Ako ti je samo drag interesantan onda Ok,meni to nikada nije bilo nesto posebno zanimljivo,samo da je gre'ota ga prodavati jeste,moje je misljenje da sa nitrom ces imati dosta ispod 15s na 402m.
Bogami Rale, ja sam letos malo trazio takva vrata po otpadima - i pogadjas - ni jedan jedini komad nisam video.......A u prodavnici bolje da su me isekli na komade nego sto su mi saopstili cenu....
Nego, da idemo mi dalje, posto uskoro ide nitrox, planiram malo da utegnem skoljku,
treba mi roll bar, da li da pravim , ima li kakvih nacrta, ko pravi, za koje novce i od cega, znaci pojma nemam u vezi sa temom, a jako mi je potreban...
Ako ima neki polovan trkacki jos bolje..
Zeleo bi da ostavim samo 2 sedista u autu
Imas na YFC forumu oglse za nekoliko rollbarova, pa baci pogled.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
ja imam isti projekt u planu 1.6 16v u yuga ali kupio sam masinu i rastavio sve a bregasta ispusna bacila vrisku isto kao i tebi, ja imam problem nemogu nigdje ju naci za kupiti ispod 300? vidio sam da si ih ti kupio za 50? pa me zanima dali je to bilo na otpadu ili u trgovini
Comment