Malocas su me uhvatili ispred Jagodine, iako sam dans prosao preko 500 km,.... Ogranicenje 50, ja sam isao 110 i pomislio sam ma ovde je naselje ozda ih ima, i poceo da kocim i eto ga mase...
Gospodine 84...... u naselju,....
I ja poceo sa nekom pricom i prosao sa 1000 din.... A jos sa starim radarom, a ja u kolima imam stari anti radar i mogao je mozda posluziti da je bio ukljucen... nego eto....
svejedno je stari ili novi radar, ovakava ili onakav model detektora- svi radio talasi su uvek isti i identicni i nimalo se nisu promenili u ponasanju !!
jedino sto se menja povremeno (retko) je frekventni opseg a to je jednom u 20tak godina zavisno od geografske zone odnosno lokalnih obicaja. kod nas se koriste radari u X opsegu, i opticki laserski.
KA opseg se kod nas ne koristi.
svi radar detektori imaju sve opsege, mislim na one koji se sada prave, i svi su po tome istih sposobnosti. razlika je kvalitetu konstrukcije i izrade prvog stepena filtera i pojacavanja sto se u praksi oseca kao vise ili manje laznih uzbuna i vise ili manje "hvatanje" signala radara na dovoljnom rastojanju auta od policajca.
pri tome je najkriticniji laserski detektor jer se zasniva na cistoj optici, dakle objektiv detektora treba odrzavati cistim, montaza objektiva odnosno samog detektora na sredini stakla bez ikakvog ometanja ili senke od necega, pravilan ugao postavljanja da bi optika bila optimalno postavljena po uglu prema laseru policajca ispred itd.
a pored svega nijedan radar detektor se nece oglasiti sve dok policajac zaista ne pocne merenje i ne aktivira bilo radio bilo laserski radar. tada vec moze biti kasno, i opasno za naglo kocenje ali ako je u pitanju neka kolona pa je policajac aktivirao radar na nekoga ispred nas 95+% su sanse da ce nas detektor aktivirati upozorenje pre nego sto budemo ozraceni merenjem.
ja koristim Whistler koji ima sve moguce opsege ukljucujuci i optiku i par puta je pomogao ali najvise pomaze ono u glavi- iskustvo prepoznavanja potencijalnih situacija merenja radarom.
NN puta se desilo da policajac aktivira laser neposredno ispred auta i tada nema vremena za reakciju detektora, odnosno kada zapisti vec je kasno jer je laserski zrak vec odradio posao. srecom, policija jos uvek ne ume da koristi laserske radare na ispravan nacin pa vrlo cesto aktiviraju pre vremena sto daje dovoljno vremena da se prikoci )
i meni ne smeta sto policija koristi radar i meri brzinu, smeta mi sto to radi na nacin koji ugrozava bezbednost saobracaja, sto radi na besmislenim mestima gde brzina ma kolika bila nije problem niti razlog koji ikoga treba da brine i sto tamo gde jesu kriticne tacke policija okrece glavu od problema, a kamoli da kaznjava bahate vozace, tesko krsenje propisa, lose postavljene znakove, put u katastrofalnom stanju i ostalo sto je daleko veci rizik i opasnost od same brzine recimo posred auto puta.
evo pise whistler 1450 super wide band laser na mestu gde su lediode pise:
x,k,ka, h.c, alert
ajde ga uporedi sa tvojim brick...znaci radi protiv prolaser3?
Imate li neki link?
a imas li neko uputstvo, ovako po broju deluje kao da su slicne generacije...trazim po netu ali nema nista o njemu.
Vec par godina mi stoji u fioci i ne koristim ga, sve mislim da ne vrdi protiv prolasera...mada sam tek sad obratio paznju da na njemu pise laser....
Veceras em je ujeo Ker,moglo je i gore,nisam ga izbego ja oko 100,a on 92 a bas sam izasao od kuce i na 150 metra nanize ker istrca,inace sam celo popdne cistio usisni sistem,egr ventil i proveravo u cistio sva creva za vakume turbine itd,pa rekoh malo da isprobam kako ide,cakmi se i check engine lampica ugaslia posle tih intervencija,ali ker je bio brzi,na kraju prodjoh bez prijave za navodno oduzimanje dozvole(vozio 32km vishe u naselju) i sa 600dindzi cascenja
Comment