Nevredi ti da se nerviras sa slikom ili bez moraces da platis kaznu a ako trazis sliku to ces ekstra da platis.
radar/kako ga izbeci
Collapse
X
-
Originally posted by momackPa zar oni nisu duzni da dokazu koliko sam vozio, zasto bih to placao?[/quote]
a sta je kad je samo jedan np. onaj marsovac na motoru je uvek samnista meni ovde nije jasno
Comment
-
-
Originally posted by cuore sportivo
Kako su te OSUDILI kada nije bilo sudjenja?
Kontradiktorno mi je malo.....
Mozda prekrsaj za koji su ga teretili spada u tu kategoriju.
Inace, rok za zastarelost prekrsaja je dve godine od cinjenja, a apsolutna zastarelost je dve godine od podnosenja zahteva za pokretanje prekrsajnog postupka.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by DELracingLjudi kupite kobru, ja sam uzeo xrs 7400 koja je jedan od boljih modela(140e) i za pola godine sam izbegao 14 radara
Comment
-
-
to sto upozori radar detektor je kasno i u to sam se licno uverio i osetio po džepu.samo dajte da neko napravi anti-laser detektorblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Originally posted by 156V6Originally posted by DELracingLjudi kupite kobru, ja sam uzeo xrs 7400 koja je jedan od boljih modela(140e) i za pola godine sam izbegao 14 radara
A to za vasa iskustva nemam pojma, u BG-u ima samo lasera a kobra je detektovala svaki i sa momentalnim kocenjem izbegao sam ih sve. Jednom su me zajebali na starom putu za smederevo sa nekim starim tipom(x) a ja ukljucio prigusivace da mi ne pisti svaki cas i nisam ni kocio kad je zapistaoFord Puma 1.7 16V
Saab 9-3 1.9 TID
Comment
-
-
Da ima ometanje u tome je cela poenta price zato i kazem da je malo skuplji,objasnjavao sam u prethodnim postovima da jammer gubi snagu sto si blize izvoru znachi ne moze da ometa na <50m ali na vecoj udaljenosti opusteno gazis
Inache starije Cobre nisu hvatala laser sad su im to ubacili i to je dobra stvar predpostavljam da niko nije lud da ga gazi(imao jammer ili ne) kad ono cudo pisti znachi moze da te spasi u x situacija
Comment
-
-
Originally posted by maxrajto sto upozori radar detektor je kasno i u to sam se licno uverio i osetio po džepu.samo dajte da neko napravi anti-laser detektor
evo i sajt za ovo o cemu sam pricao Viper 2
Comment
-
Comment