Zanimljivo, vecinu ovih stvari nisam znao.
radar/kako ga izbeci
Collapse
X
-
Beli golf vec sigurno dve godine nije na Novom Bgd-u... a ni ono plavo-ljubicasto karavance ne videh an bul. JNA skoro (inace vatao me jednom na 77kmh, al to bas bese daaavno)...
ali ih je na NBGu pun ku*** a evo i gde i kad su obicno...
pravac od buvljaka ka 45 ispod drveta (ko prolazi jedno jedino odgormno drvo pored ovog Delta City-a) - preko dana od 12 do 15h
suprotan pravac - raskrsnica buvljak sa desne strane (posle podne oko 18 ili nocu) ili sledeca raskrsnica (stanu na kraju ostrva - obicno vikend nocu) ili posle nadvoznjaka kod onog autocentra - posle podne)
odvajanje na gazelu - obicno pre podne, ili raskrsnica kod hayatt-a posle podne
omladinskih brigada - zabodu se na sred ulice na pocetak trake za levo skretanje na JG za vreme nema pravila ali su retko tu...
naravno... bul Mih Pupina gde god im padne na pamet i kad se sete...
ostalo je manje vise cisto...
Comment
-
-
Originally posted by bakaraMa kakva tablica, lepo sam video prisrafljen olimpus foto aparat, a kao na displayu radara pise da me snimio na daljini od 400+ metara, nema sanse da je na toj daljini snimio broj tablica...U ostalom ja jos nisam sreo nekoga ko je video taj njihov dokazni materijal tj. fotku...mozda oni samo foliraju?Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by Misko M...bulevar jna plavi kadet karavan ima radar u zadnjem braniku i radi u toj ulici vec 10godina !
Ja iskreno nikad nisam niti primetio tog kadeta niti sam se trudio da ga primetim,hocu reci da nije non-stop na tom reonu jer bi bilo logicno da me i uhvate negde?!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Vecaras kod Arene, idem sa Bezanije ka gazeli, ima radar koji je fiksni pokazuje ti brzinu i malo iza njega kamera, to verovatno znate, e sad ja sam tuda prosao 60 km/h, zagovorio me drugar i skroz sam zaboravio na taj radar. Pitanje: Da li stize kazna na kucnu adresu, i koliko je uopste tamo ogranicenje, e da i kolika je kazna?
Comment
-
Comment