Imam identican takan ekrancic ovde u kuci, doduse koristio sam ga da mi ispisuje temperature na procesoru, grafickoj, brzinu qlera itd...
BMW e30, sto bi neki rekli, od sredine...
Collapse
X
-
Originally posted by VockoImam identican takan ekrancic ovde u kuci, doduse koristio sam ga da mi ispisuje temperature na procesoru, grafickoj, brzinu qlera itd...oni su identicni kao i ovaj...i prilicno jeftini oko 20ak eura u VEMS Shop-u
Kontroler koji je u VEMS-u za ovaj lcd ima 8 "stranica" sa razlicitim informacijama.[/url]Doris je vozila mini moris.
Comment
-
-
Danas smo koooooonacno priveli instalaciju kraju,ostalo je da se montira kutija sa osiguracima i da se to pobode u ECU,od paljenja nas deli ubacivanje sonde u auspuh (fabricki nema sondu) i EGT-a u izduvnu granu,ali posto sam sledecih deset dana na godinjem,to ce morati da priceka
Evo malo slikica:
Malo nereda u kosu
Povezivanje glavnog releja i releja pumpe goriva
Ahhh....Lemilica
Getting the relais to work:
Doris je vozila mini moris.
Comment
-
-
Originally posted by M-powerAli gde se tu vidi turbinaOriginally posted by Lord_021Naime, u planu je prvo da se kompletna elektronika stavi na atmo motor, cisto radi uvezbavanja i manje osetljivositi atmo motora
Doris je vozila mini moris.
Comment
-
-
Instalacija je konacno zarsena,veceras sledi ponovno kalibrisanje WBO2 i EGT-a posle toga treba da se proveri da je paljenje na 0 stepeni i da proba motor da se stavi u fazu rada
Naime uporedo sam uzeo da radim i Nissan 200sx S13,vadim motor,menjam krak sasije,vracam drugi (bolji motor) koji je isto CA18DET (1.8t 16v),posle kad fond bude dozvolio takodje ide VEMS,drugi turbo,druge bregaste....ali o tome u drugoj temi...
Will be continued....Doris je vozila mini moris.
Comment
-
-
VEMS radisinoc sam dobio varnicu,sutra ako uhvatim vremena treba da podesim neke parametre oko dizni i da ga izmapiram,posle toga ide na dyno da vidimo sta kaze i da se jos malo izmapira i onda krecemo na rad sa karoserijom,sklapam turbo motor....
Malo je potrajalo ovo oko vemsa posto sam imao jako malo slobodnog vremena ali sve ide svojim tokom tako da je dobro!
Nadam se da cu ga sutra konacno upalitiDoris je vozila mini moris.
Comment
-
Comment