Zavrsio sam komandnu tablu , tapacirao je crnim skajem , i ugradio instrumente . Slike cu ga okacim kasnije .
Kupio sam ficinu soferku , e sada treba je namestiti . Jel cevka fi 42mm ok za rol bar ?
@Van, radi zadnji trap BRE! kad pocne kisha, lako ces da tapacirash sedista i ostale sitnice... Kazem ti iz iskustva coveka koji je sve u zivotu budzio pod vedrim nebom
Shot with C160,D395 at 2007-08-17
Prednji trap je od moskvicha sto je mene kopkalo kada sam na fotkama video one neke kao balans stangle napred... U principu, motor je od moskwicha, trapovi... Menjach...
Ti si neozbiljan... Mogli smo da odemo do nekoliko plastichara (jeftinih) recimo kod onih sto su meni pravili spojlere za po 10 evra komad i da pitamo dal imaju kalupe za S7...
Ja kada sam trazio za moj auto spojlere, lik je imao citavo groblje kalupa ne zna se za koje sve automobile... U totalnom haosu. U tom trenutku je pravio model kalupa za nekakav bagi (za razgledanje prirode) koji je bio ogroman...
Kao sto rekoh... malo posle parkinga na adi sa desne strane pre nadvoznjaka...
Ma bolje ti da javljas sta je tu bilo , interesantnije je .
Raport :
1. Napravljen i montiran rol-bar
2. Kupljen alu-lim za haubu
3. Sklopljen kalup za nos ( treba jos da se sredjuje i detaljise )
Bilo da je spanjolka zaboravila fotoaparat kod mene pa dosla da pokupi kasnije. Ja uzo da pogledam fotke a ono moje **** u gro planu!!!!! Moro sam naplatim
Toliko o postenim Spanjolkama
Ti sve uradio al zadnju osovinu ti muka, jel da?
Ja da se pitam, aubu bi pravio od prohroma i to poliranog
Jeste , komplikovano je napraviti viljuske , ali za jelo . Treba ti presa , ....
Vidis imam krizu oko zadnje osovine , nemam nesto inspiraciju i a dosadno mi je to da radim dok ne izguram sve na livadu , da ima mesta . I ovako se napreduje , sitnica po sitnica .
Prohromski lim polirani , sa zalepljenom zastitnom folijom je 4500 din tabla 0.7 , alu 1600 din . A ja sam stipsa
Bre od prohromskog lima leti niko nece moci da pridje S7 , ima svi da oslepe . Bice j...ade oko savijanja lima za haubu , pa jos pravljenje resetkica za hladjenje pa jos ako treba neko ispupcenje ... Bice jos epizoda budzenja po orahom . Nut tunning !
Pozdravi spanjolke i od mene
Ma ja sve nesto imam u glavi oksidaciju aluminijuma koja mi se nikako ne svidja... Jedino ako ces da farbash a to mi je bas glupo za malog zapca koji ima pomalo konture i nekog vremesnog aviona propelerca... Morash priznash
Mali pajper
Matori me juri ovde da pocnemo da radimo ali ja necu jer je kratak sa zivcima... ne mogu pritisak da podnesem tipa " Sto si tu spustio ?eki? a ne tamo..."
Moze da se izlakira bezbojnim lakom , moze da se polira , voskira , silikonski sprej .... itd . Pa kako ti stari avioni umaju go aluminijum ? Ja i hocu da postignem taj look ... Nekako su mi strava kada su spolja od aluminijuma .
Jel pala jos neka za slobodu ?
Comment