BMW e30, sto bi neki rekli, od sredine...
Collapse
X
-
Originally posted by 206mislio sam kod nas da je tesko naci....
Jos danasnjih radova:
Pozicioniranje wastegate-a koji je malchice velika prostora je malo....posle mnogo mozganja i ideja,odlucili smo da ga stavimo ispod kraka shasije:
Waste je ostavljen pored auspuffatako da ako bude potrebno ukljuciti cemo ga u izduv....
Doris je vozila mini moris.
Comment
-
-
Ponesi shator, malo alata pa mozhda se vrnesh i sa nekom kintom na kraju...
Lord: Pishe se NC NC NCKoliki je prechnik downpipe-a? P.S. Moram primetiti da bi onaj turbo vishe pasovao za neki V6, ali shta je tu je...
Comment
-
-
Pa vidi, ako se na motoru od 2.3l jedan Garrett GT35xxR ball-bearing hibrid sa MNOGO manjim turbinskim kucistem zavrti kako treba tek na 3200-3500 do full boosta, ne vidim sta je smesno oko toga sto mislim da ce se kamionska non-ballbearing turbina sa ovolikim A/R-om zavrteti ista brze od 4500-5000...?
Comment
-
-
Originally posted by 206Pa vidi, ako se na motoru od 2.3l jedan Garrett GT35xxR ball-bearing hibrid sa MNOGO manjim turbinskim kucistem zavrti kako treba tek na 3200-3500 do full boosta, ne vidim sta je smesno oko toga sto mislim da ce se kamionska non-ballbearing turbina sa ovolikim A/R-om zavrteti ista brze od 4500-5000...?
Holset HX50 u koji ja i ti mozemo glave svoje da gurnemo ima, full boost na 5000o/min (pozitivan pritisak krece na 4200) na 2700ccm 12V bmw-om m20 motoru.Mozda to nekome tako odgovara....mozda se nadjem da i meni to treba pa uzmem hx50?Doris je vozila mini moris.
Comment
-
-
Cekaj, postoji li lista pitanja i dozvoljenih tema o kojima treba i sme da se diskutuje, ili sta...ne kapiram? I ne shvatam zasto tako reagujes na to? Treba da izbegavam da postavljam pitanja na koje me interesuje odgovor ili cisto tvoje razmisljanje na temu da ne ispadnem "prepametan"?
Imaj full boost na 1000 ili 5000, mene bas briga na koliko je, samo me interesuje da li vam je nebitno kakav cete spoolup imati ili mislite da ce biti dobar, iz nekog razloga...
Kako god, radi dalje, necu da pitam vise nista...sretno.
Comment
-
-
Comment