i da ,iz Sombora sam i imam 25 god. unapred hvala
Karoserija i enterijer
Collapse
X
-
@Srdjan_SO
Ma nema probleme, druze javi se na 063/10-68-600!
Ja sam iz Stapara, mozes dobiti seme , nacrte objasnjenje, svaku vrstu pomoci, samo vari brate!All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
Comment
-
-
Originally posted by Vanhttp://www.youtube.com/watch?v=7psjEkB4eMs,al ga okrece Bobica....
Evo i mene,posle duzeg vremena,razboleo sam se,ne izlazim iz kuce malte ne uopste,a ni kompjuteru ne prilazim nesto cesto (smeta mi)...
Uskoro cu nadam se ozdraviti,tako da cu ispuniti svoje obecanje i ici cu da proverim tacno za atest sta je potrebno kod coveka o kome smo pricali...
Drago mi je da se radi punom parom...
Pozdrav
Nikola"Horse Power is how fast you will hit the wall,but TORQUE is how far you will move the wall after you hit it..."
Pod ovim se podrazumeva da vozis MB,a ne VW...
Comment
-
-
-
Van, sta cenis kolika je realna cena da ti neko napravi nos i sva 4 krila od plastike? Dragan K&N iz NS mi trazi 650 evra za ovo, a malo mi to izgleda puno. I da, bas hocu starinska prednja krila, a ne obicne blatobrane... Kako se krecu cene napolju, teoretski, mogao bih ovo dopremiti iz Engleske.
Comment
-
-
Hm , nos je oko 100 funti , mozda moze da se i nadje malo jeftinije . Gledaj na e bay-u , mozes nadjes za male pare .
Ja sam koristio standardne blatobrane za prikolice kao kalup i u njima izlivao poliester , koji mora malo da se gituje itd ali nista strasno . Pa recimo da ce cela akcija pravljenja 4 blatobrana sa sve kalupima kostati max 100 e . Rad ne racunam , posto je moj .
Nos je malo zahebaniji , mora da se uradi morel pa skida kalup ... Ovaj nos sto sam ja napravio ima neke greske , pa cu verovatno da napravim novi model i ponovo skinem kalup ...
Inace ja se ne trudim mnogo oko izgleda , samo mi je stalo da sve bude pedantno i bez nekih estetskih ekcesa ... Auto je lep sam po sebi a i lepota mu nije glavni adut . Primarno je kako auto ide , skrece , koci ... A tu je neverovatan...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
Comment
-
Comment