Koliko znam, te 2 klasifikacije na veleprodajne i maloprodajne cene (odnosno bez i sa porezom), vise ne postoje. Placas PDV u bilo kom slucaju.
Mobil ulja i oko istog...
Collapse
X
-
Originally posted by 206Koliko znam, te 2 klasifikacije na veleprodajne i maloprodajne cene (odnosno bez i sa porezom), vise ne postoje. Placas PDV u bilo kom slucaju.
CENA BEZ PDV - 5% RABAT = NOVA OSNOVNA CENA + PDV = KRAJNJA CENA
Ali ako si u sistemu onda vršiš povraćaj i tebe onda košta kao da si kupio bez PDV-a, na kraju uvek PDV plati krajnji kupac (odnosno proizvođač/uvoznik, ali to je već druga priča)...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Onaj sto je dobio nagradu mobil ulje u novogodisnjem kvizu moli se da doplati razliku u poskupljenju...
Ma pusti bezopasnog....on misli i da je pdv bezopasan.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by Dr BocaHej, "bezopasni" , možeš li malo da objasniš ovo oko povraćaja PDVa?
Naqime..servis mi nije u sistemu, pa me zanima ako bih "ušao"...izvinite zbog off-a, meni je ovo interesantno..
Comment
-
-
@ 206 , M i ja pričasmo danas na tu temu..i zaključismo upravo tako.
Paušal dok god može.
E sad, dok mi je prodavnica radila, nikad nisam vratio taj PDV, to mi nikada nije bilo jasno. Još jednom izvin*te zbog off-a.
Pozdrav!
BP
Comment
-
-
Originally posted by 206Ako si van sistema, odnosno porezplacas pausalno, i bolje ti je takoFifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
Comment