Ne mogu da saveujem sliku na komp ne znam zashto...
Uglavnom trebalo bi da bude ispod ove cevke za gorivo shto ide ka diznama.Slikacu ti kod mene sutra da vidish tachno
Danas mi stigo jedan kontingent delova: knock senzori,senzor polozaja bregaste i motor ler gasa. Znaci jos samo pumpa i teraj
Momentalno to je to,jer sam imao nezgodu neki dan pao mi motor na ruku na poslu i raseko sam prst do kosti i sad moram da mirujem.Tako da sam samo knock senzore stavio.
Pa sutra nameravam da menjam uloske od dizni jer je jedan bio polomljen kad sam hteo da montiram i onda sam narucio sva 4 nova i zbog onih gumica sto idu ispod uloska da se ne zezam posle znam da je sve novo. Ostala mi jos pumpa i lamela,pumpu cu za koji dan da narucim a lamelu verovatno sledece nedelje. A posle toga se upustan u lov na odgovarajucu sasiju,znaci da je zdrav a motor moze bilo kakav da bude cak i da treba da se slepa a da je sasija OK,meni odgovara jer ce motor da leti iz njega.
Sad bi ti moja jedinica dobro dosla..., imao sam ja do pre tri i nesto godine u posedu besprekornu jedinicu, 1.3 TAS-ovac, kupio sam ga od nekog matorca iz Subotice , lik je bio prvi vlasnik a auto je izgledao kao iz fabrike... limariski kao suza, uzeo sam ga slucajno i prodao posle tri meseca za lepu cifru. .
Prvo, svaka cast za trud i projekat.
Nije mi bas jasno, gde na kraju ubacujes ovaj motor? Drugu skoljku, tvoja otpada...? Izvinjavam se ako sam propustio negde pojasnjenje.
Inace, vrlo pedantno sklapanje motora.
I zanima me, sto je ovo pod eXtreme? Mislim, ovo je swap motora, ili sam i tu nesto propustio?
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Pa jesi ti video nekada juga 1.6, osim kod nas?
Eto ti extreme...
Cisto pitam, nista zlonamerno.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Prvo, svaka cast za trud i projekat.
Nije mi bas jasno, gde na kraju ubacujes ovaj motor? Drugu skoljku, tvoja otpada...? Izvinjavam se ako sam propustio negde pojasnjenje.
Inace, vrlo pedantno sklapanje motora.
I zanima me, sto je ovo pod eXtreme? Mislim, ovo je swap motora, ili sam i tu nesto propustio?
Pa motor ubacujem u jednu drugu sasiju,jer sam od ove moje odustao zbog caleta jer i on vozi taj auto pa da ne bude posle punoooo trosiiii i tako to. Inace sasije sto su mi dosad nudili su trulezi koje moram dosta da radim. Znaci tragam za sasijom jos uvek,jedino sto zacrtao sebi je da je Golf 1 sa troje vrata,a ostalo ce se vremenom cuti i videti.
A sto se motora tice pa ima tu svasta nesto,glava od KR-a i bregaste,spustena je glava,a za buducnost razmisljam nesto ali otom-potom.
Evo i jedna slika kako momentalno izgleda i stoji motor.
Comment