jugov klip napred je 48mm
Z-Koral Nitro In - Iz pocetka
Collapse
X
-
Podatak sa kljunastog pomicnog merila : 48mm Uros je u pravu
Zadnje kocnice ne znam koje su u paru sa ovim master cilindrom...
Ja sam vezao prednje kocnice na izvode do serva a zadnje na one dalje...
Da li tako treba (isto kao na jugu) ili ide obratno ?
Comment
-
-
OOOooo pa gde si care ? jesi se oporavio ?
Jesu osudili govedo ?
Elem, juga batalim jer ce to uvek ali uvek biti skrnavi jugo , na koji ce svi da se smeju, i bacaju pegle...
A pravo da ti kazem , da je meni lepo u njemu, stvarno jeste, medjutim, svaki vikend mastan do lakata, puno novaca na odrzavanje, a dosta stvar prevashodno trap tek treba da se urade kako treba
E sad sto je meni lepo da mlatim majmune po gradu sa pedersko ljubicastom kantom, jednostavno se ne isplati... a i sami rezultati nisu nista spektakularni...
Tako da ce biti solucija sa 2 automobila, jedan iskljucivo za drag i uzivanciju, a drugi kulturan za voznju. e sad ako mi se posreci, ostavicu juga da ga teram svaki dan, naravno zavisi koliko ce me izaci planinarenje sa trapom...
posle 30-ak kilometara, kocnice su pocele da lezu i bolesno da grizu
pozz
Comment
-
-
Evo me pratim forum svakodnevno(znam ja sve sta se radi kod tebe),nisam se oporavio nikako,jos uvek nosim kragnu i nosicu jos izgleda dugo,jer su mi danas stigli rezultati sa snimanja na CT-u i 6. prsljen mi je naprsao to je sad 100% sigurno jer sam obavio 2 snimanja na Rendgenu i sinoc na CT-u gde sam dobio 24 snimka i nema teorije da je greska,tako da nije dobro nikako.
Onog nisu jos nista jer to je dug proces a znas kakvo nam je pravosudje brzo.
Da predjemo na vedrije teme.
Pazi Yugo je takva roba koja jednostavno trazi da ako nesto promenis ne mozes uvek ocekivati da je tu problemima kraj,pogotovo kod tebe gde si stavio ozbiljan motor sa sve ubrizgavanjem gde milion stvari moze da zeza,a za to sto kazes da ti se masa smeje na zato sto vozis juga to je njihov problem na koji ti NE TREBA da obracas paznju,sta oni su kao sa 22 zaradili od svog rada pa voze svi odreda npr. E46 M3,nikad sladje mi nije bilo nego kad oderes tatinog sincica u Ugljesi Cadjenovic(ma koje marke),pa da samo skontas kako se taj izblamira pogotovo kad se uvek pali pred ribom pa poduva od Yuga,mislim da bi svaki od njih vise voleli "00" da im odseku nego da to dozive.
Moj ti je savet ne prodaj jer ces samo uciniti nekom drugom dobro delo,a tvoj sav trud i neprospavane noci kao da si nekom drugom radio a ne sebi,pa jedva ga dva meseca vozis od kako si ga namestio da valja a vec hoces da menjas,a uz to i sam znas da ne mozes ni priblizno dobiti koliko si ulozio u njega tako da uzivaj u tome da u NS-u nema brzeg juga od tvog.
Comment
-
-
Au sranje, jel to znaci da ces imati trajne posledice ili ipak stvar moze da se sredi vremenom, operacijom ?
Elem, Yuga su svi budzili i svaciji je uvek bio najbrzi, kad mi dodje svaki drugi dan neka ****** da kaze, a sto si stavio "direktno ubrizgavanje" a ne karburator kad je moj 1.3 isao bolje na karb nego taj tvoj 16v ? to nije za juga...
i tako u krug, sve mi se cini da ljudi ne uzimaju za ozbiljno bilo kakav rad na jugu ma koliko ozbiljan bio.. .
A i cini mi se da sam dosao blizu kraja mogucnosti jednog vise manje stock juga - skoljke, te bi bilo kakvo dalje unapredjivanje bilo preskupo...
vadimo iz ovog motora koliko moze, sredimo trap, nitro i to je to...
A sto posto ce doci neka karakondzula npr. iz Rijeke sa 2.0 T motorom da me onako , ubije u pojam...
prodaja sigurno sledi, osim ako se u medjuvremenu ne skupi neshto kesha za lep auto pa da juga ostavim za vikend voznju
Danas sam ugradi 4. nosac motora posto je za ovo kratko vreme motor uspeo da pocupa onaj dole na menjacu, pa sam dodao jos jedan odozgo , stojadinov, vezan na kosku.
slike kad se setim nikako da stignem, ali bice....
Comment
-
-
I meni se cini da bi to bilo steta prodati, ali ti najbolje znas. Mozda i naletis na nekoga ko bi iskesirao neku znacajniju sumu.
Sta bi slicnih performansi mogao provozati za te pare koje bi te kostao ukupno sredjen jugo, znaci trapovi itd. sto ti je ostalo nedovrseno?
Ako nisam suvise indiskretan, koje su ti opcije ako prodas jugica, i ne budes imao para za dva auta? Opet neka jurilica ili kao sto ti rece neki "fin" auto.
I nemoj da se brines sto ima neko brzi, skoro uvijek ima neko ko je brzi, samo je jedan na vrhu a mnogi su u igri. Taj ko dodje sa 2.0T jugicem jednostavno nije tvoja klasa.
Respect ! ! !Difference between man and boys is the price of their toys
Comment
-
-
@Gumetina
I pre nego sto su zasnali da je naprsao prsljen bilo je reci da mogu zakaciti trajni invaliditet od 5-10%,a sad ne znam,videcu u ponedeljak i torak sta kazu ortoped i neurohirurg,verovatno moze da se zaleci jer kazu mlad si zarasce pa se uzdam u to,mada i dalje boli,a meni se ne uzimaju bensedini iako su mi preporucili.
Mani to sta drugi pricaju ko da oni ne bi voleli da imaju 1.6 16V sa ubrigavanjem u jugu,pa kao bolji je 1.3 na dvogrli(kad bi se lagali i mozda),pa kad ide bolje njihov zasto ne stanu na crtu pa da vide da li bi mogli i broj zadnje tablice da ti procitaju,a neda su brzi.
A za to sta ljudi uzimaju za ozbiljno to mene licno ni najmanje ne zanima,meni licno je smesno kad neko ulozi brdo para u lambo vrata,neonke i ne znam ni ja sta a ispod haube je pisljiva 45 ica koja vapi za "malim" osvezavanjem.
Po meni si napravio gresku sto nisi pre ubacivanja tog motora izvario kos barem jer ipak je to ozbiljna snaga za Yuga.
A za to sto smatras da ima neko brzi pa to uvek ima i uvek ce i biti,i sam znas koliko para toliko muzike, pa ko voli nek izvoli.
Za ovaj 4. nosac ti je pametno sto si stavio jer be njega cupa ostale pogotovo donji na traverzni,i ja sam ga imao kod mene i veoma je dobra stvar.
Comment
-
-
Pa ljudi u pravu ste ne znam sta drugo da vam kazem, ali kad ja ne mogu da budem zadovoljan sa 15 sekundi na 400m a i to se tesko postize u jugu...
I sad mi guzica zinula na nesto jace, bolje , brze... svapsko, sa pogonom na zadnjoj osovini, a nije bmw
Sve u svemu jasno mi je da sam sa jugom u cistom gubitku, ali zar nismo svi koji radimo "tuning" svesni toga ?
Doguracu juga do kraja, znaci trap, sper i nitro... da se napravi dobar setup, i da se napravi sto bolje vreme, i onda jugo laganica svaki dan
Bas mi danas dodje matori sa pricom kako je video u gradu leeep volvo s40 koji je hteo da kupi (i jedva ga ubedim da kupi alfu 156) i kako je lepo volvo joj sto mu se svidja, a neki majmun ga vozi i tako... i onda je matori malo druga treca cetvrta, preskocio majmuna, koji je sledecih 5km grizao volan i pokusavao da ga pretekne.... hrana za dusu jeste, al opet =]
Elem ostao sam duzan slike pa sam sad budio dole kera ne bi li nesto uslikao:
1. Primetite plavicasto ljubicastu spaljenu boju na diskovima ?
(to sam na putu do kuce 3x uzastopno kocio sa 120km/h na 0km/h jel ovakvo ponasanje diskova ok ili su bas losh kvalitet ? )
2. Vidi se da plocice nisu jos potpuno legle te ne grizu celom povrsinom ali nadam se vremenom to ce da bude ok
3. da nisam cuo rec za urednost instalacijeIdem u veliko spremanje, samo mora sve da bude pod haubom da bi znao gde cu sa cim...
Comment
-
-
Je li tebi neko rekao kako se "uklizavaju" novi diskovi?
Najmanje 100km LAGANOG kocenja, postepenog, bez pune kocnice i pregrejavanja diskova. Preporucljivo cak i 203x toliko ako mozes da se suzdrzis, cisto da das malo vremena plocicama i diskovima da se priviknu na maltretiranje.
A ti odmah, kao sivonja...
Comment
-
Comment