Nazad je ok tvrdoca , opruge su od golfa i kada ja sednem ,auto se spusti za 1-2 cm ,sto je ok . I kada skakucem po shasiji zadnje vesanje veoma lepo upija oscilacije . Nisam siguran kako se ponasa napred posto je montiran samo jedan coilover . Karter je na ovom motoru je limen i skratice se ( i prosiriti ) za oko 5-6cm . Min. visina kartera od tla ce biti oko 10-12 cm , a konstrukcije oko 15 . I menjac viri ispod poda 2-3 cm . To je sve cena koja mora da se plati da bi ovaj fordov ohc stao pod haubu a da se ne narusi izgled . Inace motor je veoma visok .
Shasija i upravljanje
Collapse
X
-
van ako budes pravio onakve izduvne grane to je super ali montiraj ih posle atesta nikako pre......klirens i posle stracivanja karetera ce biti 10 12 cm
SLOBODAN
da to sa vise izbusenih rupa je logicno i ja mislim isto (princip poluge)ali ovo je jedini crtez gde imam nesto slicno ....a ono sto sam ja dizajnirao nemogu da snimim u formatu slike jednostavno takav je program
.....coilover +pusrod i to je najbolje i naj komplikovanije resenje
fast & furious
za pomeranje prihvata na donjem ramenu nisi dobro procitao sta sam napisao ustvari mislimo na potpuno istu stvar
sto se tice pusrods nije problem u polozaju amortizera to je ok nego smo sto je malo komplikovanije resenje pa ima potencijalno vise mesta da zeznas nesto tj srugar koji ti izradjuje delove
Comment
-
-
Originalan shasija je 2240 mm . Ako ikada budem pravi sledeceg ili asistiram g60 , definitivno ce biti rastojanje izmedju 230-225 cm . To ne mozes da vidis dok nemas gotovu shasiju i premeris gde ima " viska " . Sto krace , sto siri trag tockova i IRS. I mozda bi koristio sto je vise moguce okrugle cevi , zbog torzione cvrstoce
...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Aham, imam uradjen projekat u RL
Kolko god van rekao da treba debela cev da bude - uzimam upola tanje i nema greshkeVan je moj mentor
kako napisali, tako pravishIpak nismo tinejdzeri da experimentishemo...
Sto manji, sto manji... verujte, uzivo je sasvim druga pricha
Comment
-
-
Pa ce da bude ko sa Dacom , posle dve-tri rupe , poceo je da mu se krivi lim koji drzi donju kuglu . Posle je palo zavarivanje ojacanja .
Slazem se da shasija streba da bude sto manjih dimenzija zbog manjih raspona i mase . Ali smanjivati preseke na komponentama vesanja a pri tome krkati motore od 100 i kuskur ks , malo je suludo . Pitanje je ko sta voli , ja preferiram pun gas u krivini...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Ma ja preferiram proverene varijante, ako pishe toliko, ce i da bude. Nema zaheba niti razmisljanja
Bitje, bitje)))
Taj lim trpi najveca opterecenja koliko mi se chini na viljushki.
Cini mi se da ovaj zuti gore ima donju viljusku od kompozitnih materijala posto je pljosnata ili mi se chini? To sam kod formule video...
Comment
-
-
Da na Donkiju su cevi od A ramena pravougaonog ali sa zaobljenim kracim stranicama. Kad upres amortizer tj. pushrod na sam cosak A ramena, onda cevi ne trpe savijanje i mogu biti tanje. Ali, ja ne bih preterivato sa tim. To je za F1 a ne za nase drumove. Plus, kad pravis atomobil koji ces prodati za 70.000 EUR, kao holandjani, onda sve to imanekakgih opravdanja.
Pogledajte ovu Colinovu egzibiciju.
Ovo je naj!!! vesanje, ali se stvarno ne bih usudio da to pravim.
Comment
-
Comment