starter motor od juga je CAJAVEC 0.8kW
starter motor of fiata je MARELLI 0.9kW ili 1kW ako ima klimu
Posto je kod mene dobro podignuta kompresija, mozda bi mi bilo pametno da nadjem onaj za klimu ?
Ne znam da li bi pasovao neki drugi starter od npr dizelagije na sta me je podsetio Ale944, posto oni imaju 2.2kw motor.... a to zahteva i veci akumulator....
Sto se malera tice, cim upalim juga idem pod kacku petlju da probam da se resim te tegobe !!!
Sto se motora tice za sad radi fenomenalno, osim onog cak cak cak cak kad se dodaje gas, mozda mi je prerano paljenje ?
Moze za juga da se nabavi jedan jako zajeban alnaser upravo za takve mashine sa velikom kompresijom. Ne znam tacno koja je sprava u pitanju( nesto mi govori da je spominjan neki "mali planetarac"), ima ga komsija u jugu jer stari nije mogao da okrene 1.5 sa povecanom kompresijom pa je stavio ovaj. Uglavnom lik ima servis za alnasere i alternatore pa moze da nobavi jos takvih...
E sad sta je najludje alnaser ima zvuk kao alnaseri oni skylineova sa po 1000 konja znaci ono cssstttt ali bukvalno tako svi se useru kad cuju.
Evo ovo: http://www.exvitermini.com/mr33.htm
Po odaberes klip "1st fire.mpg"
Raspitacu ti se koja je lova u pitanju ako si zainteresovan.
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Probaj da se poigras sa komponovanjem anlasera, prednji deo sa bendixom od Yuga o ostatak, deo sa motorom od Fiata.
Mislim, kad si vec toliko toga izmenio na autu, pa mozes da imas i svoj hibridni anlaser
Inace, imas u Vrbasu , firma Bendix, vlasnok Jovo, stari i sin rade sve sto se tice anlasera. U ulici M. Tita, nzak broj, mislim oko broja 20.
Ima tabla na ulici pored samog puta.
Probaj da nadjes broj telefona da vidis da li moze da ti momogne u kompopnovanju jednog hibridnog
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment