Q8 oils ima u svetu 5.500 pumpi a Italiaja svaka 3 ??? .
--------------------------------------------------------------- www.vojvodinaoglasi.com
----------------------------------------------------------------
Wiz
Zapetljo se sa ovim mojim sajtom pa nikako da ga
zavrsimo a ulja ima i bice stalno po povoljnim cenama.
Ajd 5-40 ili tako nestosta vec treba da ide u SAAB 9000 CSE 2.0T koji koristi i PLIN...
99% gradska voznja za ulaskom non stop u TURBO zonu....
Treba da menjam ulje PAAAAAAAA.............
Da probam.....
Trazim vec neko vreme ulje 10-50 punu sintetiku za leto, koje prodje al' doci ce sledece (auto je Fiat Tipo 2.0ie 8V, 14 g. star 145k km, do sada isao na Seleniu Gold 10-40), videh Q8 Formula F1 10W-50 : ACEA A3, API SL BMW Special Oil, MB 229.1
A fully synthetic petrol engine oil developed for the British Touring Car Championship (BTCC). It offers the ultimate protection for high performance petrol engines.
Pa me zanima da li moze da se koristi za normalne motore u normalnim uslovima eksploatacije, jer kako sam cuo ta "racing" ulja nisu bas za primenu u obicnim motorima.
Q8 oils - ulja (osim dizela):
mineralno 15w40 - benzin,LPG,dizel
polu-sint 10w40 - benzin,LPG,dizel
sint 5w40 - benzin,LPG,dizel
TAKVU NAMENU IMA SAMO KOD Q8oils
(ako ima kod ostalih proizvodjaca ispravite me).
pa sta izaberete necete pogresiti.
ovo je za one koji koriste gas- TAZZZBOY
za Tdizela sam odluci ja imam Citroen 1.9 obican motor
i sipam 5w40 menjam na 10.000 km
a mislim da sa ADVANCED DIESEL 10W40 bi preporodio tvoj makinu.
tako da ostanes na polu/sint 10w40
za 10w50(ide do - 24)merodavan je BOOST
mislim da za FIATA i sad adekvatan
posto je mnoge ALFE preporodio letos.
Ako ulje biva zagrejano bar jednom na 120C interval izmene ulja se smanjuje na 50% za bilo koji od ova 3 uslova
Ako ulje bude zagrejano na 130C stepeni bar jednom, interval se smanjuje na 75% od ova 3 gornja uslova
Dakle, temperatura ulja i podizanje iznad 110C stepeni sa svakih 10 stepeni se eksploataciona kilometraza smanjuje na pola.
Ovo je zlatno pravilo tipa nula habanje motora.
Naravno izvesne oscilacije su na svest vlasnika i proizvodjacha, jer deluje po praksi da nijedna ni druga strana nezele da im motori traju vechno
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment