Auspuh i izduv od prohroma?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marko001
    CBC Senator XXL
    • 09.09.2006
    • 1070
    • Belgrade

Originally posted by AkiMan
    ...ja sam uzeo prohromski nastavak za 1600din kod mene u MML-u,a lonac sam ja nabavio...
    Servis Zilomega...
    Zilomega je katastrofa, budže sami nekakve lonce,zapravo ja kad sam bio imali su već napravljene pa onda kao po meri na njega zavare onu cevku,a ne zavare baš najbolje nego na brzaka, prefarbaju- prebrljaju isto na brzinu... ja sam jednom tamo uzeo zadnji lonac i nikad više... što je najgore zavarili mi kreteni lonac dok nisam gledao, nisu ga zakačili na nosač nego zavarili bukvalno i onda su mi se na određenom broju obrtaja (oko 1500) stalno pojavljivale rezonantne vibracije praćene užasno neprijatnim metalnim zvukom, to je bilo za izludeti...

i onda odem u drugi servis i ljudi kažu pa ovi nisu normalni, izbacili nosače one sa gumama i zavarili ti zadnji lonac... i onda su to nekako isekli i opet stavili nosače...

A i kad vidim onu babu koja je valjda gazdarica tog servisa Zilomega (njoj sam platio) ili šta već muka me uhvati...

I zaboravih da napišem dizali mi auto umesto normalnom serviserskom dizalicom nekakvom napravom gde imaju dve dosta uske i klizave šine kojima treba popeti auto gore na ravni deo tih šina i tek onda ga još malo podignu... ali fora je što su te šine užasno klizave tako da točkovi žešće šlajfuju, jedva su mi popeli auto na to a i taj "majstor" kad ga je peo malo je promašio i za malo da mu padne auto sa tih šina jer su točkovo bili manje od pola na njima, ali je onda video da sam ja počeo da besnim kao tasmanijski đavo pa se vratio u rikverc i iz drugog puta ga nekako popeo...

Comment

• dranix
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 3079
      • Antwerpen/Belgium
      • Saab 9-3

Obratite paznju na prohrom jer ako je losa vrsta hoce da puca i onda je bolji auspuh od aluminiziranog lima. Austenticni prohrom (onaj sto nema magnetna svojstva ili ima veoma malo) je jako skup i te cifre od 50 eura su samo bajke. Zadnji lonci (manji) od karbona su od nekih 100-nak eura na gore. E, to ne rdja.

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Ti na bubnju lonci su univerzalni.Uzmi premeri kolko mesta imash dole za lonac pa otidji tamo i ziaberi neki.Slucajno i ja vozim corrada kod mene je supersprint i to podosta veliki.Tako da mislim da ne bi bilo problema.
        Za te pare da traje i 2 godine dobro je.Par drugara je uzimalo te lonce i zadovoljni su.

I love my

Comment

• Marko001
          CBC Senator XXL
          • 09.09.2006
          • 1070
          • Belgrade

Originally posted by Kanarinac
          Slucajno i ja vozim corrada
          Svi bi rado vozili Corrado...

Comment

• g60
            CBC Senator XXL
            • 20.10.2006
            • 1011
            • Vrachar je majka ;)

he, he...

Kanarinac@
            Znaci imas taj neki model kako rece da se zove od prohroma...
            Kazi mi jel to sve sa onim ukrasnim izduvom ili je auspuh klot kao za fabricka kola?

Za te pare mora da traje 10 godina minimum...

I ja sam radio pre par godina u zilomegi lonce zato sto su pravili na presi bez varenja ( sem onog sranja kad spajaju lonac sa cevi koju sam naknadno video) raspo se ko ****
            A i fora je bila sto sam ja radio prolazni sistem izduva...

Neverovatno je kakvi su to debili. meni su pokusali da zavare lonce od obicnog golfa
            A razlika u cevi je skoro duplo koliko i konja mislim 3x...

I na kraju dok sam se ja okrenuo, napravili su lonac koji su tako - kako zavarili na cev ali je najgrdje bilo kada su mi nosac auspuha umesto na lonac ( koji je kratak) zavarili na cev
            Znaci, vibracije + kondenz = raspad

Spadao mi je jedno 20 puta sa gumenih nosaca u garanciji...

Stoka mml - ovska...

Da, bas... svi bi ga rado vozili. 160 ks i dan danas respect!

Comment

• shadow
              CBC Senator XXL
              • 23.09.2005
              • 555
              • Beograd

Originally posted by dranix
              Obratite paznju na prohrom jer ako je losa vrsta hoce da puca i onda je bolji auspuh od aluminiziranog lima. Austenticni prohrom (onaj sto nema magnetna svojstva ili ima veoma malo) je jako skup i te cifre od 50 eura su samo bajke. Zadnji lonci (manji) od karbona su od nekih 100-nak eura na gore. E, to ne rdja.
              Cek cek, carbon fiber lonac!? To moze? Uuu...to bi bilo do jaja...daj malo vishe info o tome.

Elem, rade ga od prohroma, bash tog sto nema magnetna svojstva, ali spojevi su od obicnog celika...nisu varili prohromskom zicom nego obicnom...da sam imao magnet pri sebi, tacno bi im svasta rekao...

@APOGEE

Znas kako, jeste da imam garanciju, ali retko kad sam imao pozitivna iskustva sa reklamacijom...pogotovo za neki deo za kola...uvek sam morao da se svadjam...jedna je prica dok ti pisu garanciju, a kad dodjes da reklamiras, potpuno druga prica...

@G60
              Tisina tamo, jaki ste na recima, kad dodjete na crtu userete se kad vidite GSi
              My crew is all fired up
              Y'all better just wise up

Comment

• g60
                CBC Senator XXL
                • 20.10.2006
                • 1011
                • Vrachar je majka ;)

shadow@
                Barem smo pocinkovani! I ne truljimo...

Comment

• Kanarinac
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2004
                  • 2870
                  • BG,Weedikovac

PArdon nije supersprint nego sebring
                  Ovo je sve sa oim ukrasnim nastavkom pa imash razne da birash.
                  Moj nije g60 nego 2.0 16v neshto ne volim te g ladere bash mnogo.

@shadow Da imam u corradu 14 konja vishe druga pricha bi bila al shta da se radi.Bice i to jednog dana

I love my

Comment

• g60
                    CBC Senator XXL
                    • 20.10.2006
                    • 1011
                    • Vrachar je majka ;)

kanarinac@

Ma samo sipas mobil 1 ful sintedzu i nema mislis glader kad se upali - kao da te iz topa izbaci A presao 170.000

Da ni' s ti onaj corrado sto sam ga oderao u S. Vladara proletos? U maju mislim...

Comment

• Kanarinac
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2004
                      • 2870
                      • BG,Weedikovac

Proletos teshko poshto sam ga letos uzeo
                      A za sad sa kojim god g60 u gradu da sam stao bio sam ispred

I love my

Comment

• shadow
                        CBC Senator XXL
                        • 23.09.2005
                        • 555
                        • Beograd

@g60
                        Spolja gladac, unutra jadac

@kani
                        Pa i ja sa ovom mojom kantolomijom dobijam G60 od komsije...ali njemu je crko G60...kao sto im uvek crkava...a i ima dosta tih sto lepe "G60" "GTi" "GSi" "Brabus"...i sl. nalepnice i misle da zaista voze doticne...josh se kao nesto shire po putu i glume neko ludilo...sto kaze boolero, dodje mi da nalepim 1.6D nazad, cisto da ih ********m...
                        My crew is all fired up
                        Y'all better just wise up

Comment

• g60
                          CBC Senator XXL
                          • 20.10.2006
                          • 1011
                          • Vrachar je majka ;)

@shadow
                          A ima li taj GSI petoro vrata ili?
                          Ja vala moj auto jos nisam video sa toliko vrata
                          Kako kazu za opela kad ga prodaju... U fulu je, ima sve sem klime i koze

Kako da kazem... Imam ovaj auto 6-7 godina. I kad dodje taj trenutak da g lader krepa - Bice zamenjen ili polovnim ili novim jer se moze

A taj g60 koji dobijas, od komsije kome je izvadjen glader ima za tvoju informaciju oko 100 ks
                          Znaci fali mu onih jos 60 ks koji su u punjacu.

Tako daaa.....

Comment

• NemaN
                            CBC Senator XXL
                            • 29.11.2004
                            • 1560
                            • munze

nema on obican korado....da si ti ziv i zdrav

on ima golf 2 sport kupe
                            I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• g60
                              CBC Senator XXL
                              • 20.10.2006
                              • 1011
                              • Vrachar je majka ;)

Originally posted by neman
                              nema on obican korado....da si ti ziv i zdrav

on ima golf 2 sport kupe
                              \

zovi to kako hoces ali sam od 5-6 komada koje sam gledao kada sam kupovao uzeo ovaj koji je bio 50% skuplji ali nije bio razgazen kao sto su bili svi koje sam gledao

Kakve su to samo kanturine rasturene bile koje sam gledao preko oglasa dok nisam naisao na lika koji ga je vozio u papucama

Ljudi, skrecemo sa teme... Auspuusi su tema

Comment

• dranix
                                CBC Senator XXL
                                • 04.10.2004
                                • 3079
                                • Antwerpen/Belgium
                                • Saab 9-3

Ako ga je vozio u roze papucama mogao si da se "snadjes" da ga dobijes i jevtinije.

Comment

Working...
                                X