Poskupljenje goriva + Aktuelne cene u Evropi (u prvom postu)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • expendable
    CBC Senator XXL
    • 04.11.2009
    • 3662
    • Bor

Re: Poskupljenje goriva + Aktuelne cene u EU (u prvom postu)

Ma, jašta. Posle bulažnjenja o padu cene od 10-tak din. po litru (pred novu godinu) više i ne čitam novine i ne gledam obične vesti, više zbog vremenske prognoze (ona je pouzdanija na 5 dana od sveg ostalog) pa ponešto mi i uđe u uvo.
    Mi volimo da čujemo: "Ala su im skresali!" više nego ono što će stvarno da se desi. Od protesta nema vajde a i EU da opominje neku šljiva republiku? Kako vam zvuči, jadno i smešno.
    E tu se razlikuju ozbiljni (koliko su ozbiljni, mani ga se mito, da vidim šta će ECB da uradi ove godine a da inflacija ne pređe 3% a porast GDP-a bude bar 1% (pola od najava); no sve je relativno jer u odnosu na nas i Grčka može biti ozbiljna ) i NEOZBILJNI. Ozbiljni se neće zamlaćivati izjavama. Međutim kako 3 kompanije iz EU zaista imaju lošiji položaj desiće se nešto kao:
    Administrativna blokada izvoza "govedine, piletine i pice" (omiljena Patrikova jela).
    Šteta za piletinu jer posle one bruke (Nemci su Nemci, i kad ga zaser. oni to urade u velikom stilu) sa dioksinom (važno da su da godinama proterivali iz kozmetičkih sirovina, ponekad na silu i bez mnogo rezona, tj. preterivalo se do nebuloznih predloga) otvorilo se tržište za NAŠU ROBU.
    Biće velika šteta ako od tolike STOKE ne budemo mogli istu da izvezemo.
    Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Nemojte ljudi molim vas... ne mogu da zamislim da idem ulicama moga grada a nema nikog, samo ja pilić
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Stratos
        CBC Senator XXL
        • 10.09.2008
        • 2594
        • Novi Sad

Ma zašto da ne?!!! Hoću i ja u goveđoj pošiljci da obiđem Europu.

Comment

• expendable
          CBC Senator XXL
          • 04.11.2009
          • 3662
          • Bor

pa dobro, i mi pilić(ar)i nismo mnogo bolji ali pravi problem su oni kapitalni primerci
          Krupna (dobro utovljena i UŠUŠKANA) i Rogata (bar da ne može šut sa njom, sila je to)
          Možemo samo malo jače za zapijučemo!!
          Stratos: neće moći, još ti nisu rogovi porasli
          (shodno svemu rečenom)
          Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Stratos
            CBC Senator XXL
            • 10.09.2008
            • 2594
            • Novi Sad

Pa zar ni kao slepi putnik ? Makar malo? Makar da gvirnem?
            Nimalo?.....Šmrc...kako ovo da prihvatim?

Comment

• expendable
              CBC Senator XXL
              • 04.11.2009
              • 3662
              • Bor

Uvati se u kolo!
              Jaši malo i ti!
              Veliki Nušić će ostati jedan od najboljih naših pisaca (makar ga izbacili iz lektire, ako već nisu).
              Jedino što se izokrenulo ko koga jaše i ko razmišlja (za Џ).
              U vreme Nušića razmišljao je Vo, i jahala se stoka, a sad je malo obrunuto.

Genijalnost pisca je što je bilo i ostalo, a on to zapisao za pokolenja: uvek jašu onog ko razmišlja (i radi).

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

i sad se vracamo na temu a off cemo prebaciti na neko lepse mesto.
                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• expendable
                  CBC Senator XXL
                  • 04.11.2009
                  • 3662
                  • Bor

O.K. morali smo malo da si damo oduška! Teška tema.

Comment

• expendable
                    CBC Senator XXL
                    • 04.11.2009
                    • 3662
                    • Bor

- A mogao sam da se izduvam tako što bih prošetao - pomislih ja.
                    Bolje da nisam.
                    Curik iz grada, Curik na temu.
                    Pošto sam otišao do "grada" i nazad za 80din. (1$), 4+4km (e pa carevi i mi miševi imamo neku korist od života na selu, 30 - bus a 50 TAXi) imao sam šta da vidim (u nepuna pola sata), a i da čujem od taksiste.
                    1) Gužva na pumpi. Red za ED ali 3x veći za BMB"95". Vidim mog 'pajtosa'
                    - Šta je ovim ljudima?
                    - Čuli da će da povećaju akcize!
                    - Pa zar nije vest da će da ih izjednače, pobogu!
                    - Jel' ti to mene Z..? Pa kako će da ih IZJEDNAČE, majke im ga BIP! da im ga BI-BIP!
                    - Izvini. Glupo pitanje. (ovo sam morao da kažem da ne ispadnem provokator, ja kao ne znam o čemu se radi pa sam iznenađen).
                    2) TNG-a nema. A nema ni cene na automatu.
                    - A šta ti je ovo?
                    - Ma pokvaren aparat. (inače nema ni 4 meseca od kad je tu).
                    Nisam ništa dalje pitao.
                    Po povratku taksista mi u "poverenju" kaže da TNG poskupljuje. "Ma nije valjda" glumim ja preneraženost, "pa reče mi pajtos da im pokvaren pištolj". "Ma pištolj bi ja njima u Bu..", jel' i na Lukoil-u pokvaren, kažu nema plina, a popodne napuniše cisternu, pa ko da je isprazni, nas desetak taksista koji jedini uveče dolazimo (a i ne rade 24h nego do 22h - primedba aut.).
                    - Čekaju novu cenu pa to ti je.
                    Posle smo mi građani sitničari za 1-2din.
                    Odnos benzin:TNG će ostati na 1,65:1 uz povremene oscilacije za 0,05. Od sutra će biti 1,6 ali će i BMB bar na 120,4 pa opet "Jovo na novo".

Comment

• 206
                      Admin od ispočetka :)
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Originally posted by Chubbs
                      Evropska unija uskoro bi mogla da uputi oštar protest Srbiji
                      [quote:3j27pcyy]U Uniji smatraju da su tim potezom diskrimisane evropske kompanije.

Danas piše da je to pomenuto potpredsedniku vlade Mlađanu Dinkiću kada je potpisivao
                      sapnuo mu neko na uvo, ej gari znas ovo, ono...

svasta ce novinari napisati zbog tiraza a raja se primiti.[/quote:3j27pcyy]
                      To "mogli bi uputiti" citaj kao "vec su im rekli", a to da mu je "pomenuto" citaj da mu je neko rekao "jeste li vi bre normalni, ne izigravajte magarce i mangupe s nama da vam be je**mo mater"
                      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Viper
                        CBC Senator XXL
                        • 25.11.2004
                        • 700
                        • Kać

Ova tema oko goriva i cena je postala pravi horor, sto je vise citam sve se vise plasim novih cena i verujem da ce nam na kraju auta sluziti samo za pokazivanje jednom u par meseci.
                        Ni slucajno za voznju jer ce retko ko u ovoj nazovi drzavi imati para za to.
                        I DONT NEED SEX
                        goverment fucks me every day!

Comment

• maliomladinac
                          CBC Senator XXL
                          • 21.11.2008
                          • 995
                          • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Ja znam odredjen broj ljudi koji ce UVEK imati da se voze na 4.2 i ostalim motorima male kubikaze...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
                          061/665-94-23

Comment

• banekg
                            CBC Senator XXL
                            • 06.09.2010
                            • 1274
                            • Nis
                            • Toyota Carina e 2.0

Evo gledam dnevnik - 206 prva, udarna vest.

BTW Vlada kaze da nije ni predvidela akcize na gorivo, vec je to uradjeno na inicijativu odredjenog poslanika - pre 7-8 dana neko je to ovde vec napisao i stavio sliku doticnog gospodina, ali je post obrisan zbog pogrdnih kvalifikacija...
                            Long Live CBC!!!

Comment

• shadow
                              CBC Senator XXL
                              • 23.09.2005
                              • 555
                              • Beograd

I...? sta su rekli da ce uraditi povodom akciza?
                              My crew is all fired up
                              Y'all better just wise up

Comment

• banekg
                                CBC Senator XXL
                                • 06.09.2010
                                • 1274
                                • Nis
                                • Toyota Carina e 2.0

E to je pravo pitanje. Ili ja nisam razumeo, ili nisu rekli nista. Vest jeste bila udarna, ali su je smandrljali na brzinu, i odmah presli na drugu temu. Samo sam razumeo tu nebulozu, da se vlada "ogradjuje", i da je za to "kriv" neki tamo poslanik.
                                A i sta ce nam TV, kad se na CBC-u informacije dobijaju daleko ranije.
                                Long Live CBC!!!

Comment

Working...
                                X