Farbao sam prethodni,sad me,iskreno da ti kazem jako mrzi... a i nema vremena da se jos i sa tim zezam
Danas sam jos stavio neke agrekate na motor,planirao sam da ga ubacim ali nisam Trebali su da mi stignu nosaci motora ali nisu tako da cemo to srediti u toku nedelje i onda igrarije sa auspuhom,intercoolerom....
Farbao sam prethodni,sad me,iskreno da ti kazem jako mrzi... a i nema vremena da se jos i sa tim zezam
Danas sam jos stavio neke agrekate na motor,planirao sam da ga ubacim ali nisam Trebali su da mi stignu nosaci motora ali nisu tako da cemo to srediti u toku nedelje i onda igrarije sa auspuhom,intercoolerom....
btw,narucio sam i OCC
Siguran si da ovaj OCC ima uljni separator unutra? Ako nema, a cim ima onaj merac novia sa strane rekao bih da nema, onda si dzaba krecio, slabo ce da radi...Mislim, radice, ali ako se ikad desi da bude morao da se izbori sa malo vecom kolicinom ulja (a ne samo maglom i kondenzatom iz iberlaufa) onda ce biti kao da ga i nemas.
The difference between men and boys is the price of their toys
Ma meni i treba da se bori sa tom parom iz iber laufa,nikad nisam imao problem da mi gura bash toliko ulja,ovo sam uzeo cisto radi reda da mi nije masno sve od glupog iberlaufa a i jeftino je da bi bila neka ozbiljna sprava
Comment