfsi

Comment

Working...
                                X