Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Menjac i trapovi su ostali od std!
Koliko sam ja primetio menjac trpi bez ikakvih problema, visak momenta se igubu na pneumaticima i amortizerima (1,2,3 brzina oba tocka u vazduhu) lol
Za trap nisam siguran da ce jos dugo!
Do tada ce nam valjda nesto konstruktivno pasti na pamet!?
menjac ce da trpi koliko bude mogao, na kraju krajeva to i nije tako skup deo...
Problem mi se javlja sa trapovima, posto ih jadan sve uvrce zavrce, klizi bocno ide pravo itd.
sad trenutno su std. amorti na autu zbog ocekivanog snega i zime, da bi mogao da se spustam u garazu a isto tako da se ne bi preterano opustio po gasu
koliko se da primetiti balans stangla ne mice ni levo ni desno, sto je dobro , ipak pri naglom dodavanju gasa, podvlaci obe gume, pa jedna ipak vise slajfuje od druge...
Te se vec sad namecu pitanja, kako ukrutiti trap, i kako izmisliti neki sper diff za juga
Ta pitanja imaju svoje odgovore odavno, treba ti samo kesha i prave informacije,ako moze yugo sa >150ks da se napravi da drzi pravac i da se ne uvija na sve strane, moze i tvoj ! Ima ljudi koji se dugo vremena bave tom tematikom, s' obzirom da se na yugu nista oko trapa ne menja otkako je nastao svi problemi i nedostatci su manje vise vec reseni... ipak ovde bar imas toliko strucnjaka da mozes da usavrsis nov system oslanjanja cas posla
desava se ali sporo, naime matori je prodao svoj auto pa sad voza moj, a ja sedim kod kuce ko ****** i skupljam delove ...
Danas smo zakasnili sat vremena da pazarimo 156 selespeed, da li je znak odozgo ili jako losa sreca ne znam, cini mi se da je ku*ata sreca, posto mi je danas sve uz.... maler za malerom, ne znam vise sta cu, pri povratku nazad naletim na one nesretnice kod bescanskog mosta, al nije bilo cigancica....
Comment