radar/kako ga izbeci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bakara
    CBC Senator XXL
    • 29.01.2005
    • 977
    • nBGd

radar/kako ga izbeci

Ne znam da li ste primetili, ali u poslednje vreme je postavljeno strasno puno znakova ogranicenja na 40 km/h, panduri vrebaju iza svakog coska...
    Pre neki dan su me navatali, vozio 60 a ograniceno 40km/h, nisam imao ni dinara kod sebe pa sam dobio da platim u roku od 8 dana...
    Sad se razmisljam, ranije sam uspevao da se izvucem, ali sada imaju neke radare, sa dig. foto aparatom koji je prisrafljen za radar, pa me zanima imaju li oni fotku sa brzinom, ako je imaju sto je ne pokazu?
    pozdrav
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

Snimi ti tablicu,ne brzinu,inace tih znakova ima blizu skola i jesi neki novonikli

Comment

• bakara
      CBC Senator XXL
      • 29.01.2005
      • 977
      • nBGd

Ma kakva tablica, lepo sam video prisrafljen olimpus foto aparat, a kao na displayu radara pise da me snimio na daljini od 400+ metara, nema sanse da je na toj daljini snimio broj tablica...U ostalom ja jos nisam sreo nekoga ko je video taj njihov dokazni materijal tj. fotku...mozda oni samo foliraju?
      pozdrav

Comment

• bakara
        CBC Senator XXL
        • 29.01.2005
        • 977
        • nBGd

A i sto se tice znakova, nije samo pored skola...ima ih svuda cak i na putevima sa 3 trake, cak ih vise ne postavljaju ni posle raskrsnice, nego na sred puta...
        pozdrav

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Znaci snima displej radara ,malo bezveze

Comment

• rajmax63
            CBC Prijatelj
            • 02.04.2005
            • 1415
            • Bačka Palanka
            • AUDI A6 2.0TDI 170KS

mene su snimili na kameru nalik na digit.fotoapar i sve mi lepo pokazali.lepo ide auto a u dnu displeja brzina udaljenost od radara i vreme.sve se arhivira u chipu pa ako hoces sliku oni ti posalju a to kosta.nema pogadjanja oko cene jer sve na kraju smene pregleda komandir.ajde da neko napravi antilaser-detektor.napravio tip u zagrebu i kosta 300eu.
            blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
            Audi ima crveno T

Comment

• 156V6
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 415
              • BEOGRAD

Glupi kerovi pun ih je grad zeljni su love ko vampir krvi `bem im sveca,pre neko veche me zaustavili riba i prasinar nemaju vise od 19 god. i onda su smarrrali pola sata klosari i na kraju -aj cao-

Nego mesta radara su do sad bila prilicno staticna mogli bi svako da napise gde je upucan ili gde ih je video na kojim delovima mere da ljudi tu obrate maximalnu paznju

Znachi ja uvek pazim kod 1.Brankovog strana prema NBG-u,2.pravac od naplatne rampe prema Bubanj potoku uzbrdica a ima ih cesto i kad se spustas u suprotnom smeru,3.pravac kod Zvezdinog stadiona kad se ide prema trosarini onda su pri vrhu ili sredini a kad se vracas blize kruznom toku jedno 100m iznad cvecare...eto ne mogu sad da se setim ali vi me dopunite sa lokacijama

Pozz

Comment

ima ih na brankovim mostu prema zeljenjaku ali samo uvece posle nekih 8-9 sati,uvece ispod kalisana krivini posle kule.

Comment

• cuore sportivo
                  CBC Senator XXL
                  • 16.01.2005
                  • 954
                  • Bezanijska Kosa
                  • Alfa Romeo 147 1.6

Iz Panceva ako idete u vremenu od 22:00 do 02:00,pri samom prilazu Pancevcu stoje kerovi.........pazite nisu vezani..........

Comment

• Darko
                    CBC Senator XXL
                    • 29.03.2005
                    • 528
                    • Beograd

Ibarska magistrala, izlaz za rusanj... Skoro uvek su tu.

Comment

• rajmax63
                      CBC Prijatelj
                      • 02.04.2005
                      • 1415
                      • Bačka Palanka
                      • AUDI A6 2.0TDI 170KS

posto zivim blizu hrvatske granice (2km)slusam ponekad HR narodni radio i mogu vam reci da imaju javlanje slusaoca u emisiju sa podrucja cele HR koji im kazu tacno gde su radari a oni momentalno to salju u etar.kako bi to bilo izvodljivo kod nas.treba šeicima iliti haraclijama zatvoriti česmu
                      blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
                      Audi ima crveno T

Comment

• gaston
                        CBC Senator XXL
                        • 24.03.2005
                        • 324
                        • N BG - Batajnica

Da pozddravim prvo tipa koji vozi verovatno stvarno naj jacu masinu na forumu: MOMACK.
                        Izmedju Bataje i Zemuna ozelenelo lisce pa na 6 km zna da ih bude i dvoje troje, ja se dvaput nagodio da platim pojas ,de bre 60 a dve trake ,pa ne mogu na leru da vozim ili u trecoj.
                        27.5 god za djevrekom auta snova :
                        Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA

Comment

• gaston
                          CBC Senator XXL
                          • 24.03.2005
                          • 324
                          • N BG - Batajnica

E da na starom batajnickom se smontiraju kod veterinarskog za pravac iz BG a kod garaze za krseve priv.autobusa ka beogradu .znaju da stanu i iza 9 gimnazije pre tosinog bunara ogr.40.
                          27.5 god za djevrekom auta snova :
                          Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA

Comment

na ibarskoj ih ima na nekoliko lokacija. kod nadvoznjaka iznad orlovace su svakodnevno .pre ere nastotinak metara isto cesto a ako ih nema tu onda su iznad ere kod pekare itd magistrala ih je puna .. usput pozdrav gastonu

Comment

• Wiz
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3104
                              • Nish

Hi Kamioncicu

Comment

Working...
                              X