Ubice te kazaljka kad iskochi preko 120 km/h
Karoserija i enterijer
Collapse
X
-
@Van, radi zadnji trap BRE! kad pocne kisha, lako ces da tapacirash sedista i ostale sitnice... Kazem ti iz iskustva coveka koji je sve u zivotu budzio pod vedrim nebom

Shot with C160,D395 at 2007-08-17
Prednji trap je od moskvicha sto je mene kopkalo kada sam na fotkama video one neke kao balans stangle napred... U principu, motor je od moskwicha, trapovi... Menjach...
Pozvacu coveka da se pridruzi forumu
Comment
-
-
Ti si neozbiljan... Mogli smo da odemo do nekoliko plastichara (jeftinih) recimo kod onih sto su meni pravili spojlere za po 10 evra komad i da pitamo dal imaju kalupe za S7...
Ja kada sam trazio za moj auto spojlere, lik je imao citavo groblje kalupa ne zna se za koje sve automobile... U totalnom haosu. U tom trenutku je pravio model kalupa za nekakav bagi (za razgledanje prirode) koji je bio ogroman...
Kao sto rekoh... malo posle parkinga na adi sa desne strane pre nadvoznjaka...
A zadnji trap da ne pominjem opet
Comment
-
-
Bilo da je spanjolka zaboravila fotoaparat kod mene pa dosla da pokupi kasnije. Ja uzo da pogledam fotke a ono moje **** u gro planu!!!!! Moro sam naplatim
Toliko o postenim Spanjolkama
Ti sve uradio al zadnju osovinu ti muka, jel da?
Ja da se pitam, aubu bi pravio od prohroma i to poliranog
Comment
-
-
Jeste , komplikovano je napraviti viljuske , ali za jelo . Treba ti presa , ....
Vidis imam krizu oko zadnje osovine , nemam nesto inspiraciju i a dosadno mi je to da radim dok ne izguram sve na livadu , da ima mesta . I ovako se napreduje , sitnica po sitnica .
Prohromski lim polirani , sa zalepljenom zastitnom folijom je 4500 din tabla 0.7 , alu 1600 din . A ja sam stipsa
Bre od prohromskog lima leti niko nece moci da pridje S7 , ima svi da oslepe . Bice j...ade oko savijanja lima za haubu , pa jos pravljenje resetkica za hladjenje pa jos ako treba neko ispupcenje ... Bice jos epizoda budzenja po orahom . Nut tunning !
Pozdravi spanjolke i od mene...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Ma ja sve nesto imam u glavi oksidaciju aluminijuma koja mi se nikako ne svidja... Jedino ako ces da farbash a to mi je bas glupo za malog zapca koji ima pomalo konture i nekog vremesnog aviona propelerca... Morash priznash
Mali pajper
Matori me juri ovde da pocnemo da radimo ali ja necu jer je kratak sa zivcima... ne mogu pritisak da podnesem tipa " Sto si tu spustio ?eki? a ne tamo..."
Nego cu laganica sam...
Aj pa pozz!
Comment
-
-
Moze da se izlakira bezbojnim lakom , moze da se polira , voskira , silikonski sprej .... itd . Pa kako ti stari avioni umaju go aluminijum ? Ja i hocu da postignem taj look ... Nekako su mi strava kada su spolja od aluminijuma .
Jel pala jos neka za slobodu ?...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Nije, pobegle su danas dalje za zadar ali cu budem u kontaktu da joj malo pokazem BG ako je blesava... Ovo/ ono... Drnde/ prnde
Elem, taj aluminijum za avione nije sigurno isti
Kao i turske alu felne sto se raspadaju na dodir
Otvori se ti za prohrom... Ja mislio da si siroke ruke za taj lotus a ti skrtac
Comment
-
Comment