Nevredi ti da se nerviras sa slikom ili bez moraces da platis kaznu a ako trazis sliku to ces ekstra da platis.
radar/kako ga izbeci
Collapse
X
-
dobio si poziv za sudiju za prekrsaje znaci da postoji prijava za prekrsaj a njih je sigurno bilo dvoje a to ti je i dokaz.Originally posted by momackPa zar oni nisu duzni da dokazu koliko sam vozio, zasto bih to placao?
[/quote]
a sta je kad je samo jedan np. onaj marsovac na motoru je uvek samnista meni ovde nije jasno
Comment
-
-
Lepo. Po zakonu o prekrsajima za odredjene vrste prekrsaja (ne znam tacno koje) se moze doneti prvostepena presuda i bez prisustva okrivljenog, a samo na osnovu podnetog zahteva za pokretanje prekrsajnog postupka.Originally posted by cuore sportivo
Kako su te OSUDILI kada nije bilo sudjenja?
Kontradiktorno mi je malo.....
Mozda prekrsaj za koji su ga teretili spada u tu kategoriju.
Inace, rok za zastarelost prekrsaja je dve godine od cinjenja, a apsolutna zastarelost je dve godine od podnosenja zahteva za pokretanje prekrsajnog postupka.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Koliko znam prednost RockyMountaina(ovaj sto ja imam) u odnosu na Cobru sto kobra ne registruje sve a ovaj vata(X,K,Ka i SuperWide opseg+LASER LTI2020 ,Laser-Lite i Laser-pro uredjaje))+Cobra nema aktivno ometanje(jamming) a ovaj americki ima zato je i razlika u ceni nekih 100e a tu je i brzi odziv ima uporedni test na samom pakovanju gde je Cobra ubedljivo na poslednjem mestu -po odzivu naravno ko nema nikog u usa bolje je i BILO KOJI radar detetor nego nistaOriginally posted by DELracingLjudi kupite kobru, ja sam uzeo xrs 7400 koja je jedan od boljih modela(140e) i za pola godine sam izbegao 14 radara
Comment
-
-
to sto upozori radar detektor je kasno i u to sam se licno uverio i osetio po džepu.samo dajte da neko napravi anti-laser detektorblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Ne znam da li sam te dobro razumeo ali ti kazes da tvoj RD ima jammer?Originally posted by 156V6Koliko znam prednost RockyMountaina(ovaj sto ja imam) u odnosu na Cobru sto kobra ne registruje sve a ovaj vata(X,K,Ka i SuperWide opseg+LASER LTI2020 ,Laser-Lite i Laser-pro uredjaje))+Cobra nema aktivno ometanje(jamming) a ovaj americki ima zato je i razlika u ceni nekih 100e a tu je i brzi odziv ima uporedni test na samom pakovanju gde je Cobra ubedljivo na poslednjem mestu -po odzivu naravno ko nema nikog u usa bolje je i BILO KOJI radar detetor nego nistaOriginally posted by DELracingLjudi kupite kobru, ja sam uzeo xrs 7400 koja je jedan od boljih modela(140e) i za pola godine sam izbegao 14 radara
A to za vasa iskustva nemam pojma, u BG-u ima samo lasera a kobra je detektovala svaki i sa momentalnim kocenjem izbegao sam ih sve. Jednom su me zajebali na starom putu za smederevo sa nekim starim tipom(x) a ja ukljucio prigusivace da mi ne pisti svaki cas i nisam ni kocio kad je zapistaoFord Puma 1.7 16V
Saab 9-3 1.9 TID
Comment
-
-
Da ima ometanje u tome je cela poenta price zato i kazem da je malo skuplji,objasnjavao sam u prethodnim postovima da jammer gubi snagu sto si blize izvoru znachi ne moze da ometa na <50m ali na vecoj udaljenosti opusteno gazis
Inache starije Cobre nisu hvatala laser sad su im to ubacili i to je dobra stvar predpostavljam da niko nije lud da ga gazi(imao jammer ili ne) kad ono cudo pisti znachi moze da te spasi u x situacija
Comment
-
-
Ne znam koji si uredjaj imao ali svi noviji radari te upozre i par kilometare pre nego dodjes do pandura + laser detetktori su integrisani u nove modeleOriginally posted by maxrajto sto upozori radar detektor je kasno i u to sam se licno uverio i osetio po džepu.samo dajte da neko napravi anti-laser detektor
evo i sajt za ovo o cemu sam pricao Viper 2

Comment
-

Comment