CRX

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wartburg
    CBC Senator XXL
    • 01.02.2005
    • 663

CRX

Zamolio bih nekoga da mi kaze sve u vezi motora pomenutog auta. Ja sam cuo da je neunistiv, a da li je tako. Posto je relativno mator auto, gledam po oglasima najpristupacnije se mogu naci '90 a to je vec 15-a godina.
    Uopste ovako o ovom autu.
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

E da, i sve sto znate o civic hachback-u cetvrte generacije, to mene interesuje.

Comment

• Wartburg
      CBC Senator XXL
      • 01.02.2005
      • 663

Sad bi dobro dosli Slovenci, CRX i Shone.

Posto bi ja (najverovatnije) na prolece, leto kupovao CRX. Zamolio bi ljude koji poseduju pomenuti auto da mi kazu sve mane auta.

Comment

• TypeKoshiR
        CBC Veteran
        • 01.11.2004
        • 115
        • Kranj,SLOVENIA

Ja sam imao u svoji 1.6i 16 civic HB 4th gen originalan motor od 130HP d16A9 i na motoru je bilo oko 240k km kad sam ga dobio a riknuo je zbog mene kod 280k km od toga min 30k km sa chip i dignutom blokadom motora...a ima narod i mnogo vise nego 300k km na toj masini a da ni ni taknuta sve ovisu o odrzavanju avtomobila i motora, ako je uvijek ulja unutra onda i redoviti servisiran moze ici na 500k km kad oce !

LP

www.hondaaddict.com

Comment

• Dutchman
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 741
          • Vracar centar sveta

motor je neunishtiv uz redovno odrzavanje znachi vode i ulja uvek da ima, kaisheve i filtere da nepominjem. za nas jedino shto nevalja mnogo nizak auto i uglavnom im propada patos, mislim na limariju tako da na to treba obratiti paznju , moj ortak sad radi vec drugi put patos a uzeo ju je 97 , a ona je 88godishte. dodushe spushtena do jaja crx prve generacije 1.6L 16v motor nikad mu nije nishta falilo osim negde na 220hiljada mu zvizne glava ali njegovom krivicom nije obracao paznju i vozio auto bez vode jedno metar dana... crkla mu pumpa za vodu sva voda iscurila maltene a on haubu nedize chesto.... ali to je jedini kvar koji je on imao. uostalom sad kad ima pare za novi nece da kupi dok mu ova ne crkne skroz... mislim da ce se nachekati....
          Prevelika slika u potpisu!

Comment

• Wartburg
            CBC Senator XXL
            • 01.02.2005
            • 663

CRX mi je rekao na Fandji da su problem i spone. Citao o sam o Shonetovoj, pa da priupitam. Jel ona ladno srce samo 8l uz normalnu voznju a radjenoj je chip i dignuta je 150 ks. Takodje me interesuje koliko taj chip utice na vek doticnog motora.

Comment

• TETAK
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3034
              • Čačak, Srbija

Hondini motori su zaista prva klasa i to je ono što je i najbolje na tim autima.Naravno i ostale komponente su solidnog kvaliteta.Šta reći za CRX...osim, motocikl na četiri točka!
              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• BOOST
                Founder - Admin od Začetka
                • 29.09.2004
                • 8726
                • Gislaved//Sweden
                • SAAB 9000 AERO R; SA

Da.. ima Honda dosta od svih komponenata da bude auto, jos samo da urede nesto da im podignu imidz posto je u podrumu
                Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                move your mind

Comment

• Danilo
                  CBC Senator XXL
                  • 02.10.2004
                  • 908
                  • Beograd, Dorcol

Vama dvojici (warthburg i juguar) nije dosta onoliko informacija koje ste dobili na fandju,a?
                  He he... Kad preko hleba i pogace oce saher tortu...
                  www.blindmanmotorsport.com

Comment

• Dutchman
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 741
                    • Vracar centar sveta

gore pomenutom ortaku , stock varijanta 136KS nikad nije preshla 8,5 litara a ne shtedi je ni u gradu ni na putu....
                    Prevelika slika u potpisu!

Comment

• Wartburg
                      CBC Senator XXL
                      • 01.02.2005
                      • 663

Pa to je odlicno. 8,5l na 1600cc. Mozes i da je poteras, a mozes i da je vozis normalno pa nece puno da trosi.
                      @Cos ja sigurno uzimam CRX, ne znam sta se ovaj Juguar stalno trpa. Salim se.
                      PS znanja nikad dosta, bolje da budem upoznat sa svim mogucim problemima. Ja sam Wartburg ne Warthburg ne treba H. I ne volem slatko Cos.

Jel zna neko jos nesto u vezi CRX?

Comment

• srdjan_p
                        CBC Senator XXL
                        • 01.12.2004
                        • 1915
                        • ZR

Originally posted by cosworth
                        Vama dvojici (warthburg i juguar) nije dosta onoliko informacija koje ste dobili na fandju,a?
                        He he... Kad preko hleba i pogace oce saher tortu...
                        Ma da, taki smo ti mi
                        Samo skupljam informacije da kad se pojavi kinta odma' idem da pazarim.

Comment

• srdjan_p
                          CBC Senator XXL
                          • 01.12.2004
                          • 1915
                          • ZR

Nego warburg, jel to tebi prvi auto u koji ces sesti kad dobijes dozvolu??
                          Izvini ali mislim da bi trebalo prvo malo da se izvestis na necemu slabijem pa tek onda u 130ks i 850kg. Znam mnogo ljudi koji su tako zamalo izgubili zivot, cak mi je jedan drugar poginuo na zadnji dan skole.

Comment

• Wartburg
                            CBC Senator XXL
                            • 01.02.2005
                            • 663

Ma nemas frke Druze, sutra je godinu dana i mesec kako imam dozvolu. Sem toga ne divljam ja sa kolima, gde ima uslova vozi se brze gde nema ne vozi se. I ne ekperimentisem, iako volim reli to ne radim na putu.
                            Nema da se brines imao sam ja auto 5 meseci, Lajku Rivu 1300cc (GTI)
                            NAPOMENA: WarTburg sa T!!!!!!!

Gledo sam po oglasima i nasao jednog opitimistu koji svoju CRX '91 nudi za tricavih 4000 jevreja.

Comment

• srdjan_p
                              CBC Senator XXL
                              • 01.12.2004
                              • 1915
                              • ZR

Aaaa, ok wartburg izvinjavam se ako je tako.

Comment

Working...
                              X