Urose uopste nije potrebno da se trudis da ti svi poveruju da bi taj sistem dobro radio, ako radi radi- ako ne, ne radi.
206 ti si potpuno u pravu ali ti je nastup previse agresivno-negativan, kao da tebe teraju da stavis taj ECU na svoj auto a ti vices necu i tacka.
Ovde smo se skupili da pomognemo Alex-u dajte da se drzimo toga.
Ako bi cepidlacili niko ili retko ko od nas je imao prilike da vidi a kamoli vozi kola sa Autronicom,Halltech, Motec i dr. mi o njima znamo samo i raznih prica i legendi i lepih internet sajtova.
Nemojte me pogresno shvatiti, vi ste Moderatori-resite pitanje preko PP a ne pred nama. Meni licno nije potrebna nicija glava na tanjiru kao dokaz da on nije u pravu.
Od fvd-a smo uzeli bregaste za duleta i jos par sitnica, dobro nam je poznata ta firma i u principu je cista komercijala...Moze da se nadje dobrih stvari ali moras dobro da gledas sta za koje stvari dobijas...Imamo mnogo sajtova i nacelno sve sto nam treba znamo gde se moze naci...
Ova prica sa efi-jem je aktuelna u zadnjih par dana od kad je meni riknuo k-jetronik i zato sam i zapoceo ovu diskusiju...Ne znam sta bih na sve ovo rekao, ja nista nisam odlucio i ponajmanje se meni igra sa mojim motorom jer znam sta sam sve licno u njega spakovao i sta koliko platio
Polazim od jedne stvari,k-jetronik kao mehanicko ubrizgavanje je maltene ravno jednom karburatoru i mislim da ce "svaki" efi koji podrzava i meri sve gore pomenute parametre raditi bolje i sigurnije po moj motor od k-jetronika...Ne mislim ovde na nikolin sistem vec na efi sisteme generalno
Znam da postoje losiji i bolji,mislim da je bitna razlika u svim tim sistemima broj parametara koje sistem uzima za sto bolje iskoriscenje samog motora a samim tim i bolje sigurnosne margine za sto duzi rad samog motora
Ja ne moram da skupljam pare da bih kupio bilo kakav sistem za moj motor,dovoljno je da resim i kupujem ali,ako mogu da usedim neki dinar pazljivim izborom onoga sta kupujem i sta za koje pare dobijam to cu uvek i uciniti...Jer,ceka me jos olaksani zamajac da smanjim inertnu masu motora,sinter kvacilo,korpa kvacila za preko 700nm,sedista,jaci nosaci motora,drugi diferencijal itd
Moj auto je u principu rupa bez dna i ja sam voljan da u nju sipam i sipam...Ali ne mogu bas da preterujem,boli po dzepu
Sto se tice "Nikolinog" sistema mislim da ste svi malo pogresili a evo i zasto...Nema taj sistem veze sa Nikolom osim sto je razvio softver za njegovo mapiranje i usavrsio neke stvari a to je inace efi iz lancije delte integrale turbo,i jos par nekih automobila koji su ako se setite godinama harali evropom...Znaci,on je samo otpakovao to i dodao par opcija inace sistem je razvio tim ljudi davno pre nego sto je on znao sta je kompjuter a i mnogi od nas...Rekao bih da je najbolji test bilo desetine hiljada lancija koje su se vozikale i jos se voze evropom...Dakle, to me ne brine,ono sto mene brine jeste sam setap toga ili ti mapiranje...E toga se bojim...Ja sebe ne smatram dovoljno kompetentnim da to mogu da uradim kako valja,Nikola deluje kao da zna sta radi a ja samo o tim stvarima razmisljam...Mada koji god sistem budem kupio imacu taj problem
Ja bi tako voleo da uzmem taj dta koji ima blu tut vezu sa pda-om pa da mogu da imam dva ili tri rezima rada i da ih menjam u voznji itd
Medjutim, jos ne znam koliko moze da me kosta taj dta mada mu je polazna cena malo veca od nikolinog koliko se secam da BOOST rece:
DTA P8PRO ECU 12800 SEK :1350?
COMBINED SERIAL AND CONTROL BOX CABLE
WITH ATTACHED CONTROL BOX (5M LONG) 2800 SEK :300?
Nije mi jasno kakva je ovo kontrol box za 300 eura itd...U narednih par dana moram odluciti sta da radim posto vreme prolazi i dolaze lepi dani...U ovoj nasoj prici mesec dva proleti kao nedelja...
Znaci,nisam nista resio i svako od vas je dobrodosao,stavise pozeljan da kaze sta misli i da predlozi ono sto smatra da vredi...
Ma dobro, nametati svoje misljenje zaista nema smisla, pogotovo ne ovde Urose, ne secam se da sam pokusao da ubedim nekoga da kupi bilo sta, mislim, neka covek kupi sta hoce. Dobro, ako sam ja pomalo agresivan u nastupu ponekad, paaaaaa...sta da radim Sorry, necu vise Nisi ni ti nista bolji ponekad, a i zapeo si za tog Nikolu ko pijan plota, nemoj da me teras da ti otrujem pljeskavicu sledeci put
Daleko bre od toga da iko trazi iciju glavu na tanjiru ili da se svadjamo, boze sacuvaj, mozda se malo glasnije raspravljamo, ali da dodje dotle, nikad.
The difference between men and boys is the price of their toys
alex znas kako matorci obicno kazu
KOLIKO PARA TOLIKO I MUZIKE
Nike a i sve ostale patike koje se prave u Kini kostaju da se proizvedu (materijal, ukljucujuci i "air" + ruke) oko 6$ za par.
Zenja i Corneliani odelo- cena kostanja 15-35 Eura
Potrosacko drustvo ne placa "muziku" nego to sto je "muzika" bila reklamirana po celom gradu.
Bilo koja kozmetika, ali BILO KOJA kosta potpuno isto da se proizvede. Teglica od 50ml kosta otprilike 1-1,5 Euro (ruke+krema+teglica+kartonska kutija). Ako kupujes kremu u parfimeriji za 30 Evra znaci da su je oni kupili za 15, veletrgovac za 5-7 Evra, ostalo proizvodjacu. U 100% slucajeva teglica je skuplja od kreme koja je unutra, u 75% slucajeva poklopac je skuplji od teglice. Vrlo cesto je skuplja stampa na teglici nego sama teglica a teglica vec skuplja od onog unutra
Da se dzins Diesel nije toliko reklamirao kad su se pojavili 15-17 godina unazad ne bi ni postojao Diesel "pokret" i Dizelashi u Srbiji. Mozda bi ih zvali Levaci (mislim zbog Levi's )
Lepa, uglancana, softver, kablovi, sve tu... Lepo uradjena, svaki kabal od adaptera markiran, picanski, onako. Ne mogu da kazem nista vise dok ne probam kako to sve radi, a za to bi trebalo da ubacim motor i povezem periferiju...Jos samo da udjem u garazu koju sam iznajmio, pa da radimo.
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment