Vodena pumpa sa VR6 je 12V za restheat cooling, hlanjak je najmanji poroblem, svi Motorsport ECU sistemi imaju upravljanje sa par extra kanala za takve stvari.
Sve se to da resiti, a ovo zadnje sto si rekao da je vencanje, jeste
Upravo to sam se sjetio danas dok sam peko jance jer sam imo VR6 golfa i vazda se cula ona pumpa i bas sam razmisljo o njoj
Zena ce da me ostavi....definitivno
Kaze da se preselim u garazu i da uzivam...
auu kad se sjetim,mene cura nazove vise nesmjem spomenut auto,vazda prije pitame sta radis ja vazda ili perem ili popravljam ,sada sam na mukama vazda izmisljam nesto,ali me uhvati na djelu dodje iznenada i udje u garazu,i kaze neki dan pa ja te cekala mislila da se ti spremas da izadjemo,a ja sjedio ispred auta probo intecooler
ljudi izvinjavam se za off
Danas u 18h idem da vidim jedan aftermarket efi i da probam auto koji ga ima ugradjen .
Ceo kit sa svim kablovima i senzorima kosta 1500 eura.Na meni je samo da napravim rampe za dizne i kupim dizne .
Videcemo kako izgleda i kako radi ali za sada obecava
Naravno, ne polazem prevelike nade u to ali nikad se ne zna,u telefonskom razgovoru sa covekom koji ga prodaje ucinilo mi se da zna o cemu prica...Videcemo
Our advanced Engine Control Unit (ECU) solutions are trusted by automotive enthusiasts and professionals alike, providing the precision, reliability, and control needed for both high-performance race cars and custom road vehicles. Our ECUs give complete control over engine management, from ignition to fuel.
Ovo sve od DTA moze da se naruci, pitao sam ih za konversion kit za EFI ukoliko imaju pa cemo videta posto je.
Dakle, nema rechi o nekih 1500? za kompletan kit, ako su pare u pitanju , onda je to najbolja opcija koju imas, a sta dobijas, neznam.
DTA je jeftiniji od Nira, Nira se proizvodi u Svedskoj, DTA radi svoju elektroniku na Taiwanu nije ista klasa, no opat.. kad cena navodi onda obadvoje iz gornje klase otpadaju.
Mada , ko zna, mozda ti se nudi neki stariji model DTA sve sa celim kitom za pomenute novce?
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Hm, za otprilike sat vremena cu videti o cemu se radi...Siguran sam da je nira bolja ali kako sam do sada ziveo sa k-jetronikom tako cu moci i od sada bez jonskog ocitavanja ili lunch kontroll-a...Ako me cela ta prica izadje do 2500 eura uzecu...racunam 1500 za kit,500 za dizne i 500 za ostale periferne i nepredvidjene stvari...Cekam poziv oko 17h pa idemo ja i dule da se vidimo sa covekom i probamo jedan auto...Kaze da ima tri razlicita sistema,za do 1 bar,1.5 i 2 bar-a nadpritiska u usisu...Ja sam rekao da cu uzeti ovaj srednji sa senzorom do 1.5 bar-a i da mi vise ne treba a ni toliko mi nije potrebno...Javljam se kasnije kad dodjemo
ps:
Ovaj dta ne izgleda lose,ako bi mogao on da se uklopi sa senzorima i diznama do 2500 onda bi pre uzeo njega nego ovaj koji idem da gledam...
Javi kad ti odgovore sta su rekli i koliko kosta...
Upravo sam ga zvao, kaze da ne moze pre 8 sati...Zvacu ga u 8...Sta da se radi...Reci mi, kakav je sistem? jel moze da zadovolji ovo sto mi treba...po tvom misljenju?
Siguran sam da moze. Nema onoliko opcija kao Nira (jonizacija, temperatura izduva itd) ali ima sve sto je potrebno. Nikola rece da tebi samo treba kontrola goriva, a da ces koristiti svoj sistem za paljenje. To dodatno olaksava stvari tako da mislim da nece biti nikakavih problema.
Znaci budi siguran da ce ono sto ti bude ponudjeno raditi savrseno. Na tebi je da odlucis da li ti odgovara cena ili mozda mozes da dobijes nesto vise za iste pare.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment