CRX

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Wartburg...dobio si skoro sve korisne informacije na fandji!
    Nema sta vishe da se razmisljas...samo nadji koliko toliko ocuvanu i teraj dok ide!

CRX nema 850 kg vec ima negde oko 1 tonu...o tome je vec bila diskusija...ne secam se da li je bila ovde ili na VG!

Coco moze da vam potvrdi.Tek kad se skine sva oprema moguca sa nje moze da ima oko 860 kg!

Juguar...sta te zanima oko 4-te generacije?Ja sam je imao 89' godiste,1.5 90 ks...crvena sva u spojlerima...mozda si je vidjao po gradu...skroz namrstena!
    Power of dreams !!!

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

Cini mi se da sam video bas tu juce kad sam isao kod zubara, negde na vozdovcu.
      Pa sta znam, recimo interesuje me, sta ima i da li ima nesto od dodatne opreme(abs, servo,centralna,podizaci...), zatim kako ide ta od 90ks jer me ta najvise greje (naravno i 1.6 130ks), cene odrzavanja, potrosnja itd.

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

Hm...pazi...meni je ta od 90 ks isla jako dobro...veruj mi da sam osetio malu razliku kad sam seo u ovu koju sada vozim...

Sto se tice dodatne opreme...sve to ima...cak neke imaju i klimu...ali zavisi naravno od kola do kola...moja je npr imala samo el. siber i koliko se secam nista vishe!Za vecinu takvih hondica znam da imaju servo.el.podizace i siber,neke i abs i retrovizore!

Sto se tice te 1.6 130 ks...zamisli tek kako ona ide...ali tesko ces nju naci da valja...ako je na prodaju znaci nesto nije ok!Dok ovu 1.5 vez mozes naci kod nekog matorca i da bude ocuvana!

Odrzavanje je ok...nista preskupo...cak sta reci za nju je i povoljno...samo dobro cuvaj trap...ja sam sa mojom imao dosta problema sa trapom zbog ogromnih felni i guma!Felne i gume obavezno fabricke velicine da budu!
        Power of dreams !!!

Comment

• Danilo
          CBC Senator XXL
          • 02.10.2004
          • 908
          • Beograd, Dorcol

Originally posted by juguar
          Pa sta znam, recimo interesuje me, sta ima i da li ima nesto od dodatne opreme(abs, servo,centralna,podizaci...), zatim kako ide ta od 90ks jer me ta najvise greje (naravno i 1.6 130ks), cene odrzavanja, potrosnja itd.

Ma sta ce ti sva ta oprema u Honditzi? Ja da je imam, prvo bih povadio zadnja sedista, i izbacio sve nepotrebno iz nje.
          Servo, centralna, podizaci, pa to je standard bio cak i onda, ali zavisi sve na sta naletis... Mada vecinom imaju sve sto si naveo. Ima i sa klimom, ali ja bih to pretekao u sirokom luku. Samo ga otezava...

Ta od 90 konja je sasvim OK, ipak su to Hondinih 90 konja, brza je kao metak, gledao sam jednom kako se poteze sa golfom MK2 GTI, ide kao metak. Ne znam ko je dobio.
          www.blindmanmotorsport.com

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Originally posted by cosworth
            ...ipak su to Hondinih 90 konja...
            ...jos samo da nam objasnis koja je razlika izmedju Hondinih i bilo cijih drugih konja.

KS je KS u Hondi, Trabantu, Pezejcu ili Ferariju. Prenosi u menjacu, tezina auta, i obrtaji na kojima se postizu te KS je vec nesto drugo.
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• srdjan_p
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2004
              • 1915
              • ZR

Ma da, svi se nesto loze na klimu, meni ne treba u zivotu, mlad sam i ne smeta mi vrucina, a osim toga meni je bedak da vozim sa zatvorenim prozorom leti
              Pa tako nesto i mislim, tih 90ks u relativno laganom autu je sasvim dovoljno a i potrosnja je ok koliko sam cuo.
              Verovatno da je dobila golfa ipak su tih 90ks u njoj nesto kao 130ks u gnoju 2.

Comment

• sw.brick
                CBC Senator XXL
                • 09.10.2004
                • 8141
                • Beograd, barajevo-zemun
                • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

mladost,neiskustvo, ma sta ima veze ali NIJE SVEJEDNO kako kaze reklama
                volvo
                945 SE turbo lpg
                344 GL lpg

Comment

• Wartburg
                  CBC Senator XXL
                  • 01.02.2005
                  • 663

Ja merkam ovu od 1600cc. Pa moram da priupitam da bi znao sta me ceka sa njom. Jel moze u nju da se ugradi Zeder, posto znam da u nekim automobilima ne moze. Znaci imaju servo? Dobro to i nije toliko vazan faktor, jer posle Lade sve sto motas je lako. Klima?! Ne shvatam poentu nje. Koje su velicine fabricke felne koje idu na nju?

Comment

• M-power
                    Moderator
                    • 10.01.2005
                    • 10060
                    • Bg; Banovo Brdo
                    • CorsaC, astra H,

14.-ice. A poslednji put sam imao auto bez klime a isto sam bio protiv nje, kad udjes leti oce toplotni udar da te strefi koliko se usijala crna tabla :x
                    To date there has never been a faster car built for the public road and,
                    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Wartburg
                      CBC Senator XXL
                      • 01.02.2005
                      • 663

Zeder? Jel moze da se ugradi? Jel znade neko sajt tik sto prave LK, LS i Zeder?
                      @M-power bio bih ti zahvalan kada bi mi jos rekao kolike su dimenzije pneumatika.

Comment

• srdjan_p
                        CBC Senator XXL
                        • 01.12.2004
                        • 1915
                        • ZR

185/60 R14
                        Na novijim civic Vti su 185/55 R15

Comment

• Wartburg
                          CBC Senator XXL
                          • 01.02.2005
                          • 663

Fala Jugi.

Comment

• TETAK
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3034
                            • Čačak, Srbija

Ja sam bio veliki protivnik klime, ali kad sam probao....nije sve jedno!
                            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• coco
                              CBC Senator XXL
                              • 24.10.2004
                              • 476
                              • i`am from the land that is placed nowhere

hebo opremu, sa moje je sve skinuto osim suvozacevog sjedala i shibera. u jurilici klima....hm...to jos nisam cuo razbistri malo zelis li jurilicu sa puno ks po kg tezine ili sminkerski auto. btw crx nije lijep auto. naprotiv, kao ruzno pace ali dizajn je u funkciji aerodinamike. da se vlasnici gnojeva ne osjete zapostavljeni, za razliku od crx-a gdje je sve podredjeno brzini, friziderastom obliku karoserije kod gnoja ugradjena klima ne smeta. ionako ima slabo ubrzanje (cak i turbaci, malo ih hebe transmisija), podvozje mu je lose tak da je lutrija s njim malo zesce ulaziti u zavoje. u gnoja daklem, ima smisla dodatna oprema kao klima i slicne gluparije...... ionako im par konjica manje ne znaci nista kad su mu performanse jadne. e sad kod gnoja je zanimljiva cijena 25 000 ojra za gti verziju....hm....19 000 ojra je civic type r. znaci hondasima ostaje cijelih 6000 orja za nabrijavanje a sa 6000 ojra ce ti typerkoshir drug pojasniti sto se sve moze pojacati na type-r u jel.....sve u svemu lijepo su sumirali test gnoja 4-ke kad je izasla na BBC-u : "ne mozemo vidjeti profil kupca koji bi kupio golfa, u odnosu na konkurenciju je skup, radjen je za sve ali ispalo je za nista i krajnja ocjena (1-10) je 5". dakle crx je spartanski sportak, tako je zamisljen napravljen i to je to
                              "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• sw.brick
                                CBC Senator XXL
                                • 09.10.2004
                                • 8141
                                • Beograd, barajevo-zemun
                                • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

dakle crx je spartanski sportak, tako je zamisljen napravljen i to je to
                                znaci nije za svakodnevnu upotrebu cele godine, osim ako neko bas zeli maltretman

ma super je to kg/KS samo to se resava izborom motora a skidanje klime, serva, tapacirunga, sedista, radija, i ostaloga sto razlikuje auto od mopeda bas i nije resenje po pitanju udobnosti voznje.

koliko znam Honda u SAD i Evropi kao obavezno nudi klimu i sve ostalo sto cini jedan moderan auto )
                                volvo
                                945 SE turbo lpg
                                344 GL lpg

Comment

Working...
                                X