Originally posted by reaper_HGT
skidanje katalizatora Fiat Bravo 1,2 16v
Collapse
X
-
A kako znaju koji je dobar?Gurnu prst pa povuku po obrazu pa ako je crnji onda ne valja?Malo je onih koji bi skinuli dobar kat.Obicno experimenti pocinju kad dodje vreme da se menja zbog zaprljanosti.
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
OK,posto oni na kraju to verovatno i prodaju majstorima znaci da bi tebi trebalo makar besplatno da daju i montiraju drugi lonac ako uporedis vrednosti.Pokrenuo sam temu o katovima da vidim sto vise nacina kako to ljudi vide i tudja iskustva i na kraju mislim da nema vajde odstranjivati kat osim ako nemas pare za drugi.Ne znam koliko kosta novi ali kako kazu ostali izgleda da ce uskoro morati da se vadi lova za katove.SMRC.Bas mi ide na zivce sto ne mogu da saznam da li postoji neki lak nacin da se utvrdi stanje kata pre faula.Ovako ides kod majstora koji te oceni kakav si ti pa te po tome i odradi,sto na kraju i nije odraz stanja auta nego tebeI'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Znaci samo Magnohrom na kraju pa nek zalezu atomski s leva kad prodjes ulicomIpak ti sacuvaj elemente mozda ovi opale neku gadnu kampanju,pa ce biti jednostavnije ispostovati nego se nadje.....ti sa njima.Znas kaki su,ima da se zainate pa da svakog ko se sumnjivo cuje salju na vanredni,samo da pokazu kako su zeleni ko i evropa.
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Jedino mi nije jasno, ako ce vec da se zelenashe, pa meni auto na plin sa ili bez katalizatora duva Euro4 normu sta njih bole uvo kako se cuje i da li ima ili nema katalizator.
Ako ce vec da se ciganisu onda nek proveravaju emisiju gasova.
Comment
-
-
Originally posted by MiucaJedino mi nije jasno, ako ce vec da se zelenashe, pa meni auto na plin sa ili bez katalizatora duva Euro4 normu sta njih bole uvo kako se cuje i da li ima ili nema katalizator.
Ako ce vec da se ciganisu onda nek proveravaju emisiju gasova.I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
A ste ce biti kada po novom zakonu uvedu kontrolu izduvnih gasova na tehnickom pregledu pa se onda zvizne 200-250e za univerzalni katalizator ili bas za taj model....Sada vise to nije pametna opcija sem ako nije totalis zagusen - ako je ispravan nedirajte, samo ce posle da kosta....
Comment
-
Comment