/////vidim da ste pogresno shvatili poentu cele price ....kao prvo te slike nisam okacio zbog ljudi koji su vec dokazali da imaju solidno znanje oko proizvonje replike nego bas zbog onih ....da kazem mladjih (jer tema je neverovatno mnogo citana )koji kad vide pdf knjigu i samu konstrukciju misle lakocemo .....jer nije tesko napraviti mali previd tokom proizvodnje a koji moze skupo da kosta ..............da naslici jeste fabricki donkervoort (jer nema nijednu drugu sliku slupanog s7)......poenta price je da se ovako nesto nedesi zbog mehanickog kvara koji ce biti uzrokovan losom izradom .......znaci cisto dobronamerno a ne kao neko odvracanje ljudi od proizvodnje //////
Shasija i upravljanje
Collapse
X
-
Originally posted by kobacbobac/////vidim da ste pogresno shvatili poentu cele price ....kao prvo te slike nisam okacio zbog ljudi koji su vec dokazali da imaju solidno znanje oko proizvonje replike nego bas zbog onih ....da kazem mladjih (jer tema je neverovatno mnogo citana )koji kad vide pdf knjigu i samu konstrukciju misle lakocemo .....jer nije tesko napraviti mali previd tokom proizvodnje a koji moze skupo da kosta ..............da naslici jeste fabricki donkervoort (jer nema nijednu drugu sliku slupanog s7)......poenta price je da se ovako nesto nedesi zbog mehanickog kvara koji ce biti uzrokovan losom izradom .......znaci cisto dobronamerno a ne kao neko odvracanje ljudi od proizvodnje //////
A sigurno nisu tu krizi inzenjeri iz Yamehe jer su konstruisali losu sasiju nego ja....All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
Comment
-
-
Hvala,
Ne znam, tek sad videh... Verovatno ce me izbaciti uskoro pa unapred svima zelim puno srece u pravljenju Super 7... U principu sam na ovom forumu samo zbog te teme... Ruke vam se pozlatile!
@van, pogledaj moje postove kao korektor i kazi mi koje da pobrishem
Pardon, brzao sam
Comment
-
-
Da jer se u Hrvatskoj vise ne gleda broj motora nego je motor kao rezervni deoMnogo lakshe nego kod nas...
Ja sam isto hteo u Cro da pravim s7 pa me zato zanimaju detalji oko atesta... Jer znam da su mnogo tvrdji prilikom obicnog tehnickog pregleda a kamo li da se neshto pravi
Evo recimo coil overi od kineskog motora...
@Van, jesi li razmatrao ovu varijantu? Koliko su novi mada su diskutabilnog kvariteta jer na motoru su otishli za godinu dana svi gumeni delovi i bemzin curi kao lud
Comment
-
-
Upoznao sam nekog coveka , masinskog inzenjera koji mi tvrdi da ima za 50 do 75 e italijanski ciolover-i , Rece da ce potraziti katalog da mi ih pokaze . On ih porucuje od drugara .
Ja cekam jos gornju pecurku od strugara , pa da sklopim prednji trap...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
@ G60
dajem nula bodova za te kineske coilovere, bolje je neki renomirani proizvodjac naprimjer nesto kao:
to straznji amort za kawasaki ZX14R jedino neznam kako ce se uklopiti onaj plinski spremnik. amort ima full podesavanja tvrdoche i povrata, na e-bayu je za 50€
ovaj je sa suzukijevog quada i skup je ko sam vrag ali slicno ima kawasaki ZX9R tu je plinski spremnik odvojen od kucista i mozda prakticnije resenje cena je takoder oko 50€
i sta je najvaznije tvornicki su i atestirani, a ovo sta se radi kod strugara, naznam ja, a i kvaliteta im je neupitna, nijedan strugar nece napraviti tako dobar posao
Comment
-
-
50EUR nije nikakva para za tako sta. Izgledaju odlicno, verujem i da odlicno rade.
Zna li neko ko prodaje delove za KAWU u Srbiji, ja bi zamenio moje zadnje sa ovakvim.
Onaj "kineski" choper sa slike je, cinimi se Hyosung aquila. To je Korejska firma, zar ne?
Comment
-
-
Originally posted by SLOBODAN50EUR nije nikakva para za tako sta. Izgledaju odlicno, verujem i da odlicno rade.
Zna li neko ko prodaje delove za KAWU u Srbiji, ja bi zamenio moje zadnje sa ovakvim.
Onaj "kineski" choper sa slike je, cinimi se Hyosung aquila. To je Korejska firma, zar ne?
A sto se tice Coilovera za bilo koje motocikle pitaj u Primoto d.o.o., na futoskom putu, ne znam tacnu adresu evo br tel. 021/661-4214 ili 021/402-376 jedan je u firmi a jedan kuci nisam siguran koji je koji. Covek se zove Viktor Lang, prodaje KTM, ali i opremu za sve ostale,a materiju odlicno poznaje ima kataloga opreme. Dobar mi je drugar ali nikako da stignem do grada da se raspitam i meni trebaju!All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
Comment
-
-
Mozete se raspitati i u Yamahi, broj servisa ja 021/6333-000!All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
Comment
-
-
Postoji, imash negde na stranicama u mom postu link ka tekstu o celom autu i kako je dopremljen za nekog gospodina... Pa kako nije mogao da ga registruje bez gomiletine dokumenata koje su naknadno poslali iz caterhama... Neshto sam mislio da je gospar iz Dubrovnika jer su putovali po njega u Zg.
Slobodane, kogod da pravi taj motor, nije ni za krivi jer pushta gorivo na sve strane a novJa prisho da ga fotografisem a on smrdi kao vuga...
Kaze mi majstor da je nov 7000 $ ?????????
Danas vidim zujalicu iste te kretenske marke...
Vozish i zapalish se
jesu li ti coiloveri za 50 jevra polovni ili novi?
Pozz
Comment
-
Comment