Nema sta da dodam, Dora je rekao svoje
(stara skola nema sta
) ki Skyline
Seat Ibiza + Turbo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
-
Dora je mislio resenje kao kad se postavlja adapter za izmicanje filtera kad se montira hladnjak za ulje.

tako da na bloku bude zavrnut samo kratak adapter umesto filtera i tako dobije mesta.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Idem sad u ćošak da se ponosim tri minuta
Comment
-
-
Comment
-
-
vec mi pada na pamet plinski lambda kontrol modul....
a za veci pritisak goriva moramo zestoko da se pomucimo, daklem regulator je u samom usisnom plenumu tj odmah pored dizne duboko u aluminijskom kucistu.... jedino da ga deknem
odozgore pa sta sam napravio napravio...
ipak to nece ici bez map-a....
Comment
-
-
Evo ti mala ideja: nova pumpa, nova rampa sa dodatnom diznom ili dve vezane paralelno (ili mozda srijski?) na PWM kontroler koji ih aktivira na obrtajima kad se pali turbo (recimo 3-3500 rpm), a duty cycle direktno zavisi od ugla pedale? Pun gas iznad 3500 = 100% duty cycle dodatnih dizni...Naravno mapa izmedju polozaja gasa i duty cycle-a ne mora da bude linearna, igraj se malo, za precizno podesavanje verovatno ce ti trebati WB lambda.
Grubo resenje, ali znam da nekako volis preko prece naokolo blize i sve nekako precicom, eto ti pa pravi
Comment
-
-
Mora biti podesiv, odnosno sa mogucnoscu podesavanja nelinearnog rasta.
Dakle, ko sto kaze vic, posto Rale mrzi off:
Prodaje Ciga Raid na pijaci i kaze AAAJDE JOS MAALO PANESTALO, i pokazuje gospodji kako to deluje oa kaze: "vidite, uhvatite komarca, pa ga lagaaano naprskate Raidom, i on crkne". "Pa sto ga jednostavno ne zgnjecite prstima kad ga vec uhvatite?" pita zena, a ciga ce: " A MOOOOZE I TAAAAAKO!!!"
Dakle, moooze i taaako
Comment
-
-
Ne vredi ovako, mora uzivo sa ciganskim naglaskom, A mooze i takoo...
Nego gde ima da se kupi taj progresivni regulator pritiska?
i kako se on steluje?
drugar radelet je pazario na ebaycu jedan bas onako lep alu eloksirani... nije ga puno ni platio, a sad ce da dobije jos jedan...
dajte mi neke smernice sta uredjaj treba da ima i kako da radi?
EEEeeeeee, pato je lako ako moze tako!!!!!
Comment
-
-
Comment
-

nemoj da te neko vidi
Comment