Dobro jutro,evo da se prijavim!
Novi dan nove ideje...Iber lauf ce biti premesten kako si rekao...Sutra cu da unesem motor u radnju i da ti napravim par fotki, cisto da imas pred sobom sve o cemu pricamo...a i da pocnem sa farbanjem sitnica dok cekam delove...svidelo mi se ono sa duletove slike,ne kosta a lepo izgleda...mada cu razmisliti izmedju plave i crvene
Lepo, mada bi ja ipak ono crveno( seljak u srcu i dusi)
OK.. nekazem na culor vec mislim na tehniku izrade, ja sam odabarao culor TITAN , ima i Crveni, jasno, stvar ju u farbanju sa prahom u komori sa statickim elektricitetom, gde se mikrogranule ulepe na metal pomocu elektricnog polja i bude totalno iste deblijine svugde. Prolazi kroz pec na 250 stemeni oko 8 minuta.. Neznam da li neko radi u Srbiji "suvo farbanje"?
Chekic mu nista nemoze, lim za zastitu oko katalizatora se radi sa njim, otporan na temperatutu na udarce, ma.. jednom stavis i nebrines vishe
Moze i crvena naravno deluje vishe HOT , ja sam za diskreciju skroz na skroz , chist metal look
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
nego,odaljismo se od teme...Znaci ti mislis da je turbina koju sam ti pokazao vise nego dobra ali da joj treba vodeno hladjenje? naglasavam de je necu preterano forsirati na auto putevima s obzirom da oskudevam sa gorivom koje ja i dule dovlacimo kantama iz austrije...
Znaci, tu i tamo poneki "vaspitni" gas do 250 i onda lagano....nemam ambicije da se trkam po putevima ili bilo gde drugo
Nisam bas najbolje ukapirao sta si hteo da mi kazes, svrbi me 1800 eura...ako bi uspeo da mi nadjes nesto sto ce imati isti efekat za manje pare...
Mnogo je bre para... :x
Strpljenje se uvek isplati...ok,
kad vec trazis, baci pogled i za neko ubrizgavanje...Koliko sam shvatio, nira je samo kompjuter a ne kompletan hardver sto meni treba...
Comment